Zakelijk verhuizen

Een zakelijke verhuizing, zoals een bedrijfsverhuizing, kantoorverhuizing of een projectverhuizing, is een andere expertise dan een reguliere verhuizing. Er komt namelijk meer bij kijken dan enkel het vervoeren van meubels. Een duidelijke en strakke tijdsplanning is van groot belang, zodat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen. Dankzij AA Verhuizers verhuizen bedrijven, groot of klein, binnen één dag naar hun nieuwe bestemming.

Gratis en vrijblijvende offerte

Een persoonlijk contactpersoon en een duidelijke planning

Ruim 20+ jaar ervaring in zakelijke verhuizingen

Gratis en vrijblijvende offerte
Een persoonlijk contactpersoon en een duidelijke planning
Ruim 20+ jaar ervaring in zakelijke verhuizingen

Waarom verhuizen met AA Verhuizers

Elk bedrijf is anders, dat weten we bij AA Verhuizers. We gaan daarom met u in gesprek over de precieze wensen en eisen voor uw bedrijfsverhuizing en zorgen ervoor dat de verhuizing zelf zo min mogelijk tijd kost. Samen met u kijken we naar wat uw bedrijf en personeel nodig heeft bij de verhuizing.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in:

Kosten zakelijke verhuizing

De kosten voor het verhuizen van uw bedrijf zijn afhankelijk van de grootte van de verhuizing, welke verhuismaterialen we nodig hebben en de afstand tussen de oude en de nieuwe bestemming. AA Verhuizers komt graag bij uw bedrijf langs om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn. Wilt u liever met ons videobellen? Ook dat is bij ons mogelijk. Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op voor een (videobel)afspraak.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Schadevrij en snel verhuizen

Om ervoor te zorgen dat de gehele inboedel veilig op de nieuwe locatie aankomt, gebruikt AA Verhuizers uitsluitend professionele en moderne beschermings- en verhuismaterialen. In combinatie met onze ervaring verhuizen onze vakmannen uw bedrijf snel en veilig van A naar B. Zo kunnen uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk.

Onze verhuizers staan voor u klaar

Bij een zakelijke verhuizing is het van belang dat de verhuizing volgens de planning verloopt. Maar dat niet alleen, het is ook van belang dat het bedrijf weer zo snel mogelijk kan draaien. Onze vakkundige verhuizers helpen u niet alleen met het verhuizen van de inboedel, maar onder andere ook met het verrichten van hand-en-spandiensten, bureaus afstellen en het monteren van interieur.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Gratis en vrijblijvende offerte

Verhuizen zonder zorgen

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Verhuizen zonder zorgen
Wereldwijde ervaring

Zij gingen u voor

Een grote school verhuizen is niet niets. Gelukkig heeft bedrijf AA verhuizers goed met ons meegedacht. Kast naar de andere kant? Geen probleem. Extra dozen? Ze zijn onderweg. Iets liever in de opslag? Alles is mogelijk. De verhuizers zijn flexibel, snel en vriendelijk. Ze zijn professioneel maar hebben ook plezier met elkaar. Daardoor is de sfeer ontspannen en kan je op een prettige manier verhuizen.

Rietveld, Stichting Primair Onderwijs

Luzac maakt al jaren tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van AA verhuizers. Of het nou een grote of kleine klus betreft, het wordt altijd keurig, accuraat en met vol enthousiasme uitgevoerd. Top!

Team huisvesting Luzac

Eerkende verhuizer

AA Verhuizers is als ‘Erkend Verhuizer’ aangesloten bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Hiermee garanderen we u dat uw inboedel in goede handen is, hoe gecompliceerd de verhuizing ook is.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag van inboedel

Heeft u voor de verhuizing opslag nodig? Ook dat kunt u regelen bij AA Verhuizers. U kiest zelf hoeveel ruimte u nodig heeft en wij bewaken uw opgeslagen goederen 24 uur per dag. Onze opslagunits zijn schoon, vochtvrij, zeer goed geconditioneerd en kunnen we eenvoudig vervoeren naar de nieuwe locatie.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Onze investeringen in duurzame mobiliteit

Bij AA Verhuizers is het verminderen van onze impact op het milieu en het bevorderen van duurzaamheid een van onze belangrijkste doelen. Een essentieel onderdeel hiervan is onze investering in duurzame mobiliteit. Door onze diesel aangedreven verhuiswagens te vervangen door elektrische voertuigen, verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Door te investeren in groene energie en duurzame mobiliteit dragen we bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. Meer informatie over ons MVO-beleid is beschikbaar op onze website.

Zoekt u een partner in een zakelijke verhuizing?

Heeft u een vraag over een zakelijke verhuizing? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem contact op met Bas voor de mogelijkheden.

Bas van Kesteren
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl