Opslag, altijd handig!

Afhankelijk van de omstandigheden kan de behoefte naar tijdelijke ruimte ontstaan zoals wanneer uw nieuwbouwhuis later wordt opgeleverd of vanwege verbouwingen. Langdurige opslag is bij ons ook mogelijk. Wanneer u naar het buitenland vertrekt of als uw bedrijf bijvoorbeeld de archieven veilig wil opslaan.

Opslagunit en verhuiscontainer

Onze op maat gemaakte opslagunits passen naadloos in onze verhuiswagens en kunnen zo ook dienen als verhuiscontainers. Dit maakt verhuizen naar en vanuit opslag extra efficiënt en veiliger.

Goedkoopste in de regio!

Regel eenvoudig zelf
uw eigen opslag

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Goedkoopste in de regio!
Regel eenvoudig zelf
uw eigen opslag
Beoordeeld door klanten
met een 9,4
Opslagunit bedrijfsverhuizing

Veilig en op maat

AA Verhuizers beschikt over beveiligde en geconditioneerde opslagunits, waarbij u de hoeveelheid kubieke meters huurt die u nodig heeft. Wij halen en brengen natuurlijk, maar u kunt ook zelf uw goederen komen brengen en halen.
Dit kan alle werkdagen tussen 06.00 uur en 22.00 uur en zaterdag op afspraak. Want wij spreken met u persoonlijk af wie toegang krijgt tot uw opslag; dat is wel zo veilig!

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Selfstorage

AA Verhuizers beschikt ook over een aparte, afgesloten en 24 uur-beveiligde selfstorage. Handig voor tijdelijke opslag! Ga voor meer informatie naar www.aaselfstorage.nl.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze opslagservice? We hebben voor u de meestgestelde vragen verzameld en hieronder voor u beantwoord.

Hoe reserveer ik een opslagunit?

Neem contact met ons op en vul het formulier in zodat we een duidelijk beeld krijgen van de grootte van de goederen die we moeten opslaan. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 088 42 52 722.

Wie heeft er toegang tot de opslagunits?

Wanneer u ervoor kiest om zelf de goederen te komen brengen en halen, spreken we altijd van tevoren af wie er toegang heeft tot de opslagunit. Dit is mogelijk tussen 06.00 en 22.00 uur op werkdagen en op zaterdagen kunt u op afspraak langskomen.

Kan ik ook een opslagunit huren voor één maand?

Bij AA Verhuizers is het mogelijk om zowel tijdelijk als langdurig opslagruimte te huren. Dit kan al vanaf €42,- per 4 weken.

Zijn mijn spullen verzekerd in de opslag?

Het is van belang dat u zelf een inboedelverzekering hebt. Dan zijn uw goederen verzekerd tegen brand, diefstal of schade.