Bijzondere objecten verhuizen

Bijzondere objecten, zoals en piano, Amerikaanse koelkast of kluis, behoeven extra zorg en aandacht. Vooraf maken we een plan dat we bespreken met de coördinator. Met de inzet van speciale verhuismaterialen en beschermingsmiddelen zorgen we voor een zorgeloze verhuizing van uw bijzondere objecten. Bij AA Verhuizers begrijpen we dat maar al te goed. We hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van grote, bijzondere objecten, waardoor we weten wat we doen. Verhuis uw complete inboedel of inventaris zorgeloos met AA Verhuizers. Vraag nu een offerte aan en wij nemen het zware werk uit handen.

Jarenlange ervaring

Geen klus is te zwaar

Zorgeloos verhuizen

Jarenlange ervaring
Geen klus is te zwaar
Zorgeloos verhuizen

Keukenbladen verhuizen

Zodra uw appartement is opgeleverd biedt AA Verhuizers een service aan om grote objecten via een takelservice naar uw nieuwe appartement toe te takelen. Denk aan groot meubilair en keukenbladen welke niet in een reguliere personenlift passen, deze zullen dus buitenom verhuisd moeten worden. De objecten kunnen door de leveranciers worden afgeleverd bij onze hub in Nieuw-Vennep. Met andere bewoners kan gezamenlijk een takelservice worden ingepland zodat u de kosten voor de inzet van een kraan en onze verhuizers kunt delen.

Piano verhuizen

Een gemiddelde piano weegt tussen de 300 en 300 kg. Een vleugel kan zelfs tot wel 550 kg wegen. Het verhuizen van een piano is dus niet zomaar gedaan. Gelukkig weten we bij AA Verhuizers precies hoe we dit moeten aanvliegen. We maken een verhuisplan op maat en regelen de verhuizing tot in detail. We verpakken en beschermen de piano’s zodat ze onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomen.

Kluis verhuizen

Kluizen, zeker de grote en brandwerende soorten, zijn vaak loodzwaar. Vaak is dit een bewuste keuze. In het geval van een woninginbraak is het namelijk fijn dat de kluis niet gemakkelijk van zijn plek komt. Met een verhuizing is dat helaas minder prettig. Gelukkig hebben we bij AA Verhuizers de juiste hulpmiddelen in huis om de kluis veilig uit de woning of het bedrijfspand te halen en te vervoeren, installeren en in bedrijf stellen van de kluizen.

Laat AA Verhuizers uw verhuizing regelen

Schakel de hulp van de experts bij AA Verhuizers in voor het verhuizen van uw bijzondere objecten. We regelen de verhuizing snel en vakkundig, zodat u er geen omkijken naar heeft. Vraag nu een offerte aan en kom erachter hoe we u kunnen helpen.

Keurmerk van Erkende Verhuizers

We begrijpen dat u uw kostbare spullen niet zomaar aan iedereen toevertrouwt. Bij AA Verhuizers zijn we trots op ons keurmerk van de Erkende Verhuizers. Dit keurmerk vertelt u dat we voldoen aan verschillende eisen rondom kwaliteit, milieu en veiligheid. Lees hier meer over de Erkende Verhuizers.

Opslagunit huren

Helaas is het niet altijd mogelijk de spullen op dezelfde dag van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Bijvoorbeeld wanneer de oude woning al verkocht is, maar de nieuwe woning nog niet leeg is. In dat geval huurt u bij AA Verhuizers een opslagunit waarin uw spullen dag en nacht bewaakt worden. Het grote voordeel van deze units is dat ze perfect op onze verhuiswagens passen. Zo voorkomen we het onnodig vaak in- en uitladen van uw spullen, waarmee we de kans op beschadigingen minimaliseren. Lees meer over het huren van een opslagunit.

MVO bij AA Verhuizers (MVO)

Bij AA Verhuizers zijn wij van mening dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een verantwoordelijkheid is van de mens om zowel onze huidige natuur als de natuur van de toekomst te beschermen. Om die reden hebben we MVO geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen en streven we ernaar om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken.

Laat uw bijzondere objecten verhuizen door AA Verhuizers

Door AA Verhuizers in te schakelen voor uw verhuizing weet u zeker dat uw spullen veilig en onbeschadigd naar de nieuwe locatie vervoerd worden. Met een op maat gemaakt verhuisplan weet u direct waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via 088 42 52 722 of mail naar info@aaverhuizers.nl. We helpen u graag met uw verhuizing.