Wasmachine verhuizen

De grote kasten in uw huis demonteert u waarschijnlijk voor een verhuizing, zodat u ze gemakkelijker oppakt en verplaatst naar de nieuwe locatie. Bij bepaalde meubelstukken of apparatuur is dat echter niet mogelijk, zoals bij wasmachines. Met AA Verhuizers hoeft u zich niet af te vragen hoe u dit zware, onhandige apparaat zelf verhuist. Dankzij de jarenlange ervaring en de benodigde mankracht, is het verhuizen van uw wasmachine bij AA Verhuizers namelijk in professionele handen.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring

De aandachtspunten bij het verhuizen van de wasmachine

De verhuizing van een wasmachine vraagt om een goede voorbereiding en een specifieke aanpak. Voor AA Verhuizers valt de wasmachine dan ook onder het verhuizen van bijzondere objecten.

Voordat we uw wasmachine gaan vervoeren, is het belangrijk dat de machine losgekoppeld is, het water uit de machine is en de trommel vastgezet is met de transportbouten. Onze ervaren verhuizers zorgen vervolgens voor de verplaatsing en veilig vervoer van de wasmachine. Dit geeft u de zekerheid dat u na de verhuizing de wasmachine direct weer in gebruik kunt nemen.

Verhuizen van particuliere en industriële wasmachines

AA Verhuizers is gespecialiseerd in het verhuizen van ieder type wasmachine. Het maakt daarbij dus niet uit of u een bovenlader of een voorlader heeft. In overleg met u maken we een plan van aanpak voor de verhuizing van uw wasmachine. Daarbij maken we concrete afspraken over het verloop van de verhuizing, zodat u precies weet waar u op mag rekenen.

Een wasmachine verhuizen in de praktijk

Staat uw wasmachine in de bijkeuken of op zolder? Voor AA Verhuizers is het geen enkel probleem om de wasmachine te verhuizen, ook niet als deze via de trap naar beneden moet. Woont u in een appartement zonder lift, dan is uw wasmachine laten verhuizen eveneens geen obstakel. Indien noodzakelijk gebruiken we een professionele takelservice om de wasmachine via het raam naar buiten te tillen. Uiteraard beschermen we de wasmachine tijdens het transport zorgvuldig.

Professionals verhuizen uw wasmachine

Bij AA Verhuizers staat een professionele aanpak tijdens de verhuizing van uw wasmachine voorop. Onze vakkundige verhuizers weten wat de punten van aandacht zijn en gaan daarnaast zorgvuldig met de apparatuur om. De betrouwbaarheid blijkt bovendien uit het feit dat we aangesloten zijn bij diverse organisaties voor verhuisbedrijven, zoals de Organisatie voor Erkende Verhuizers en de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers.

Tijdelijk uw wasmachine opslaan in een opslagunit

Bent u uw woning aan het verbouwen en is er tijdelijk geen plaats voor uw wasmachine? Of is er een overbruggingsperiode tussen de verkoop van uw huidige woning en de aanvaarding van uw nieuwe woning? Het kan altijd gebeuren dat u uw wasmachine en overige inboedel tijdelijk op moet slaan. Ook dat regelt AA Verhuizers veilig en vertrouwd voor u, zowel de verhuizing van uw oude woning naar de opslagunit als het uiteindelijke vervoer van uw wasmachine naar uw nieuwe huis.

Schakel AA Verhuizers in voor een soepele verhuizing van uw wasmachine

Maak het uzelf gemakkelijk en laat AA Verhuizers tijdens uw verhuizing het zware werk voor u doen. Voor het verhuizen van alleen uw wasmachine of uw complete inboedel kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website of neem persoonlijk contact met ons op via 0252 621 321. Ook kunt u ons bereiken via e-mail: info@aaverhuizers.nl.