Verhuizen naar Zweden

Iedere verhuizing vraagt om een goede voorbereiding voor de juiste aanpak. Gaat u naar Zweden verhuizen, dan zijn er misschien nog wel extra zaken die geregeld moeten worden voor vertrek. Daarom kunt u de hulp van een ervaren verhuizer, zoals AA Verhuizers, goed gebruiken. We vertellen u graag hoe we uw verhuizing naar Zweden zo prettig mogelijk laten verlopen.

Een internationale verhuizing op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Een internationale verhuizing op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen naar Zweden met AA Verhuizers

Samen met u stelt onze verhuiscoördinator een verhuisplan op, inclusief alle gemaakte afspraken. Uw verhuiscoördinator is gedurende de hele verhuizing uw contactpersoon.

We hebben inmiddels jarenlange ervaring in het verhuizen van en naar Zweden. We weten daarom ook precies hoe we zo’n verhuizing moeten aanpakken.

Wat kost het verhuizen van uw inboedel naar Zweden?

Voor een volledige prijsopgave van de verhuiskosten is een aantal gegevens nodig. De prijs is onder andere afhankelijk van de omvang van de inboedel. Verhuist u bijvoorbeeld met het hele gezin naar Zweden of gaat het om de inboedel van een studerend kind? In dat geval is een kleinere vrachtauto waarschijnlijk voldoende.

Met een videotaxatie kunnen we een goede inschatting maken van het volume van de te verhuizen inboedel en daar de prijs op baseren. De afstand tussen uw oude en uw nieuwe adres speelt ook een rol bij de prijsbepaling.

Om te weten wat voor u de kosten zijn om uw inboedel te verhuizen, vraagt u vrijblijvend een offerte op. Ook als u nog geen definitief nieuw adres hebt en u de inboedel tijdelijk in de opslag wilt plaatsen, kunnen we voor u een offerte maken.

Uw complete inboedel in één keer verhuisd

Uw inboedel pakken we voor u zorgvuldig in. Ook de meubels worden ingepakt zodat er tijdens het transport geen beschadigingen ontstaan. Het verpakkingsmateriaal dat daarvoor gebruikt wordt, nemen de verhuizers na het uitpakken weer mee. U heeft er zelf geen omkijken naar en AA Verhuizers zorgen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van het gebruikte verpakkingsmateriaal.

De meubels worden bovendien voor u gemonteerd en op hun plaats gezet, zodat u zelf niet de zware onderdelen naar de eerste verdieping hoeft te tillen. Uw nieuwe huis is op deze manier snel opgeruimd en het voelt direct vertrouwd aan in de nieuwe omgeving.

Erkende internationale verhuizers

AA Verhuizers heeft jarenlange ervaring met internationale verhuizingen naar bestemmingen als Duitsland, Spanje en België. De professionele verhuizers weten dus hoe zij uw verhuizing efficiënt moeten aanpakken om uw complete inboedel veilig en snel te verhuizen.

We zijn aangesloten bij de Europese organisatie van erkende, internationale verhuizers, de FEDEMAC. U mag vertrouwen op betrouwbare en vakkundige verhuizers en uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Tijdelijke opslag voor uw verhuizing naar Zweden

Sluit de datum van de verkoop van uw huis in Nederland niet naadloos aan op de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning in Zweden? Als u tijdelijk uw inboedel wilt opslaan, kan dat ook bij AA Verhuizers. We bieden een beveiligde opslag waar uw inboedel tijdelijk in een container staat. Deze container kan op de afgesproken tijd op de verhuiswagen worden gezet. Zo hoeft u de inboedel maar één keer in te pakken voordat deze definitief verhuisd wordt.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Contact opnemen met AA Verhuizers

Heeft u aanvullende vragen over de mogelijkheden voor het verhuizen van uw inboedel naar Zweden? U kunt bij het online aanvragen van uw offerte nog extra vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Uiteraard kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Bijvoorbeeld als u ook uw piano wilt meeverhuizen.

Neem hiervoor contact op met onze verhuisspecialist Hans Buchner. U kunt hem bellen op telefoonnummer 0252-621321 of u stuurt hem een email: info@aaverhuizers.nl.

Veelgestelde vragen

Heb ik een visum nodig om naar Zweden te verhuizen?

Ja, als je geen burger bent van een EU-/EER-land of Zwitserland, heb je een visum nodig om naar Zweden te verhuizen. Het specifieke visum dat je nodig hebt, hangt af van jouw situatie (werk, studie, gezinshereniging, enz.). Neem contact op met de Zweedse ambassade of consulaat in jouw land voor gedetailleerde informatie.

Hoe zit het met de gezondheidszorg in Zweden?

Zweden heeft een uitgebreid gezondheidszorgsysteem dat voor iedereen toegankelijk is. Als je in Zweden gaat wonen en werken, moet je je registreren bij het Zweedse belastingkantoor (Skatteverket) om toegang te krijgen tot gezondheidszorgdiensten. Je zult ook een persoonlijk identificatienummer (personnummer) nodig hebben om gebruik te maken van de gezondheidszorg.

Hoe zit het met belastingen en sociale voorzieningen in Zweden?

Zweden heeft een progressief belastingstelsel, waarbij hogere inkomens hogere belastingtarieven betalen. Sociale voorzieningen, zoals gezondheidszorg, onderwes en sociale zekerheid, zijn van hoog niveau in Zweden. Als je in Zweden gaat wonen en werken, moet je belasting betalen en kun je profiteren van deze sociale voorzieningen.