Zorgverhuizing

Van een verhuizing van een groot zorgcomplex tot een verhuizing van een persoon naar een nieuwe zorginstelling: goede voorbereiding is essentieel. En dat begrijpen we bij AA Verhuizers. Samen zorgen we ervoor dat uw zorgverhuizing soepel verloopt met zo min mogelijk overlast.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Persoonlijke aandacht staat centraal

AA Verhuizers kan veel stress van de zorgverhuizing voor u wegnemen. Niet alleen omdat we u allerlei praktische zaken uit handen nemen, maar vooral omdat persoonlijke aandacht voor ons vanzelfsprekend is. Ook als we snel moeten verhuizen. We plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Bij AA Verhuizers profiteert u van:

  • Zorgvuldig transport met moderne verhuiswagens.
  • Speciale materialen voor het inpakken van porselein, kristal en andere breekbare goederen.
  • Royaal gebruik van professionele, stevige verhuisdozen.
  • Uitpakken van goederen en monteren van meubilair op de gewenste plaats.

Kosten zorgverhuizing

Iedere situatie is anders en daarom voeren we graag een kennismakingsgesprek met u. We komen graag bij u langs, maar het is ook mogelijk om de verhuizing te laten taxeren middels een videotaxatie. We bespreken dan uw wensen en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Seniorenservice

AA Verhuizers heeft een speciale seniorenverhuisservice. Deze persoonlijke service zorgt voor orde en rust. Wat kunt u verwachten?

  • Een vaste contactpersoon tijdens het gehele verhuisproces.
  • Een speciale checklist, waardoor u niks over het hoofd ziet.
  • Het professioneel demonteren en monteren van groot meubilair.
  • Het zorgvuldig inpakken van het overige inventaris en gedemonteerde meubelstukken.
  • Een AA Verhuizers handyman voor het ophangen van bijvoorbeeld lampen en schilderijen of het in elkaar zetten van meubels.

FEDEMAC

AA Verhuizers is ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Dankzij onze ruime ervaring in verhuizen kunt u kwaliteit en zorgvuldigheid verwachten. We staan voor, tijdens en na de verhuizing voor u klaar.

Opslag huren

Bij AA Verhuizers is het mogelijk om uw inboedel op te slaan. We komen bij u langs om het op te halen en op het gewenste moment brengen we het naar de nieuwe bestemming. Onze opslagunits worden 24 uur per dag bewaakt en voor u altijd bereikbaar zijn. De units zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Ideaal is dat ze precies op onze verhuiswagens passen. Zo hoeven we niet te veel te slepen en verhuizen we u snel naar de nieuwe locatie.

Onze investeringen in duurzame mobiliteit

Bij AA Verhuizers streven we ernaar om onze impact op het milieu te verminderen en ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze investering in duurzame mobiliteit. Door onze diesel aangedreven verhuiswagens te vervangen door elektrische exemplaren, verkleinen we onze ecologische footprint. Door te investeren in groene energie en duurzame mobiliteit dragen we bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. Lees meer over MVO bij AA Verhuizers.

Apparatuur aansluiten na bedrijfsverhuizing

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in:

Apparatuur aansluiten na bedrijfsverhuizing