Verhuizen naar een andere provincie

Zoekt u een verhuisbedrijf dat u kan helpen bij uw verhuizing naar een andere provincie? Dankzij AA Verhuizers verhuist u zorgeloos naar uw nieuwe woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt een offerte op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

U ontvangt een offerte op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5
Samenwerking bedrijfsverhuizing

Waarom verhuizen met AA Verhuizers?

Wanneer u verhuist met AA Verhuizers weet u zeker dat u in goede handen bent. We hebben 25 gediplomeerde en ervaren verhuizers in dienst die ervoor zorgen dat uw inboedel veilig op de nieuwe bestemming aankomt. En dit doen we ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Bij AA Verhuizers profiteert u altijd van:

 • Zorgvuldig transport van uw gehele inboedel
 • Hulp bij het inpakken en (de)monteren van uw inboedel
 • Een centraal aanspreekpunt voor al uw eisen, wensen en vragen
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze beveiligde opslagunits
Samenwerking bedrijfsverhuizing

Kosten verhuizing naar een andere provincie

De kosten van een verhuizing worden bepaald tijdens een taxatie (videobel)gesprek. We bespreken dan de afstand, de grootte van uw inboedel en alle overige wensen en eisen. AA Verhuizers ontzorgt u bij grote en kleine verhuizingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook de kosten berekenen via de verhuiskosten calculator.

Verhuizen naar elke provincie in Nederland

Het maakt niet uit waar u naartoe verhuist. AA Verhuizers kan uw gehele inboedel verhuizen naar elke provincie in Nederland. Ook wanneer u (terug) verhuist u vanuit het buitenland naar Nederland.

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland
Overleg bedrijfsverhuizing

‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC

AA Verhuizers is een ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC. Dit houdt in dat we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en het milieu. We worden periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke instelling om te kijken of we nog aan deze eisen voldoen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent wanneer u verhuist met een ‘Erkend Verhuizer’.

Opslag van uw inboedel

Wanneer u bijvoorbeeld uw huis sneller verkoopt dan verwacht, is het handig om gebruik te maken van tussentijdse inboedelopslag. Ook dat kan AA Verhuizers voor u regelen. We hebben beveiligde en droge opslagunits die 24 uur per dag worden bewaakt.

Overleg bedrijfsverhuizing

Onze MVO-initiatieven

Bij AA Verhuizers is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zetten ons in voor duurzame oplossingen om onze impact op het milieu en de samenleving te verminderen. Dit omvat onder andere het gebruik van elektrische verhuiswagens en duurzame verpakkingsmaterialen.

Veelgestelde vragen over verhuizen naar een andere provincie

We hebben voor u hieronder de meestgestelde vragen verzameld en beantwoord. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat moet ik regelen voor de verhuizing naar een andere provincie?

U kunt niet zomaar verhuizen naar de andere provincie. U moet u inschrijven bij de nieuwe gemeente, gemeentelijke belastingen terugvragen, de waterschapsbelasting controleren, energiecontracten vergelijken, contracten voor internet, tv en telefoon vergelijken, een verhuisbedrijf regelen en uw inboedelverzekering controleren. Daarnaast moet u bij alle abonnementen, verenigingen en zorginstellingen uw nieuwe adres doorgeven.

Hoelang duurt een verhuizing?

AA Verhuizers kan u al binnen 1 dag verhuizen. Van inpakken tot en met montage.

Hoe kan ik mijn verhuizing doorgeven aan de gemeente?

Een verhuizing doorgeven doet u bij uw nieuwe gemeente. De gemeente past dan uw adres aan in de Basisregistratie Personen. Lees hierover meer op Rijksoverheid.nl.

Ik woon momenteel in het buitenland, kunnen jullie mij naar Nederland verhuizen?

AA Verhuizers gaat geen uitdaging uit de weg. We verhuizen u graag van het buitenland (terug) naar Nederland. Neem hierover contact met ons op door te bellen naar 088 42 52 722.

Heeft u een vraag over een verhuizing?

Neem dan contact op met Bas van Kesteren. Hij staat u graag te woord voor alle vragen over een verhuizing naar een andere provincie.

Bas van Kesteren
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl