Verhuizen naar Duitsland

Een verhuizing in het algemeen is vaak al een grote klus. Een verhuizing naar Duitsland vraagt soms nog wat extra energie van u. Behalve dat u uw hele inboedel moet inpakken, moeten er ook nog veel andere zaken geregeld worden, op werkgebied en in uw privéleven. Het is dan ook een prettig idee dat u een deel van de werkzaamheden kunt uitbesteden aan een professionele partij. Vraag een offerte aan bij AA Verhuizers en ontdek hoe we uw verhuizing zo prettig mogelijk laten verlopen.

Een internationale verhuizing op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Een internationale verhuizing op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen naar Duitsland met een professionele verhuizer

AA Verhuizers heeft jarenlange ervaring in nationale en internationale verhuizingen. Dus ook als u gaat verhuizen naar Duitsland staan we voor u klaar. We verhuizen niet alleen de dozen en meubels die u mee wilt nemen, u kunt voor al uw vragen terecht bij onze verhuiscoördinator en wij helpen u bij het inpakken, demonteren en monteren van uw meubels.

De kosten van verhuizen naar Duitsland

De kosten van het verhuizen naar Duitsland zijn afhankelijk van een aantal factoren. De grootte van de inboedel of inventaris is belangrijk voor het bepalen van de grootte van de benodigde verhuiswagen. Daarnaast is de afstand tussen het ophaaladres in Nederland en het afleveradres in Duitsland tevens van belang. Ook heeft u nog aanvullende opties die van invloed zijn op de totale kosten. Voor een duidelijke prijs maken we vooraf een videotaxatie voor een gedetailleerde beschrijving van de verhuizing. Voor een opgave van de kosten voor verhuizen naar Duitsland vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

Verhuizen naar Duitsland in vertrouwde handen

Het verhuizen van uw inboedel moet zorgvuldig gebeuren. U wilt ervan verzekerd zijn dat uw inboedel in goede staat op de uiteindelijke bestemming aankomt. AA Verhuizers is gespecialiseerd in het verhuizen van ieder type inboedel, naar iedere bestemming in en buiten Europa. Wij verhuizen binnen Nederland, maar ook naar België, Italië, Spanje, Frankrijk en natuurlijk Duitsland.

Onze vrachtauto’s zijn uitermate geschikt voor het afleggen van lange afstanden en u mag bovendien rekenen op de hulp van onze professionele verhuizers. Daarbij houden we ons aan het afgesproken tijdschema, zodat u uw inboedel ook op het gewenste moment op de door u opgegeven bestemming afgeleverd krijgt.

Erkende verhuizers

Behalve dat onze betrouwbare verhuizers een professionele aanpak hebben, kunt u op meer zekerheden rekenen als u gebruikmaakt van de diensten van AA Verhuizers. Zo zijn wij zijn aangesloten bij FEDEMAC. Dit is de Europese organisatie voor internationale verhuizers. Dit waarborgt uw belangen tijdens het verhuizen naar Duitsland. Uw inboedel is tijdens het transport verzekerd en de hele verhuizing wordt met zorg uitgevoerd door vakkundige mensen.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Aanvullende services

Zeker als u naar het buitenland verhuist, komt het voor dat uw inboedel nog niet direct in uw nieuwe woning kan worden geplaatst. Op het moment dat u een periode moet overbruggen, kunt u bij AA Verhuizers uw inboedel opslaan. Hiervoor hebben wij speciale opslagunits die brandveilig zijn. Er is tevens 24 uur per dag beveiliging. De inboedel hoeft maar één keer ingepakt te worden. De units die in de opslag geplaatst worden, kunnen direct op de vrachtwagen gezet worden voor transport.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Contact opnemen met AA Verhuizers

Ook als u nog geen definitieve gegevens heeft over uw nieuwe woonadres in Duitsland kunt u al een offerte aanvragen. Wij helpen u bovendien graag als u vragen heeft over de complete invulling van uw verhuizing naar Duitsland. Vul het offerteformulier online in of neem telefonisch contact op met Hans Buchner, de verhuisspecialist van AA Verhuizers. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 0252-621321 of stuur een e-mail naar info@aaverhuizers.nl.

Hans Buchner
0252-621321
info@aaverhuizers.nl

Veelgestelde vragen over verhuizen naar Duitsland

Hoe zit het met belastingen en sociale zekerheid in Duitsland?

In Duitsland zijn belastingen en sociale zekerheid, net als in Nederland, belangrijke aspecten. Als u naar Duitsland verhuist bent u ook daar verplicht om belastingen te betalen op basis van uw inkomen. Sociale zekerheidsbijdragen worden ingehouden op uw salaris.

Hoe regel ik mijn ziektekostenverzekering in Duitsland?

In Duitsland is het verplicht om een ziektekostenverzekering te hebben. U heeft daarbij de keuze tussen een wettelijke ziektekostenverzekering (gesetzliche Krankenversicherung) of een particuliere ziektekostenverzekering (private Krankenversicherung). Het is belangrijk om u tijdig aan te melden bij een zorgverzekeraar om boetes te voorkomen.

Moet ik mijn rijbewijs omwisselen als ik naar Duitsland verhuis?

Als EU-burger mag u in Duitsland rijden met een geldig rijbewijs uit Nederland. Na een bepaalde periode verloopt uw rijbewijs echter, dan is het raadzaam om een nieuw rijbewijs in Duitsland aan te vragen.

Wat moet ik doen met mijn bankzaken als ik naar Duitsland verhuis?

Als u naar Duitsland verhuist is het raadzaam om uw bankzaken te regelen voor uw vertrek. Neem contact op met uw bank om te informeren naar de mogelijkheden om de rekening over te zetten of een nieuwe bankrekening te openen in Duitsland.