Medische apparatuur met aandacht verhuizen

Medische apparatuur en installaties zijn kostbaar en tevens kwetsbaar. Het is dan ook noodzakelijk om deze apparatuur zorgvuldig en met aandacht te verhuizen. AA Verhuizers heeft al 20 jaar ervaring in het verhuizen van bijzondere objecten, waaronder medische apparaten. Dit betekent dat wij ook voor u de aangewezen partij zijn om uw medische apparatuur te verhuizen.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring

De aandachtspunten bij medische apparatuur verhuizen

Onder medische apparatuur verhuizen vallen zowel CT- en PET-scanners, röntgenapparaten, vriezers en centrifuges van laboratoriumstraten. We hebben het materiaal en de kennis om al deze zaken op de juiste manier in te pakken, te vervoeren en te installeren.

Ter voorbereiding op de verhuizing bespreken we met u wat er precies gaat gebeuren. Daarbij inventariseren we op welke manier de apparatuur verpakt wordt, welk materieel er ingezet wordt en hoeveel mankracht hiervoor nodig is. Met deze persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een zorgvuldige verhuizing.

Verhuizing van medische apparatuur voor de medische sector

Onze diensten voor het verhuizen van medische apparatuur bieden we aan alle bedrijven die in de medische sector werkzaam zijn of met medische apparatuur werken. U kunt dus als ziekenhuis, zorginstelling, laboratorium of universiteit zonder meer bij ons terecht.

AA Verhuizers is volledig uitgerust met professioneel materieel en moderne vrachtwagens om de apparatuur van en naar alle soorten gebouwen te verhuizen. Het maakt daarbij niet uit of de medische apparaten op de begane grond opgehaald worden of dat de bestemming op een bepaalde verdieping in een gebouw is.

Hoe verhuizen we uw medische apparatuur in de praktijk?

Voor het verhuizen van de medische apparatuur stellen we een plan van aanpak op. Afhankelijk van uw wensen verzorgen we de complete verhuizing van begin tot eind. Daaronder valt zowel het demonteren, het verpakken en het transporteren van de medische apparaten. Op de nieuwe locatie plaatsen onze medewerkers de apparatuur volgens uw aanwijzingen en wordt deze tevens aangesloten.

De verhuizing van de medische apparaten is op basis van een enkel transport. Dat wil zeggen dat we uw apparaten zonder tussentijdse overlading rechtstreeks van de oude naar de nieuwe locatie brengen.

Uw medische apparatuur in professionele handen

Uw persoonlijke aanspreekpunt bij AA Verhuizers coördineert de verhuizing en u weet dus altijd bij wie u terechtkunt als u vragen heeft. Het verhuisteam is bekend met de bijzondere aspecten die bij het verhuizen van medische apparatuur komen kijken. Wij zijn aangesloten bij zowel de nationale Organisatie voor Erkende Verhuizers en ook bij de FEDEMAC, de internationale brancheorganisatie. Op deze manier zijn uw belangen tijdens het verhuizen behartigd.

Een opslagunit voor tijdelijke opslag

Ook als u niet direct met uw medische apparatuur in een nieuw pand terechtkunt, heeft AA Verhuizers een oplossing voor u. U slaat uw medische apparatuur veilig op in onze opslagunits. Deze units zijn volledig geschikt voor deze specifieke vorm van opslag: de apparatuur staat vochtvrij in een schone omgeving en wordt dag en nacht bewaakt.

De apparaten komen aan in een container. Zodra de nieuwe locatie beschikbaar is, wordt dezelfde container zonder overladen op de vrachtwagen gezet voor voortzetting van de verhuizing.

Verhuis uw medische apparatuur met AA Verhuizers

Voor het verhuizen van uw medische apparatuur maken we graag een voorstel op maat. Vraag daarom een offerte op. Dit kan zowel telefonisch via telefoonnummer 0252 621 321 als via mail: info@aaverhuizers.nl. Heeft u aanvullende vragen of specifieke wensen? Ook daarbij helpen we u graag.