Piano verhuizen

Een piano of vleugel verhuizen is niet zomaar gedaan. Omdat het vaak zware objecten zijn, dient hier een op maat gemaakt plan voor te komen. Het plan moet aansluiten op de huidige woonsituatie, maar ook op de nieuwe. Vraagstukken als ‘hoe krijgen we de piano uit de woning?’ en ‘wat kost een piano verhuizen’ beantwoorden we in zo’n op maat gemaakt plan. De verhuizers van AA Verhuizers hebben veel ervaring met het verhuizen van bijzondere objecten, zoals een piano en nemen alle zorgen uit handen. Staat u op het punt om te verhuizen en heeft u een zware piano? Vraag dan nu een offerte aan en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Veel ervaring met piano's verhuizen

Op maat gemaakt verhuisplan

Compleet ontzorgd verhuizen

Veel ervaring met piano's verhuizen
Op maat gemaakt verhuisplan
Compleet ontzorgd verhuizen

Piano verhuizen

Een piano is erg zwaar en weegt gemiddeld tussen de 200 en 300 kg. Een vleugel weegt in de meeste gevallen nog meer, namelijk tot wel 550 kg. Het verhuizen ervan moet daarom goed uitgedacht worden. Gelukkig weten we bij AA Verhuizers precies hoe we zo’n zwaar object uit en in de woning krijgen. We leggen u graag uit hoe we dit doen. Bij complexere adressen maken we gebruik van een takelservice om de piano verantwoord naar binnen of buiten te verplaatsen.

Uw piano verhuizen: zo doen we dat

Een piano verhuizen is, zoals gezegd, een bijzondere klus die goed en zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Het verhuizen ervan bestaat uit een aantal stappen, namelijk:

  1. Inventarisatie van de huidige en nieuwe woning
  2. Een op maat gemaakt verhuisplan
  3. Het zorgvuldig inpakken van de piano
  4. De piano verhuizen

Inventarisatie van de huidige en nieuwe woning

Voordat we aan ons verhuisplan beginnen, bekijken we de huidige en nieuwe woning om te kijken hoe we de piano het makkelijkste uit en in de woningen krijgen. Als de piano op een verdieping staat, zullen we in de meeste gevallen gebruikmaken van een lift.

Een op maat gemaakt verhuisplan

Als we eenmaal inzichtelijk hebben hoe we de piano uit en in de woningen krijgen, gaan we aan de slag met een op maat gemaakt verhuisplan. Hierin beschrijven we alle details rondom de verhuizing.

Het zorgvuldig verpakken van de piano

Vaak zijn piano’s familiestukken of maken een belangrijk onderdeel uit van het gezin. Daarom verpakken wij de piano of vleugel met de grootste precisie. We treffen de juiste voorzorgsmaatregelen om met de juiste zorg en kunde de piano of vleugel naar het nieuwe adres te verhuizen.

Het verhuizen van de piano

De dag van de verhuizing is aangebroken. Omdat we alles nauwkeurig in het verhuisplan beschreven hebben, komen we deze dag niet voor verrassingen te staan. Onze verhuizers weten precies wat ze te doen staat en gaan zeer nauwkeurig te werk.

Kosten piano verhuizen

De kosten voor het verhuizen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het type verhuiswagen van belang, maar ook het aantal benodigde verhuizers, de afstand tussen locatie A en B en de eventuele noodzaak van een verhuislift. Wilt u weten wat uw verhuizing ongeveer gaat kosten? Vraag dan nu een offerte aan bij AA Verhuizers.

Laat AA Verhuizers uw piano verhuizen

Een zware piano of vleugel verhuizen kunt u het beste overlaten aan ervaren verhuizers. Bij AA Verhuizers weten we precies hoe we zo’n bijzondere verhuizing moeten uitvoeren. We nemen alle zorgen uit handen en verhuizen uw goederen zonder schade naar de nieuwe locatie.

Keurmerk van Erkende Verhuizers

Bij AA Verhuizers zijn we trots op het feit dat we in het bezit zijn van het Keurmerk van Erkende Verhuizers. Alleen verhuisbedrijven die voldoen aan verschillende strenge eisen, mogen dit keurmerk dragen. Wilt u meer weten of dit keurmerk? Lees dan meer over de Erkende Verhuizers.

Verhuizen met verhuisbedrijf AAverhuizers

Opslagunit huren

Is uw nieuwe woning nog niet af of zijn de huidige bewoners nog niet verhuisd? Dan zult u uw spullen tijdelijk ergens anders op moeten slaan. Bij AA Verhuizers huurt u heel eenvoudig een opslagunit waarin uw spullen dag en nacht bewaakt worden.

Benieuwd of een opslagunit iets voor u is? Lees meer over een opslagunit huren.

Verhuizen met verhuisbedrijf AAverhuizers

Laat uw piano verhuizen door AA Verhuizers

Laat AA Verhuizers uw piano verhuizen. We weten precies hoe we uw waardevolle spullen veilig en onbeschadigd naar de nieuwe locatie moeten vervoeren. Met een op maat gemaakt verhuisplan weet u direct waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via 088 42 52 722 of mail naar info@aaverhuizers.nl. We helpen u graag met uw verhuizing.