Bijzondere objecten verhuizen

Bijzondere objecten, zoals en piano, aquarium, Amerikaanse koelkast of kluis, vereisen een andere aanpak dan de gemiddelde verhuisdoos wanneer het aankomt op verhuizen. U wilt natuurlijk niet dat uw waardevolle spullen beschadigen tijdens de verhuizing. Bij AA Verhuizers begrijpen we dat maar al te goed. We hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van grote, bijzondere objecten, waardoor we weten wat we doen. Verhuis uw complete inboedel zorgeloos met AA Verhuizers. Vraag nu een offerte aan en wij nemen het zware werk uit handen.

Jarenlange ervaring

Geen klus is te zwaar

Zorgeloos verhuizen

Jarenlange ervaring
Geen klus is te zwaar
Zorgeloos verhuizen

Wasmachine verhuizen

Een wasmachine is vaak een zwaar en lomp apparaat wat zich niet zomaar laat verplaatsen. In de meeste gevallen heeft u minimaal twee mensen nodig om hem van zijn plek te krijgen. Daarnaast zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u dient te treffen zodat de machine tijdens het verplaatsen niet stukgaat. Schakel de experts van AA Verhuizers in en leun achterover terwijl zij u het zware werk uit handen nemen.

Piano verhuizen

Een gemiddelde piano weegt tussen de 200 en 300 kg. Een vleugel kan zelfs tot wel 550 kg wegen. Het verhuizen van een piano is dus niet zomaar gedaan. Gelukkig weten we bij AA Verhuizers precies hoe we dit moeten aanvliegen. We maken een verhuisplan op maat en regelen de verhuizing tot in detail.

Aquarium verhuizen

Een aquarium is, zeker wanneer hij gevuld is met water, vaak erg zwaar. Wanneer het aquarium verhuisd moet worden, is het noodzaak dat het aquarium leeg is. Dat wil zeggen dat de vissen, het water en eventuele accessoires eruit gehaald moeten zijn. Onze verhuizers verpakken het aquarium in en verplaatsen het voorzichtig naar de nieuwe locatie.

Kluis verhuizen

Kluizen, zeker de grote en brandwerende soorten, zijn vaak loodzwaar. Vaak is dit een bewuste keuze. In het geval van een woninginbraak is het namelijk fijn dat de kluis niet gemakkelijk van zijn plek komt. Met een verhuizing is dat helaas minder prettig. Gelukkig hebben we bij AA Verhuizers de juiste hulpmiddelen in huis om de kluis veilig uit de woning te halen en te vervoeren naar de nieuwe woning.

Laat AA Verhuizers uw verhuizing regelen

Schakel de hulp van de experts bij AA Verhuizers in voor het verhuizen van uw bijzondere objecten. We regelen de verhuizing snel en vakkundig, zodat u er geen omkijken naar heeft. Vraag nu een offerte aan en kom erachter hoe we u kunnen helpen.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Keurmerk van Erkende Verhuizers

We begrijpen dat u uw kostbare spullen niet zomaar aan iedereen toevertrouwt. Bij AA Verhuizers zijn we trots op ons keurmerk van de Erkende Verhuizers. Dit keurmerk vertelt u dat we voldoen aan verschillende eisen rondom kwaliteit, milieu en veiligheid. Lees hier meer over de Erkende Verhuizers.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Opslagunit huren

Helaas is het niet altijd mogelijk de spullen op dezelfde dag van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Bijvoorbeeld wanneer de oude woning al verkocht is, maar de nieuwe woning nog niet leeg is. In dat geval huurt u bij AA Verhuizers een opslagunit waarin uw spullen dag en nacht bewaakt worden.

Het grote voordeel van deze units is dat ze perfect op onze verhuiswagens passen. Zo voorkomen we het onnodig vaak in- en uitladen van uw spullen, waarmee we de kans op beschadigingen minimaliseren. Lees meer over het huren van een opslagunit.

Laat uw bijzondere objecten verhuizen door AA Verhuizers

Door AA Verhuizers in te schakelen voor uw verhuizing weet u zeker dat uw spullen veilig en onbeschadigd naar de nieuwe locatie vervoerd worden. Met een op maat gemaakt verhuisplan weet u direct waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via 0252 621 321 of mail naar info@aaverhuizers.nl. We helpen u graag met uw verhuizing.