Particuliere verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u daarbij volledig ontzorgd worden? Met de specialisten van AA Verhuizers schakelt u een erkend verhuisbedrijf in met meer dan 20 jaar ervaring. Verhuizingen verzorgen we in de meeste gevallen zelfs binnen 1 dag. Is de nieuwe woning nog niet bereikbaar, maar moet u uw oude woning al wel verlaten? Dan slaat u uw spullen veilig op in een van onze opslagunits. Vraag nu een offerte aan bij AA Verhuizers, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Gratis en vrijblijvende offerte

Bedrijfsverhuizing zonder zorgen

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Bedrijfsverhuizing zonder zorgen
Wereldwijde ervaring
Overleg bedrijfsverhuizing

Hiervoor schakelt u AA Verhuizers in

Bij AA Verhuizers staan voor we voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Zo verhuizen we uw inboedel veilig en zonder schade naar uw nieuwe woning, beantwoorden we al uw vragen die u heeft rondom de verhuizing en denken we graag met u mee. Bij AA Verhuizers ziet het verhuisproces er als volgt uit:

 1. Inventarisatie
 2. Afspraak inplannen
 3. Verhuizen
Overleg bedrijfsverhuizing

Inventarisatie

De eerste stap is een inventarisatie maken van uw wensen en te verhuizen inboedel. Zo komen de volgende vragen aan bod:

 • Wat is de laad- en lossituatie?
 • Wilt u zelf uw inboedel inpakken of laat u onze specialisten dit voor u doen?
 • Wilt u gebruikmaken van onze verpakkingsmaterialen, zoals, dozen, stickers, papier en overige materialen?
 • Wie neemt de demontage en montage van de meubels op zich?
 • Zijn er kwetsbare spullen, zoals kunst aanwezig?
 • Heeft u een tijdelijke opslag van de inboedel nodig?
 • Zijn er zware spullen aanwezig, zoals een piano, vleugel, kluis, waterbed, et cetera?

Afspraak inplannen

Nu de wensen helder zijn en de inboedel geïnventariseerd is, is het tijd om de verhuisdatum vast te stellen. Afhankelijk van de omvang van de verhuizing en de mate van ontzorging plannen we de verhuizing wanneer het u uitkomt.

Verhuizen

De dag van de verhuizing is aangebroken. Onze specialisten zijn op het afgesproken tijdstip aanwezig en verhuizen uw spullen veilig naar de nieuwe locatie.

Internationale verhuizingen

Bij AA Verhuizers verhuizen we zowel kleine als grote inboedels binnen én buiten Nederland. We hebben ervaring met verhuizingen naar onze buurlanden België en Duitsland, maar ook verhuizen naar Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Noorwegen, Zweden, Canada en de Verenigde Staten behoort tot de mogelijkheden bij AA Verhuizers. Met meer dan 15 jaar ervaring met internationale verhuizingen weten we alles over de verhuisrichtlijnen per land. Voordelen van internationaal verhuizen met AA Verhuizers:

 • Optimale tijdsplanning door verhuizingen via zee- of luchtvracht.
 • Uw interieur veilig en zeewaardig verpakt in kistverpakking of containers.
 • Wij regelen de douane-inklaringen en documenten.
 • We hebben een goede samenwerking met professionele agenten en professionele verhuispartners.
 • We regelen de verzekering.
Opslagdozen bedrijfsverhuizing

Opslagunit huren

Is het niet mogelijk de inboedel op dezelfde dag van de ene naar de andere locatie te verhuizen? Geen zorgen, bij AA Verhuizers beschikken we over meerdere opslagunits waar we uw inboedel veilig opslaan totdat uw meubels naar de nieuwe locatie gaan. Het is zelfs mogelijk de inboedel in een verhuiscontainer op te slaan, die we vervolgens zonder moeite op onze verhuiswagen plaatsen. Zo voorkomen we onnodig in- en uitladen van uw spullen. Lees meer over het huren van een opslagunit.

Opslagdozen bedrijfsverhuizing
Samenwerking bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Wist u dat we bij AA Verhuizers niet alleen particulieren ontzorgen bij verhuizingen? Ook complete bedrijven verhuizen we van A naar B. Of het nu gaat om een kleine of grote bedrijfsverhuizing, een complete archiefverhuizing of zorgverhuizing, bij AA Verhuizers weten we raad met elke verhuisklus. Neem contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsverhuizingen.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Het meten van onze MVO-prestaties: ons streven naar continue verbetering

Bij AA Verhuizers hebben we een systematische aanpak ontwikkeld om onze CO2-uitstoot te verminderen door middel van het meten en verbeteren van onze MVO-prestaties. We streven naar het gebruik van duurzame materialen en minimaliseren van afval, evenals het verminderen van het gebruik van niet-duurzame producten. Onze inzet voor duurzaamheid wordt ondersteund door concrete initiatieven om onze impact op het milieu te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

Veelgestelde vragen over een particuliere verhuizing

Heeft u een vraag over uw verhuizing? Kijk dan eerst of we hem hieronder niet al beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Wat kost een particuliere verhuizing?

Wanneer het aankomt op verhuizen, zijn de kosten afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen de afstand tussen de twee locaties, de inboedelgrootte en het aantal verhuizers dat nodig is een grote rol. Wilt u weten wat uw verhuizing ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op via 088 42 52 722 om een (video)taxatiegesprek in te plannen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat is het voordeel van een verhuisbedrijf inschakelen?

Het grote voordeel van een erkend verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing, is dat we het volledige proces uit handen kunnen nemen. U bepaalt zelf in welke mate u hierbij wilt helpen. Zo kunt u ervoor kiezen zelf uw inboedel in te pakken of dit aan ons ver te laten

Hebben jullie verhuistips?

Jazeker, door onze jarenlange ervaring hebben we een aantal handige tips verzameld die we graag met u delen. Bekijk hiervoor onze handige verhuischecklist.

Laat AA Verhuizers uw verhuizing regelen

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u daarbij hulp van een erkend verhuisbedrijf? Neem dan contact op met AA Verhuizers. We maken samen een op maat gemaakt verhuisplan, zodat u zorgeloos kunt verhuizen van uw oude woning naar de nieuwe. Bel naar 088 42 52 722 of mail naar info@aaverhuizers.nl. We helpen u graag met uw verhuizing.