Projectverhuizingen

Bij AA Verhuizers verhuizen we zowel grote als kleine bedrijven naar de nieuwe werkomgeving. Wilt u uw bedrijf in een andere stad gaan vestigen? Laat dan uw gehele bedrijf binnenlands verhuizen door de experts van AA Verhuizers. Ook is het mogelijk ons in te schakelen voor een interne verhuizing. Vraag nu een offerte aan voor uw aanstaande projectverhuizing bij AA Verhuizers.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde Ervaringen

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde Ervaringen

Verschillende soorten projectverhuizingen

U kunt AA Verhuizers inschakelen voor de volgende projectverhuizingen:

We zijn gespecialiseerd

AA Verhuizers is gespecialiseerd in het faciliteren van grote verhuisprojecten. Zo hebben we een grote diversiteit aan ervaring met verschillende type projecten van kantoren tot aan magazijnen. U kunt er bij ons op vertrouwen dat uw verhuizing soepel verloopt. We bereiden de verhuizing goed voor door het maken van een draaiboek, overleggen alles uitvoerig met de projectcoördinator en werken met vaste teams en locatiecoördinatoren. We denken met u mee om de downtime van de organisatie zo kort mogelijk te houden door een efficiënte planning die door alle betrokken partijen mee ingestemd hebben en die uitvoerig gemonitord wordt tijdens de verhuizing. De projectcoördinator, maar ook de adviseur zakelijk markt zullen nauw betrokken zijn en blijven, voornamelijk tijdens de uitvoering van het project, hierdoor kunnen we snel schakelen en zitten we kort op de bal.

AA Verhuizers is professioneel, klantvriendelijk en servicegericht

Als u kiest voor de verhuizers van AA Verhuizers, weet u zeker dat u profiteert van onze drie kernwaarden: professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. We zorgen ervoor dat uw eigendommen niet beschadigen, geven antwoord op al uw vragen rondom het verhuizen en denken graag met u mee. Maak nu een afspraak, zodat onze taxateur de waarde van uw inboedel kan bepalen. Het is uiteraard ook mogelijk de taxatie te doen middels een videogesprek.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Kantoorverhuizingen

Bij een kantoorverhuizing komt vaak meer kijken dan men denkt. AA Verhuizers heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van complete kantoren. We vertellen u daarom exact waar u rekening mee dient te houden en welke zaken u absoluut niet mag vergeten. Laat uw kantoorverhuizing regelen door AA Verhuizers. Benieuwd naar hoe we dat doen? Vraag gerust eens naar een van onze praktijkvoorbeelden.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Bibliotheekverhuizingen

Bij een bibliotheekverhuizing komt veel kijken. Zo dienen niet alleen de boeken veilig en zorgvuldig naar de nieuwe locatie verhuisd te worden, maar ook eventuele kasten en andere zaken. De experts van AA Verhuizers pakken de boeken op een logische wijze voor u in, zodat u ze bij het uitpakken eenvoudig op de juiste volgorde en bij het juiste genre kunt plaatsen.

 

Archiefverhuizingen

De archieven zijn voor vele bedrijven een belangrijk onderdeel van de business. Gelukkig beschikken we bij AA Verhuizers over de modernste hulpmiddelen om het verhuizen van de archieven in goede banen te leiden. Denk bijvoorbeeld aan (verzegelde) meterbakken waarmee we de archieven veilig naar de nieuwe locatie vervoeren. Kunt u uw archief niet direct kwijt? Dan slaan we uw archief op in onze archiefopslag.

 

Schoolverhuizingen

Het verhuizen van een school is in de meeste gevallen gebonden aan tijdstippen buiten de lesprogramma’s. Dit zorgt ervoor dat er vaak gewerkt moet worden binnen een strak tijdsschema. Gelukkig heeft AA Verhuizers ruime ervaring met het verhuizen van scholen en het werken met strakke planningen. Verhuist uw school naar een nieuw gebouw? Laat de schoolverhuizing regelen door de specialisten van AA Verhuizers.

Zorgverhuizingen

Of het nu draait om het verhuizen van een complete zorginstelling of slechts een bewoner, bij AA Verhuizers weten we precies hoe we de zorgverhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. We nemen praktische zaken uit handen en behandelen de verhuizing met persoonlijke aandacht.

 

Kunstverhuizingen

Van kleinere schilderijen tot grote standbeelden, onze ervaren verhuizers verplaatsen de kunstcollectie zonder beschadigingen van de ene naar de andere locatie. De kunstcollectie is vaak kostbaar en brengt een grote cultuurhistorische waarde met zich mee. Daarom verpakken we de voorwerpen zorgvuldig en vervoeren ze met de grootste zorg naar de nieuwe locatie. Dus ook voor kunstverhuizingen schakelt u AA Verhuizers in.

Huur een opslagunit bij AA Verhuizers

Wanneer uw inboedel tijdelijk opgeslagen dient te worden, huurt u via AA Verhuizers voordelig een opslagunit. De opslagunits zijn schoon, vochtvrij en worden 24 uur per dag bewaakt. Indien gewenst verhuizen we de goederen in de opslagunit naar de nieuwe locatie.

Laat AA Verhuizers uw projectverhuizing regelen

Staat u een grote projectverhuizing te wachten? Twijfel dan niet en schakel de professionele verhuizers van AA Verhuizers in. Met onze ruim 25 jaar ervaring weten we precies hoe we uw verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen.