Verhuizen zonder zorgen

AA Verhuizers maakt uitsluitend gebruik van professionele en moderne verhuismaterialen die de snelheid, veiligheid en kwaliteit van het verhuisproces ten goede komen.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,5

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,5

Inventarisatie

Tijdens dit gesprek inventariseert onze adviseur uw behoeften en de te verhuizen inboedel. De volgende vragen komen aan de orde:

  • Laad- en lossituatie (eventuele inzet lift/ontheffingen).
  • Inpakken: geheel, gedeeltelijk of doet u alles zelf.
  • Verpakkingsmaterialen die wij ter beschikking stellen (dozen, stickers, papier en dergelijke).
  • Demonteren en monteren van uw meubilair.
  • Verpakken van kwetsbare zaken/kunst.
  • Eventuele opslag van uw inboedel.
  • Piano, vleugel, kluis, waterbed, et cetera.

Internationale verhuizingen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Geen probleem voor AA Verhuizers! Wij verhuizen op de gewenste datum uw inboedel binnen Europa en de rest van de wereld. Ook doen wij met regelmaat groupage-verhuizingen op de populaire bestemmingen. Als “Erkende verhuizer” is AA Verhuizers aangesloten bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers.

AA Verhuizers verhuist voornamelijk binnen Europa (als België, Duitland, Spanje). Natuurlijk verzorgen wij ook verhuizingen naar landen als Canada, de Verenigde Staten en Australië. Wilt u verhuizen naar een land, die niet is genoemd? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Checklist

Bij verhuizen komt altijd meer kijken dan u denkt. Speciaal voor u is een handige checklist opgesteld.

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost een verhuizing?

De kosten van een verhuizing kunnen erg verschillen op basis van afstand en inboedelgrootte. We bespreken graag de mogelijkheden middels een (video)taxatiegesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 088 42 52 722 om een afspraak in te plannen.

Waarom zou ik een verhuizing uitbesteden?

Door AA Verhuizers te laten helpen bij uw verhuizing nemen we alle zorgen uit handen. We maken gebruik van de modernste verhuishulpmiddelen en garanderen dat uw inboedel veilig bij de nieuwe bestemming aankomt.

Hebben jullie tips voor verhuizen?

We hebben zeker een aantal handige tips verzameld. Bekijk hiervoor onze checklist pagina.

Hoe regel ik een verhuizing?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan bespreken we graag uw wensen, eisen en de mogelijkheden.

Helpen jullie ook bij kleine verhuizingen?

We gaan geen uitdaging uit de weg! We helpen bij zowel grote als kleine verhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan kleine verhuizingen naar een verzorgingstehuis of een tijdelijk onderkomen.

Neem contact op met onze verhuizers

Verhuist u binnenkort? Geef uw verhuizing dan aan ons door. Onze verhuizers helpen u graag. AA Verhuizers zorgt ervoor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Neem telefonisch contact op via 088 42 52 722. We staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.