Verhuisbedrijf Hillegom

Regel uw verhuizing van of naar Hillegom snel met de hulp van onze vakkundige verhuizers. Als erkende verhuizer garanderen wij een soepele en snelle verhuizing zonder zorgen. Het team zorgt ervoor dat u altijd binnen één dag verhuisd bent. Geef uw verhuisplannen aan ons door via het offerteformulier en wij berekenen de kosten voor uw verhuizing. U ontvangt dan een volledig vrijblijvend aanbod van ons.

Jarenlange ervaring en
beoordeeld met een 9,4

Snel verhuizen binnen 1 dag

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Jarenlange ervaring en
beoordeeld met een 9,4
Snel verhuizen binnen 1 dag
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Verhuizen van of naar Hillegom met AA Verhuizers

  • De beste verhuisservice in Zandvoort: al meer dan 20 jaar
  • Ervaren team van 25 gediplomeerde verhuizers,  met 10 verhuiswagens en verhuisliften
  • Vrijblijvende offerte binnen 2 dagen

Neem contact op met onze planningsafdeling om uw verhuizing in te plannen. Onze planners zijn bereikbaar via 088 42 52 722 of via het contactformulier.

Verhuizing in Nederland

Binnen Nederland regelen onze verhuizers uw verhuizing binnen één dag. We inventariseren uw wensen, bereiden alles voor en doorlopen samen met u de verhuisdag. Binnen een dag zijn al uw spullen dus verhuisd van of naar Hillegom.

Bedrijfsverhuizing Hillegom

Verhuist u met uw winkel of kantoor van of naar Hillegom? Met de service van AA Verhuizers verloopt deze dag zonder zorgen. Ons bedrijfsverhuisteam pakt elke bedrijfsverhuizing zorgvuldig aan en zorgt ervoor dat uw onderneming probleemloos overgaat naar een nieuw pand.

Internationale verhuizing

Verhuist u vanuit het buitenland naar Hillegom of juist andersom? Ook bij een internationale verhuizing nemen wij alle zorgen uit handen. AA Verhuizers haalt uw spullen uit het buitenland of brengt ze ernaartoe. Dit doen we binnen en buiten Europa.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

De opslagservice van AA Verhuizers

Wij kunnen uw verhuizing binnen een dag regelen. Soms komt het alleen niet uit om binnen een dag verhuisd te zijn. Bijvoorbeeld omdat u nog aan het klussen bent in uw nieuwe woning. U kunt in deze gevallen gebruikmaken van de opslagservice. Onze verhuizers halen uw spullen op en slaan ze op in onze 24/7 beveiligde opslaglocatie. U kunt het terrein tussen 6 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds bezoeken om bij uw spullen te komen.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Kosten verhuizing Hillegom

Elke verhuizing is anders. Dat maakt de kosten voor elke verhuizing ook anders. We begrijpen wel dat u graag inzicht krijgt in de prijs voor uw verhuizing van of naar Hillegom. Vul daarom de online calculator in. Dan ziet u direct welke dagen goedkoper of duurder zijn om te verhuizen. Selecteer de gewenste datum en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een scherpe offerte van ons krijgt.

Ons verhuisbedrijf

Klantervaringen Hillegom

“Onze verhuisdag is uitstekend verlopen. Zo’n dag is altijd spannend, zeker wanneer je al je waardevolle spullen toevertrouwt aan vreemden. Gelukkig gaven de verhuizers ons direct een goed gevoel. Ze waren vriendelijk en hebben alles professioneel afgehandeld.”

Een tevreden klant uit Hillegom

“De Verhuizers zijn nette jongens die hard werken en voorzichtig omgaan met je spullen. Er is op voorhand ook een duidelijk verhaal over het proces en de kosten. Ik kwam dus niet voor verrassingen te staan. Ik zou AA Verhuizers 100% aanbevelen.”

Een tevreden klant uit Hillegom

Ons verhuisbedrijf

Neem contact op met onze verhuizers

Heeft u plannen om te verhuizen naar het mooie Hillegom? Of verlaat u deze plaats in de Bollenstreek juist? Wat uw verhuisplannen ook zijn, neem contact op met de experts van AA Verhuizers om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij adviseren u graag en staan klaar voor al uw vragen. Neem telefonisch contact op via 088 42 52 722 of stel uw vragen via het onderstaande contactformulier. We staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.