Fitnessapparatuur verhuizen

Bent u bezig met een reorganisatie van uw sportschool of verhuist u als gevolg van een verbouwing? Bij AA Verhuizers weten we dat fitnessapparaten verhuizen loodzwaar kan zijn. We zijn een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen van dergelijke apparaten en dus kunt u uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring

Fitnessapparatuur, van dumbell tot loopband

Bij fitnessapparatuur verhuizen gaat het om alle soorten fitnessapparaten, zowel klein als groot. Denk bijvoorbeeld aan dumbells, crosstrainers of loopbanden. We verhuizen alle fitnessapparatuur met dezelfde zorg en aandacht en gaan geen enkel apparaat uit de weg. Voordat we gaan verhuizen stellen we samen met u een op maat gemaakt verhuisplan op. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen, eisen en mogelijkheden. We beschikken over speciaal verhuismateriaal, beschermingsmiddelen en jarenlange ervaring. Daarom verhuizen we moeiteloos allerlei bijzondere objecten, waaronder ook fitnessapparatuur.

Sportschool of home gym? Geen probleem!

Of u nou uw home gym gaat verhuizen of een nieuw pand heeft gevonden voor uw sportschool, bij AA Verhuizers staan we hoe dan ook voor u klaar. Ook bij een interne verhuizing staan onze vriendelijke, zorgvuldige en gediplomeerde verhuizers paraat. We verhuizen zowel zakelijk als particulier, dus u kunt bij ons altijd terecht. Bent u benieuwd naar de kosten die we hanteren? Dan vraagt u bij ons gemakkelijk een offerte aan. Binnen 48 uur nemen we contact met u op.

Fitnessapparaten verhuizen, een training op zich

We pakken de fitnessapparaten met veel zorg en aandacht in. Zo zijn de apparaten beschermd tijdens transport en komen ze veilig aan op de nieuwe locatie. Staan de fitnessapparaten niet op de begane grond, maar op een hogere etage? Dat is voor ons geen enkel probleem. We beschikken over liftsystemen, waardoor we iedere verdieping gemakkelijk bereiken. Verder kiest u zelf of u het inpakken van uw fitnessapparatuur volledig, gedeeltelijk of helemaal niet aan ons over laat. Wilt u gebruik maken van de montage en demontage diensten van AA Verhuizers? Neem dan contact met ons op.

Professionaliteit staat voorop

Het zelf verhuizen van zware sportapparatuur raden we niet aan. Dit kan namelijk leiden tot letsel, tenzij u het verhuizen met voldoende hulp en op de juiste manier uitvoert. Schakel daarom AA Verhuizers in om deze klus te klaren. We houden ons aan de vereiste richtlijnen en zorgen voor een veilige verhuizing. Onze verhuizers werken uitsluitend met passende en hoogwaardige apparatuur voor het laden en lossen van uw trainingsapparaten. Zo zorgen we dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt. We zijn aangesloten bij de nationale Organisatie voor Erkende Verhuizers en bij de FEDEMAC, de Europese federatie voor internationale verhuizers.

Een opslagunit voor uw fitnessapparatuur

In sommige gevallen heeft tijdelijk geen plek voor het opslaan van uw fitnessapparatuur. Het liefst verhuist u natuurlijk gelijk van A naar B, maar dit lukt niet altijd. De apparaten vragen namelijk veel ruimte. Dit is behoorlijk onhandig en daarom huurt u bij ons gemakkelijk een opslag. Hier laat u voor een langere of kortere periode uw fitnessapparatuur of gehele inboedel opslaan. We stemmen samen met u de verhuizing af, zodat uw spullen tijdens de verhuizing of tijdens het klussen veilig staan opgeslagen. Op de aangegeven datum leveren we de spullen weer bij u af. Heeft u nog vragen over onze werkwijze en over het huren van een opslag? Neem dan contact met ons op!

Fitnessapparatuur verhuizen door AA Verhuizers

Fitness is leuk, maar niet tijdens uw verhuizing. Laat daarom het verhuizen van uw fitnessapparatuur over aan AA Verhuizers. U weet dan zeker dat een professioneel en ervaren bedrijf uw verhuizing uitvoert. Neem contact met ons op via info@aaverhuizers.nl of bel ons via 0252 621 321.