Verhuizen naar België

Staat er een verhuizing naar België op de planning? Dan komt er een hoop geregel op u af. Denk aan de inschrijving in de nieuwe gemeente, het afsluiten van nieuwe verzekeringen, een Belgische bankrekening openen en uiteraard de verhuizing van uw spullen of eigendommen. Met de gecertificeerde verhuizers van AA Verhuizers verhuist u zorgeloos naar uw nieuwe woning in België.

Een internationale verhuizing op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Een internationale verhuizing op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen naar België

Een verhuizing naar een ander land is altijd spannend. Gelukkig weten de verhuisspecialisten van AA Verhuizers alles van verhuizen in het binnen- én buitenland. We regelen het transport van uw gehele inboedel naar de nieuwe locatie. Indien gewenst pakken we uw spullen zelfs in en uit.

Schakelt u de hulp in van AA Verhuizers? Dan geniet u standaard de volgende voordelen:

  • Een zorgeloze verhuizing naar België.
  • Indien gewenst kiest u voor inpak- en (de)montageservice van uw inboedel.
  • Een eigen verhuiscoördinator voor al uw vragen tijdens de gehele verhuizing.
Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Verhuizen naar België kosten

De kosten rondom een verhuizing naar België zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte van uw inboedel, de  en afstand tussen locatie A en B. Voor meer informatie over de kosten voor uw verhuizing naar België vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Met deze offerte weet u precies welke kosten u mag verwachten.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Naar België emigreren

Omdat België relatief dichtbij is, kunnen we uw verhuizing rechtstreeks naar de bestemming toe brengen met onze verhuiswagens. Emigreert u naar België? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij AA Verhuizers verhuizen we niet alleen van en naar België, maar ook van en naar de volgende landen:

FEDEMAC: Erkend Verhuizer

Bij AA Verhuizers staan we voor kwaliteit. We zijn daarom blij dat we onszelf ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC mogen noemen.

Dit is de Europese organisatie van verhuizers. Met dit certificaat weet u zeker dat uw spullen goed verzekerd zijn tijdens de verhuizing naar België. Met meer dan 20 jaar ervaring in het verhuizen van goederen, weten we elke verhuizing succesvol af te ronden.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag van AA Verhuizers

Is uw woonruimte verkocht voordat u naar België verhuist? Geen zorgen, bij AA Verhuizers huurt u heel eenvoudig een opslagunit. Deze units worden dag en nacht bewaakt en passen rechtstreeks op onze verhuiswagens. Zo hoeft u uw spullen dus maar een keer in en uit te laden. Heeft u onverhoopt toch iets nodig uit de opslag? U heeft altijd toegang tot de opslagunit.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Duurzaam verhuizen naar België met AA Verhuizers

Bij AA Verhuizers begrijpen we als geen ander dat elke verhuizing naar het buitenland uniek is, zo ook een verhuizing naar België. Daarom bieden we een persoonlijk en op maat gemaakt verhuisplan aan. Maar we gaan verder dan dat. Bij AA Verhuizers streven we naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We streven ernaar om de impact van onze verhuisactiviteiten op het milieu tot een minimum te beperken. Dit doen we door gebruik te maken van elektrische voertuigen en verpakkingsmaterialen te recyclen. Op deze manier verminderen we onze ecologische voetafdruk tijdens het verhuisproces.

Veelgestelde vragen over verhuizen naar België

We kunnen het ons voorstellen dat u vol vragen zit over uw verhuizing naar België. We hebben daarom de meestgestelde vragen alvast voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wat moet ik regelen als ik naar België wil verhuizen?

Allereerst is het belangrijk dat u zich uitschrijft in Nederland. Dit kan vanaf ongeveer een week voor vertrek. Daarnaast is het verstandig dat uw paspoort nog minstens 6 maanden geldig is. Ook dient u onder andere de volgende zaken te regelen:

  • Vraag een verblijfsvergunning aan.
  • Vraag een Rijksregisternummer aan (equivalent van het BSN) in de gemeente waar u gaat wonen.
  • Sluit een zorgverzekering af.
Kan ik een auto meenemen naar België?

Als inwoner van België mag u maximaal 6 maanden met een auto voorzien van een Nederlands kenteken rijden. Uiteraard dient u een verzekering af te sluiten voor de auto.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar België?

Om een hond of kat te verhuizen naar België, dient het dier gechipt te zijn. Daarnaast moeten honden ingeënt zijn tegen hondsdolheid. Is de hond ingeënt na 3 juli 2004? Dan is en EU dierenpaspoort verplicht.

Wilt u meer weten over een verhuizing naar België?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over een verhuizing naar België? Neem dan contact op met Hans Buchner. Hij voorziet u graag van advies over de mogelijkheden rondom uw verhuizing. Voor meer informatie over de kosten vraagt u een offerte aan. Hans Buchner neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Hans Buchner
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl