Verhuisbedrijf Amstelveen

Bij verhuisbedrijf AA Verhuizers te Amstelveen regelen we uw verhuizing van en naar Amstelveen in slechts één dag. Door middel van ons moderne en efficiënte verhuisproces verhuizen we uw inboedel veilig en vlot, zowel zakelijk als particulier. De regio Amstelveen kent voor onze gespecialiseerde verhuizers geen geheimen en we zijn in staat om uw spullen internationaal te verhuizen! Bovendien bieden wij verwarmde en beveiligde opslagmogelijkheden aan, zodat u weet dat uw inboedel veilig is!

Gediplomeerde verhuizers,
vlot en vakkundig

Binnen één dag verhuisd!

Meer dan 20 jaar ervaring in de randstad

Gediplomeerde verhuizers,
vlot en vakkundig
Binnen één dag verhuisd!
Meer dan 20 jaar ervaring in de randstad

Voordelen van AA Verhuizers

  • Binnen 2 dagen een vrijblijvende offerte
  • Veilige opslag, tijdelijk of langdurig

Met 20 jaar ervaring, 10 verhuiswagens en 25 gemotiveerde verhuizers beschikken wij over de perfecte middelen om uw verhuizing vlekkeloos te doen verlopen. Mocht u meer willen weten over onze service, bel ons dan gerust op via 088 42 52 722 of vul ons contactformulier in. Ook kunt u direct geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken. Wij zullen dan binnen 48 uur met een passend voorstel komen.

Verhuizingen binnen Nederland

Komt u in de regio Amstelveen wonen of bent u juist van plan vanuit Amstelveen te verhuizen naar een andere plaats? Door te kiezen voor AA Verhuizers weet u dat uw nationale verhuizing spoedig, secuur en veilig verloopt. Onze gediplomeerde verhuizers verplaatsen uw inboedel door heel Nederland.

Internationale verhuizingen

Mocht u naar het buitenland willen verhuizen of van het buitenland juist naar Amstelveen, dan staat AA Verhuizers uiteraard voor u klaar! Ook een internationale verhuizing verzorgen wij van a tot z. Zo regelen wij bijvoorbeeld de verzekeringen en formulieren die nodig zijn voor internationaal transport, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Bedrijfsverhuizingen Amstelveen

Ook professionele bedrijfsverhuizingen doen we bij AA Verhuizers. Verhuist uw bedrijfspand van of naar Amstelveen? Dan verplaatst AA Verhuizers uw inventaris, voorraad en andere spullen op een betrouwbare en efficiënte manier. Door AA Verhuizers te kiezen weet u dat uw bedrijfsverhuizing voorspoedig geregeld wordt!

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag

Wanneer uw nieuwe woning of kantoor nog niet klaar is, maar uw oude pand al wel leeg moet zijn, biedt de opslagservice van AA Verhuizers uitkomst. Voor zowel tijdelijke als langdurige opslag kunt u terecht bij ons. Wij halen uw bezittingen bij u op en slaan deze veilig op. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw spullen zelf te brengen.

Selfstorage

Heeft u spullen die niet meer in uw huis passen, maar die u wel wilt bewaren? Maak dan gebruik van onze selfstorage. De opslagunits worden 24 uur per dag beveiligd en zijn van 06:00 tot 22:00 uur toegankelijk voor u.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

De kosten van het verhuizen berekenen

Bij AA Verhuizers houden we van transparantie en begrijpen we dat u wilt weten met wat voor kosten u rekening moet houden voor verhuizing van of naar Amstelveen. Daarom bieden wij onze handige rekenmodule aan, zo ziet u gelijk op wat voor kosten u kunt rekenen. Gebruik onderstaande rekenmachine of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. We helpen u graag en zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan!

Ons verhuisbedrijf

Ervaringen van klanten uit Amstelveen

“Toen ik wilde verhuizen werd me duidelijk wat er allemaal bij kwam kijken. Bedden, kasten, stoelen, noem het maar op moesten allemaal mee. De verhuizers waren zeer snel en professioneel en hadden geen probleem met die grote dingen. Omdat ik kleiner ging wonen had ik ook veel spullen die niet in mijn nieuwe huis zouden passen. Gelukkig kon ik die spullen kwijt in de opslag van AA Verhuizers (het werd ook nog eens opgehaald). Zeer tevreden over het verhuisproces!”

A. Smit uit Amstelveen

“Om dichter bij familie te wonen hadden we besloten om te verhuizen uit Amstelveen. Het vinden van een huis ging vrij moeizaam maar het verhuizen zelf gelukkig niet! Door AA Verhuizers werd alles keurig geregeld en werden onze spullen binnen een dag naar ons nieuwe huis gebracht.”

Fam. Zwaan uit Amstelveen

Ons verhuisbedrijf

Gediplomeerde verhuizers,
vlot en vakkundig

Binnen één dag verhuisd!

Meer dan 20 jaar ervaring in de randstad

Gediplomeerde verhuizers,
vlot en vakkundig
Binnen één dag verhuisd!
Meer dan 20 jaar ervaring in de randstad

Nieuw in de gemeente Amstelveen?

Als u nieuw bent in de gemeente Amstelveen, dient u zich in te schrijven. U kunt uw verhuizing eenvoudig online doorgeven via de website van de gemeente Amstelveen. Wij raden aan dit zo snel mogelijk te doen, uiterlijk de vijfde dag na de verhuisdatum. Of meld uw verhuizing eerder, vanaf 4 weken voor de daadwerkelijke verhuizing.

Verhuizingen door heel de Randstad

AA Verhuizers is niet alleen in Amstelveen actief, zo verzorgen wij ook verhuizingen in AmsterdamHaarlemAlphen aan den Rijn en nog vele andere woonplaatsen. AA Verhuizers is hét verhuisbedrijf van de Randstad en als u voor ons kiest bent u sowieso verzekerd van al onze voordelen, voor welke verhuizing dan ook.

Contact

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, erkend verhuisbedrijf met 20 jaar ervaring binnen de Randstad, neem dan contact op met de verhuisspecialisten van AA Verhuizers. Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Of bel ons op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 uur via 088 42 52 722 Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.