Verhuisbedrijf Lisse

Verhuis snel en zorgvuldig van en naar Lisse met de hulp van de vakkundige verhuisdienst van AA Verhuizers. Het team van erkende verhuizers is voorbereid op elke verhuisklus. Door onze grote verhuiswagens, verhuisliften en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u altijd binnen één dag verhuisd bent. Geef uw verhuisplannen aan ons door via het offerteformulier en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen van / naar Lisse met AA Verhuizers

Onze gemotiveerde verhuizers beschikken over alle middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen. We hebben 10 verhuiswagens en verhuisliften waarmee we u optimaal van dienst zijn. Meer weten over onze verhuisdiensten? Bel ons op 088 42 52 722 of neem online contact met ons op. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk: u ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel van ons.

Verhuizing in Nederland

Onze erkende verhuizers regelen uw verhuizing van en naar Lisse in een dag. We inventariseren uw wensen, bereiden alles voor en doorlopen samen met u de verhuisdag. U geniet van een verhuizing zonder zorgen.

Bedrijfsverhuizing Lisse

Verhuist u met uw kantoor of winkel van of naar Lisse? Wij helpen u om de verhuizing zonder problemen te laten verlopen. Ons ervaren bedrijfsverhuisteam pakt elke bedrijfsverhuizing zorgvuldig aan.

Internationale verhuizing

Verhuis u vanuit Lisse naar het buitenland of andersom? Wij nemen alle zorgen uit handen bij een internationale verhuizing. AA Verhuizers haalt uw spullen uit het buitenland of brengt ze ernaartoe. Dit doen we binnen en buiten Europa.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

De opslagservice van AA Verhuizers

Als het aan onze erkende verhuizers ligt, dan is de verhuizing binnen een dag geregeld. Maar soms komt het voor u niet uit om binnen een dag alles te verhuizen. U kunt dan gebruikmaken van de opslagservice van AA Verhuizers. Ons verhuisteam haalt uw spullen op en brengt ze vervolgens naar de opslaglocatie. De opslaglocatie is 24/7 beveiligd. U kunt het terrein tussen 06:00 uur en 22:00 uur op om bij uw spullen te komen wanneer nodig.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

De kosten van uw verhuizing van of naar Lisse

We begrijpen dat u graag inzicht krijgt in de kosten van uw verhuizing van of naar Lisse. Om u een goed voorstel te kunnen doen, hebben we wat aanvullende gegevens nodig. Vul de online calculator in en u krijgt direct inzicht in welke dagen goedkoper of duurder zijn om te verhuizen. Selecteer de gewenste datum en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een scherpe offerte van ons krijgt.

Ons verhuisbedrijf

Klantervaringen uit Lisse

“Zeer nette en vrolijke verhuizers die echt hun best doen voor je. Wij hadden iets meer tijd nodig dus een verhuizing in een dag was niet nodig. Gelukkig is de service om via hun eigen opslag te verhuizen ons prima bevallen. Alles keurig aangekomen zonder beschadigingen. Zeer aan te bevelen. Nogmaals bedankt voor de goede service.”

Fam. M – Lisse

“De verhuizing verliep erg soepel. Het is altijd spannend om je spullen over te geven aan vreemden, maar de mannen van AA Verhuizers waren erg vriendelijk en professioneel. De verhuizing was netjes volgens afspraak in één dag geregeld. Die nacht hebben we dus zonder zorgen kunnen slapen in ons nieuwe huis in Lisse.” 

Fam. van D – Lisse

Ons verhuisbedrijf

Neem contact op met onze verhuizers

Plannen om te verhuizen naar het prachtige Lisse? Of verlaat u de regio juist? Welke kant u ook op gaat, neem contact op met onze specialisten om uw verhuisplannen te bespreken. Wij adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen over de verhuizing en onze dienstverlening. Neem telefonisch contact op via 088 42 52 722 of stuur uw vragen via het onderstaande contactformulier. We staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.