Recycling van verpakkingsmaterialen

Goederen zitten vaak goed ingepakt in verpakkingsmaterialen van bijvoorbeeld plastic, karton of piepschuim. AA Home Delivery neemt na de montage alle materialen mee terug naar het warehouse, waarna het op verantwoorde wijze gerecycled wordt door onze recyclingpartners.
AA Home Delivery

Waste recycling?

  • AA Home Delivery neemt alle verpakkingsmaterialen weer mee terug naar het warehouse
  • Onze specialisten scheiden alle materialen
  • Onze recyclingpartners verwerken alle materialen op verantwoorde wijze
  • Bied een volledige service aan uw klanten

Recycling van verpakkingsmaterialen

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot item. AA Home Delivery neemt na aflevering en montage alle verpakkingsmaterialen van meubilair en goederen weer mee terug naar het warehouse. Hier worden de verpakkingsmaterialen gescheiden, waarna ze via een van onze recyclingpartners op een verantwoorde wijze worden verwerkt. Wist u dat we niet alleen papier recyclen? Er bestaan nog veel meer verpakkingsmaterialen, waaronder:

  • Plastic – Plastic wordt na gebruik gesmolten en gevormd tot nieuw plastic.
  • Piepschuim – Wanneer piepschuim goed wordt ingezameld, kunnen we het voor 100% recyclen tot nieuw piepschuim.
  • Karton – De dozen waar meubilair en andere goederen in vervoerd worden zijn 100% recyclebaar.
  • Glas – Gerecycled glas veroorzaakt  minder lucht- en watervervuiling.

AA Home Delivery

AA Home Delivery haalt de verkooporders bij uw winkel of magazijn op en levert ze af bij de klant. Dit doen we voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Zoekt u een partner om uw logistiek volledig uit handen te geven? AA Home Delivery is u hiermee graag van dienst. Onze systemen verzamelen al uw verkooporders, waarna we ze binnen 24 uur voorbereiden en bij de klant afleveren.

FEDEMAC

AA Verhuizers: dé betrouwbare partner in de meubellogistiek. We werken met een duidelijk plan, een centraal contactpersoon voor al uw vragen en gecertificeerde specialisten met veel ervaring. We zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Daarmee geven we u garantie dat we er alles aan doen om te voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Zoekt u een betrouwbare partner voor de logistiek en vervoer van uw goederen?

Neem dan contact op met Bart-Jan Buchner. Hij staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen omtrent AA Home Delivery.

Bart-Jan Buchner
088 42 52 722
info@aahomedelivery.nl