Keukenblad verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken. Zo dient u al uw spullen netjes en veilig in te pakken. Neemt u de bestaande keuken mee naar de nieuwe woning? Dan is het keukenblad een van de kwetsbaarste onderdelen. Voor het vervoer hiervan naar uw nieuwe woning maakt u gebruik van een professionele verhuizer als AA Verhuizers.

Veel ervaring met kluizen verhuizen

Op maat gemaakt verhuisplan

Compleet ontzorgd verhuizen

Veel ervaring met kluizen verhuizen
Op maat gemaakt verhuisplan
Compleet ontzorgd verhuizen

Uw keukenblad meeverhuizen

Bij een standaard keukenblad is het over het algemeen geen probleem deze zelf naar uw nieuwe woning te vervoeren. Het wordt een ander verhaal als het keukenblad van bijvoorbeeld natuursteen is, zoals graniet of marmer. Het aanrechtblad is dan vaak zwaar en moeilijk te tillen. De afmeting kan tevens een rol spelen. Als u in een appartementencomplex woont en het aanrechtblad kan niet in de lift, dan dient er een andere manier gevonden te worden voor het verplaatsen van het keukenblad.

Bij AA Verhuizers zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van dit soort bijzondere objecten. Daar valt een keukenblad verhuizen dus eveneens onder.

Wanneer kiest u voor een keukenblad verhuizen?

Er zijn diverse momenten waarop u kiest voor een keukenblad verhuizen. Wellicht heeft u in uw huidige woning een keukenblad dat u niet kwijt wilt en heeft u bij de verkoop afgesproken dat u dit keukenblad zelf meeneemt. Het is tevens mogelijk dat u een nieuwe woning bouwt, maar dat de opleverdatum uitgesteld is. U heeft het keukenblad echter al besteld en dit wordt dus eigenlijk te vroeg geleverd. U wilt uiteindelijk het keukenblad verhuizen van een opslaglocatie naar uw nieuwe woning.

 

Een andere reden om professionele hulp in te schakelen bij het keukenblad verhuizen, is dat u het keukenblad rechtstreeks bij de leverancier heeft besteld, maar zelf voor het vervoer moet zorgen. In dat geval maakt u ook gebruik van AA Verhuizers.

Hoe gaat het keukenblad verhuizen in zijn werk?

Of u nu verhuist naar een bestaande woning of naar een nieuw appartementencomplex, bij AA Verhuizers is er voor ieder bijzonder object een oplossing. Als het aanrechtblad niet in de lift past, wordt het buitenom met de takelservice naar binnen gebracht. Desgewenst kunt u het keukenblad verhuizen collectief regelen voor alle nieuwe bewoners van het complex die in hun keuken een groot of zwaar aanrechtblad willen plaatsen.

De service van AA Verhuizers voor het keukenblad verhuizen bestaat niet alleen uit het naar binnen brengen van het aanrechtblad op de gewenste locatie. U heeft tevens de optie om uw nieuwe aanrechtblad door de leverancier bij ons te laten afleveren. Vanuit onze hub in Nieuw-Vennep wordt het aanrechtblad dan op de afgesproken datum verhuisd.

De waarborgen tijdens het keukenblad verhuizen

Kiest u voor AA Verhuizers, dan bent u verzekerd van een professionele aanpak. Onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche staat garant voor veilig vervoer en aflevering. Vooraf wordt een plan van aanpak gemaakt, zodat alle betrokken partijen volledig op de hoogte zijn van het proces rond het aanrechtblad verhuizen.

Onze verhuizers werken zorgvuldig en het aanrechtblad wordt tijdens het verhuizen beschermd door materialen die op het speciale object zijn afgestemd. AA Verhuizers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Uw belangen zijn tijdens de verhuizing gewaarborgd.

Een complete verhuizing inclusief aanrechtblad verhuizen

Bent u op zoek naar een verhuizer die niet alleen uw keukenblad kan verhuizen, maar tevens de rest van uw inboedel? Ook daarvoor kunt u bij AA Verhuizers terecht. Wij verhuizen uw meubels en de inboedel die in dozen is ingepakt.

Heeft u een piano die naar de nieuwe woning moet, dan is dat eveneens geen probleem. Want alle bijzondere objecten zijn bij ons in veilige handen. Desgewenst nemen wij de hele verhuizing voor u uit handen, van het inpakken van uw inboedel in het oude huis tot het monteren van de meubels in de nieuwe woning. Wij verhuizen binnen Nederland, maar rijden ook met onze verhuiswagens naar uw nieuwe woning of vakantiehuis in bijvoorbeeld België, Italië of Frankrijk.

Het keukenblad verhuizen in vertrouwde handen

Kiest u voor AA Verhuizers om uw aanrechtblad te verhuizen, dan weet u zeker dat u te maken heeft met professionele verhuizers die met zorg met uw keukenblad omgaan. Vraag vrijblijvend een offerte op voor uw verhuizing. Twijfelt u of uw keukenblad door ons verhuisd kan worden? Neem contact met ons op via 0252 621 321 of mail naar info@aaverhuizers.nl. We helpen u graag met uw verhuizing.