Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is een gecompliceerde gebeurtenis waarbij aan veel zaken tegelijk gedacht moet worden. Het is van belang dat alle activiteiten tijdens de voorbereiding en uitvoering goed op elkaar zijn afgestemd. Dankzij AA Verhuizers verhuist u efficiënt, zodat u snel de werkzaamheden in het nieuwe kantoor kunt hervatten.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4
Aansluiten pc na bedrijfsverhuizing

Professionele verhuizing van a tot z

Verhuizen met AA Verhuizers betekent volledig ontzorgd verhuizen. We zijn een servicegericht verhuisbedrijf en beschikken over moderne verhuismaterialen en kennis. Hierdoor kunnen we elk kantoor snel, veilig en professioneel verhuizen. U kunt bij ons de gehele verhuizing uit handen geven.

Kantoorverhuizing zonder stress

Bij een kantoorverhuizing komt vaak stress kijken. Onze professionele verhuisbegeleiding denkt graag met u mee, want een kantoor verhuizen is niet niets. We hebben veel ervaring en adviseren u graag bij het maken van een efficiënte planning.

Aansluiten pc na bedrijfsverhuizing

Kosten kantoorverhuizing

De kosten voor een kantoorverhuizing zijn onder andere afhankelijk van de afstand tussen de panden, de grootte van uw kantoor en de hoeveelheid meubelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze taxateur komt graag bij u langs. U kunt ook een afspraak maken voor een videotaxatie.

FEDEMAC

AA Verhuizers is als Erkend Verhuizer lid van de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Hiermee garanderen we u optimale kwaliteit. Waarheen we ook verhuizen, uw spullen zijn in goede handen.

Opslag inboedel

Alvast een deel van het oude kantoor ergens opslaan? We halen uw inventaris op en plaatsen het in onze opslagunits. U kiest zelf hoeveel ruimte u nodig heeft en uw opslag wordt 24 uur per dag bewaakt. De opslagunits zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Ze kunnen ook dienen als verhuiscontainers. Dit maakt verhuizen naar en vanuit de opslag extra efficiënt en veilig. Op het gewenste moment verhuizen we uw inventaris naar de nieuwe bestemming.

Onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Bij AA Verhuizers zijn we ons bewust van onze impact op het milieu en de samenleving en zetten we ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We streven naar een duurzame toekomst voor ons allemaal en nemen daarbij onze verantwoordelijkheid als bedrijf. Zo verhuizen we met elektrische verhuiswagens en maken we gebruik van duurzame verpakkingsmiddelen.

Overleg bedrijfsverhuizing

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in:

Overleg bedrijfsverhuizing

Klantervaringen

10 jaar geleden heeft AA Verhuizers bij mijn toenmalige werkgever al eens 2 keer een interne verhuizing verzorgd en dat snel, netjes en voor een goede prijs.

Nu stond er een heel andere klus op het programma. Mijn huidige werkgever moest in zijn geheel verhuisd worden (grachtenpand vol). Dus wederom bij AA Verhuizers een offerte opgevraagd die na een korte schouw snel kwam en wederom perfect bij ons paste. Helaas kwam er een kink in de kabel, in het nieuwe pand kon niet via de ramen verhuisd worden. Snel werd een nieuw plan bedacht (alles dus ook archiefkasten in zijn geheel moest via de trap) en offerte gemaakt welke ook weer netjes was. Op D-Day begon het slecht. Een taxibusje had zich niet aan het parkeerverbod (ook keurig officieel door AA geregeld) gehouden en blokkeerde net het opstellen van de verhuislift. De bestuurder bleek niet thuis te zijn dus wat nu?

Nou, daar weten een tiental sterke mannen wel raad op. Voorzichtig de taxi een paar decimeter met vereende krachten verplaatst. Toen konden de computers en schilderijen ingepakt en de bureaus uit elkaar en met alle dozen, kasten etc. de vrachtwagens in. Om 13.30 uur arriveerde men bij het nieuwe pand en toen gingen de beren letterlijk en figuurlijk echt los. In goed 3 uur stond alles op zijn plek en in elkaar en kon er deels alweer gewerkt worden!!

Wat een kanjers! Kasten in zijn geheel door het trapgat en een heel groot glazen bureaublad wat bijna niet paste en loodzwaar was met 4 man met hangen en wurgen naar boven. En alles zonder stootschade, echt klasse! En ze letten ook op details want van kasten worden de planksteunen en sleutels vastgeplakt met tape. Tape eraf, planken er weer in en inruimen maar.

Kortom, geweldig ontzorgd door AA Verhuizers in een drukke en stressvolle periode voor het bedrijf en de rekening viel ook nog mee! ZEER aan te bevelen en dat doe ik dus bij deze graag.

Arasco Food B.V.

Zeer persoonlijk, korte lijnen en heldere communicatie.

Er is prima meegedacht voor en tijdens verhuizing. Het ter beschikbaar gestelde verpakkingsmateriaal (duurzame meterbakken en hondjes met rubberen wielen) zijn vergezeld gegaan met duidelijke instructies. Met de voormannen van AA verhuizers zijn prima afspraken gemaakt in aanloop naar de verhuizing en deze waren ook flexibel en constant aanspreekbaar tijdens de verhuizing. Er is goed, netjes en zonder schade gewerkt tijdens de verhuizing en ook de nazorg was prima geregeld. Het team van verhuizers wist wat er moest gebeuren en bij vragen was het fijn dat er op beide locaties één vast aanspreekpunt was.

Als ik weer zou moeten verhuizen zou ik AA Verhuizers zeker weer bellen, dat zegt genoeg!

CEO ABI BV