Meubellogistiek – AA Home Delivery

AA Home Delivery ontzorgt u graag wanneer het aankomt op meubellogistiek in zowel het binnen- als het buitenland. U profiteert standaard van onze full service: demonteren, inpakken, monteren en opruimen. Met de jarenlange ervaring van onze verhuizers zorgen we ervoor dat uw meubels efficiënt vervoerd worden.
AA Home Delivery

Montageservice

Internationaal meubeltransport

Recycling

Montageservice
Internationaal meubeltransport
Recycling

AA Home Delivery

AA Home Delivery haalt de verkooporders bij uw winkel of magazijn op en levert ze af bij de klant.

Daarnaast biedt AA Home Delivery de mogelijkheid om u de volledige logistiek uit handen te nemen. Uw verkooporders, via web of winkel, worden dan door ons systeem automatisch opgepakt. We bereiden de verkooporders binnen 24 uur voor en leveren ze binnen de juiste servicelevels bij uw klanten af.

De voordelen van meubellogistiek door AA Home Delivery

  • AA Home Delivery haalt goederen op en levert ze op het juiste moment af.
  • AA Home Delivery is een Erkende Verhuizer: betrokken, geschoold en vakkundig.
  • De specialisten van AA Home Delivery zorgen ervoor dat al uw meubels veilig op de juiste plek terecht komen.
  • AA Home Delivery levert overal: zowel in het binnen- als het buitenland

Contact opnemen 088 42 52 722

Meubeltransport

Niet iedere woning of ruimte in de woning is even makkelijk te bereiken. We brengen uw situatie in kaart tijdens een fysiek bezoek of een videobelgesprek. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en kunnen we de optimale service bieden. We brengen alle benodigdheden mee om de meubels zo veilig mogelijk te vervoeren. Of het nu een verhuislift is of zelfs een kraan: wij regelen het.

Montageservice

De service van AA Home Delivery gaat tot ver over de drempel. We nemen u alle zorgen uit handen: van inhuizen en uitpakken tot het monteren van de meubels. Ons team is gespecialiseerd in het volbrengen van simpele tot complexe montageprojecten.

Onze medewerkers beschikken over VCA-certificaten en zijn altijd NEN-gecertificeerd. Na afloop nemen we al het verpakkingsmateriaal mee. Dat is de service van AA Home Delivery.

Recycling van verpakkingsmaterialen

Nieuw meubilair zit vaak verpakt in plastic, karton of piepschuim. AA Home Delivery neemt al deze verpakkingsmaterialen mee terug naar het warehouse. Hier scheiden we de materialen, waarna ze via een van onze recyclingpartners op een verantwoorde wijze worden verwerkt.

Internationaal meubeltransport

We leveren niet alleen in Nederland al uw goederen, ook in andere landen in Europa zijn we u graag van dienst. Dit doen we voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Ervaringen van logistieke uitdagingen

Wij werken nu bijna een jaar samen met AA verhuizers en zij verzorgen voor ons de FullService bezorgingen.
Ze ontzorgen ons echt aangezien zij onze bestellingen ontvangen, de afspraak met de klant inplannen en de
meubelen bezorgen. Het is een fijne samenwerking aangezien zijn de kwaliteit leveren richting onze klanten die
past bij onze winkel. (We heten niet voor niets Happy Home :- ) AA is een betrouwbare partner die kwaliteit levert
en altijd werkt met als doel een tevreden klant.

Happy Home

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Tijdelijke opslag

U kunt bij ons ook gebruikmaken van tijdelijke opslag. Onze opslag wordt 24 uur per dag bewaakt en is schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Daarnaast passen de opslagunits precies op onze wagens, zodat we meteen kunnen vertrekken.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

FEDEMAC

Met AA Verhuizers kiest u een betrouwbare partner in de meubellogistiek. We werken met een duidelijk draaiboek, een centrale contactpersoon, gestructureerde werkprocessen en ervaren personeel.

We zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Zoekt u een oplossing in de logistiek?

Heeft u een vraag of logistieke uitdaging? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem contact op met Bart-Jan voor de mogelijkheden.

Bart-Jan Buchner
088 42 52 722
info@aahomedelivery.nl

Het belang van MVO in de verhuisbranche

Als verhuisbedrijf realiseren we ons dat we veel onderweg zijn en daarom zien we het als onze verantwoordelijkheid om onze bedrijfsactiviteiten op een verantwoorde en duurzame manier uit te voeren. We hebben verschillende initiatieven genomen om onze CO2-uitstoot te verminderen, waaronder het gebruik van elektrische voertuigen en het recyclen van verpakkingsmateriaal dat niet meer wordt gebruikt. Meer informatie over ons MVO -beleid is te vinden op onze website.