Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is een gecompliceerde gebeurtenis waarbij aan veel zaken tegelijk gedacht moet worden. Het is van belang dat alle activiteiten tijdens de voorbereiding en uitvoering goed op elkaar zijn afgestemd. Dankzij AA Verhuizers verhuist u efficiënt, zodat u snel de werkzaamheden in het nieuwe kantoor kunt hervatten.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Professionele verhuizing van a tot z

Verhuizen met AA Verhuizers betekent volledig ontzorgd verhuizen. We zijn een servicegericht verhuisbedrijf en beschikken over moderne verhuismaterialen en kennis. Hierdoor kunnen we elk kantoor snel, veilig en professioneel verhuizen. U kunt bij ons de gehele verhuizing uit handen geven.

Kantoorverhuizing zonder stress

Bij een kantoorverhuizing komt vaak stress kijken. Onze professionele verhuisbegeleiding denkt graag met u mee, want een kantoor verhuizen is niet niets. We hebben veel ervaring en adviseren u graag bij het maken van een efficiënte planning.

Kosten kantoorverhuizing

De kosten voor een kantoorverhuizing zijn onder andere afhankelijk van de afstand tussen de panden, de grootte van uw kantoor en de hoeveelheid meubelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze taxateur komt graag bij u langs. U kunt ook een afspraak maken voor een videotaxatie.

FEDEMAC

AA Verhuizers is als Erkend Verhuizer lid van de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Hiermee garanderen we u optimale kwaliteit. Waarheen we ook verhuizen, uw spullen zijn in goede handen.

Opslag inboedel

Alvast een deel van het oude kantoor ergens opslaan? We halen uw inventaris op en plaatsen het in onze opslagunits. U kiest zelf hoeveel ruimte u nodig heeft en uw opslag wordt 24 uur per dag bewaakt. De opslagunits zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Ze kunnen ook dienen als verhuiscontainers. Dit maakt verhuizen naar en vanuit de opslag extra efficiënt en veilig. Op het gewenste moment verhuizen we uw inventaris naar de nieuwe bestemming.

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in: