Verhuizen naar Spanje

Denkt u erover om te verhuizen naar Spanje? Dan komt daar bij de verhuizing een hoop bij kijken. Of het nu gaat om een kleine verhuizing naar uw vakantiewoning in Spanje of het emigreren naar een van de Spaanse eilanden. Dankzij AA Verhuizers verhuist u zorgeloos naar Spanje.

Een internationale verhuizing op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Een internationale verhuizing op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen naar Spanje

AA Verhuizers regelt het transport van uw inboedel zowel binnen als buiten Europa. Onze verhuiswagens rijden wekelijks van en naar Spanje voor kleine- en grote verhuizingen.

Bij AA Verhuizers profiteert u van:

  • Een zorgeloze verhuizing naar Spanje.
  • Zorgvuldig transport per vliegtuig, schip of onze moderne verhuiswagens.
  • Een speciale inpak- en (de)montageservice van uw inboedel.
  • Duidelijke communicatie en een centraal aanspreekpunt tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizen naar Spanje kosten

De kosten van een verhuizing naar Spanje zijn afhankelijk van onder andere de afstand van A naar B, de grootte van uw inboedel en het type vervoer dat we gebruiken. Wilt u weten wat de uiteindelijke verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Spanje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Naar Spanje emigreren

Een belangrijk, maar ook spannend onderdeel van emigreren naar Spanje is de verhuizing. Onze verhuiswagens rijden wekelijks van Nederland naar diverse Europerse landen, zoals Spanje. Wilt u naar Spanje emigreren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AA Verhuizers verhuist niet alleen van en naar Spanje, maar heeft ook ervaring met het verhuizen vanuit en naar:

FEDEMAC: Erkend Verhuizer

AA Verhuizers is een ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Wanneer u met AA Verhuizers verhuist, weet u zeker dat uw spullen goed verzekerd zijn. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes en worden uw spullen zorgvuldig naar Spanje vervoerd door onze gespecialiseerde verhuizers. We hebben ruim 20 jaar ervaring in verhuizen van en naar het buitenland en staan altijd voor u klaar.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag huren

Heeft u plannen om binnenkort naar Spanje te verhuizen, maar heeft u nog geen geschikte woning gevonden? Bij AA Verhuizers is het mogelijk om uw inboedel veilig en droog op te slaan in onze opslagunits. Ze worden 24 uur per dag bewaakt en u heeft altijd toegang tot uw goederen.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Vlekkeloos en duurzaam verhuizen naar Spanje met AA Verhuizers

Bij AA Verhuizers begrijpen we dat uw verhuizing naar Spanje een spannende nieuwe fase in uw leven met zich meebrengt. We zetten daarom ook alles op alles om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tegelijkertijd hebben we het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door gebruik te maken van moderne technologieën en logistieke oplossingen, minimaliseren we onze impact op het milieu en zorgen we voor een duurzame verhuisservice. Lees meer over onze MVO-initiatieven.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het verhuizen naar Spanje. We hebben daarom de meestgestelde vragen verzameld en voor u beantwoord.

Wat moet ik regelen als ik naar Spanje wil verhuizen?

Voordat u gaat verhuizen moet u zich uitschrijven bij uw gemeente in Nederland. Dit bewijs heeft u vervolgens weer nodig om u in te schrijven in Spanje, maar ook voor bijvoorbeeld de belastingdienst en uw zorgverzekering. Laat ook alle verzekeringsmaatschappijen weten dat u gaat verhuizen naar het buitenland en zorg ervoor dat uw abonnementen zijn omgezet.

Bij aankomst in Spanje heeft u drie maanden de tijd om een NIE-nummer aan te vragen bij het Oficina de Extranjeros. Het NIE-nummer is te vergelijken met het Nederlandse burgerservicenummer. We raden aan om dit zo snel mogelijk te regelen, omdat u het nodig heeft bij veel overheidsinstanties. Zo kunt u zich met het NIE-nummer inschrijven bij uw nieuwe gemeente in Spanje, een Spaanse bankrekening openen en verzekeringen afsluiten.

Kan ik een auto meenemen naar Spanje?

Als u een officiële inwoner van Spanje bent, is het niet toegestaan om met een auto met Nederlands kenteken te rijden. De invoering van uw auto regelt u bij een kantoor van de Dirección General de Tráfico (DGT). Hiervoor moet u aan een tweetal eisen voldoen: u moet, voordat u emigreerde, minstens een jaar in Nederland hebben gewoond én de auto minimaal zes maanden in uw bezit hebben gehad.

Ik verhuis naar een Spaans eiland. Kan AA Verhuizers mij helpen?

Dat kunnen we zeker! De verhuizing zal dan plaatsvinden per containerschip. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over een verhuizing naar Spanje?

Onze internationaal verhuisspecialist Hans Buchner denkt graag met u mee over de mogelijkheden om uw inboedel te verhuizen naar Spanje. Wilt u weten hoeveel de verhuizing gaat kosten? Vraag dan een offerte aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Hans Buchner
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl