Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuizen van of naar Amsterdam kan snel en eenvoudig binnen één dag met AA Verhuizers: hét professionele verhuisbedrijf in de regio Amsterdam! Met uw gezin of met uw bedrijf, binnen Nederland of internationaal: wij staan voor u klaar met complete verhuisdiensten. Onze erkende verhuizers zorgen ervoor dat uw inboedel vlot en veilig naar uw nieuwe locatie verplaatst wordt.

Erkend verhuizer met
de beste service

Binnen één dag verhuisd!

Meer dan 20 jaar ervaring

Erkend verhuizer met
de beste service
Binnen één dag verhuisd!
Meer dan 20 jaar ervaring

Voordelen van AA Verhuizers

  • De beste verhuisservice in Amsterdam: al meer dan 20 jaar
  • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

Met wereldwijde ervaring en alle nodige middelen voor iedere verhuizing zijn we de ideale partner voor uw verhuizing. Onze specialisten werken efficiënt en stellen uw behoeften altijd centraal. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 088 42 52 722 of vul ons contactformulier in. U kunt ook volledig vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande button. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Verhuizen binnen Nederland

Gaat u verhuizen vanuit of naar Amsterdam? Zorg dan dat uw verhuizing tot in de puntjes geregeld is met de betrouwbare diensten van AA Verhuizers. Ons ervaren team neemt u alle zorgen uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verplaatsen van uw spullen.

Internationale verhuizingen

Verlaat u Nederland of komt u vanuit het buitenland in Amsterdam wonen? Ook bij uw internationale verhuizing staan we voor u klaar! Over de grens verhuizen is een hele onderneming. Onze specialisten zijn zeer ervaren in wereldwijde verhuizingen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

Bedrijfsverhuizingen

Bij een reguliere verhuizing komt al veel kijken, maar zeker in het geval van bedrijfsverhuizingen is het belangrijk dat het verplaatsen van de hele inboedel zorgvuldig en efficiënt verloopt. Onze verhuisexperts zorgen ervoor dat de werkzaamheden zo min mogelijk stil komen te liggen tijdens uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Beveiligde opslagunits

Soms komt het voor dat een pand al leeg moet zijn voordat de verhuizing naar de nieuwe locatie plaatsvindt. Om uw inboedel in de tussentijd veilig op te slaan, maakt u gebruik van onze opslagdiensten. Ook handig wanneer u aan het verbouwen bent. De beveiligde opslagunits van AA Verhuizers zijn beschikbaar voor tijdelijke of langdurige opslag van uw eigendommen. Dankzij onze full service hoeft u zich ook over het vervoeren van uw inboedel geen zorgen te maken: we halen uw spullen bij u op en bewaren ze veilig totdat u ze weer nodig heeft.

Self storage

Als u er liever voor kiest uw opslag zelf te beheren, dan biedt onze uitkomst. Zo bespaart u ruimte in huis wanneer u meubels of andere items heeft die u niet weg wilt doen, maar die thuis in de weg staan. Onze self storage units worden dag en nacht bewaakt en u heeft elke dag toegang tot uw spullen.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Verhuiskosten berekenen

We zorgen er bij uw verhuizing graag voor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Zeker op financieel gebied. Daarom hebben we een handige rekenmodule waarmee u de kosten van uw verhuizing eenvoudig online berekent. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of gebruik de onderstaande rekenmachine.

Ons verhuisbedrijf

Klantervaringen in Amsterdam

“Niets is teveel gevraagd bij deze toppers. Er was een verhuislift nodig omdat ons nieuwe huis een erg smal trapgat heeft. We waren verbaasd hoe soepel alles verliep en hoe snel onze spullen verhuisd zijn. Echt een aanrader, AA Verhuizers!”

Fam. Blaauw uit Amsterdam-Zuid

“We kijken enorm op tegen het gedoe van verhuizen, maar AA Verhuizers zorgde er echt voor dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Alle meubels zijn netjes vervoerd en niks is beschadigd. Alle spullen waren snel in Amsterdam, zodat we ons nieuwe huis konden gaan inrichten.”

Fam. Zoet uit Amsterdam

Ons verhuisbedrijf

Erkend verhuizer met
de beste service

Binnen één dag verhuisd!

Meer dan 20 jaar ervaring

Erkend verhuizer met
de beste service
Binnen één dag verhuisd!
Meer dan 20 jaar ervaring

Wat moet u regelen als u naar de gemeente Amsterdam verhuist?

Komt u in Amsterdam wonen? Dan is er een aantal zaken dat u moet regelen. U geeft uw verhuizing door aan de gemeente Amsterdam via de post of gewoon eenvoudig online. Doe dit uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum. Bekijk de website van de gemeente voor meer informatie.

Verhuizen in heel Nederland en daarbuiten

Wij zijn actief in de regio Amsterdam, maar ook daarbuiten. We verhuizen onder andere van en naar Hilversum, Amstelveen, Haarlem en nog veel andere plaatsen. Waar u ook verhuist, u profiteert altijd van onze voordelen.

Contact

Gaat u binnenkort verhuizen? En zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf om u hierbij te helpen? De verhuisexperts van AA Verhuizers staan voor u klaar! Vul voor een vrijblijvende offerte het onderstaande contactformulier in. We reageren altijd binnen 48 uur. Op doordeweekse dagen zijn we telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur via 088 42 52 722.