Interne verhuizing

AA Verhuizers regelt al jaren de verhuizingen van verschillende bedrijven naar een nieuwe locatie of een verhuizing binnen hetzelfde bedrijfspand. Moet er een afdeling verhuisd worden of moet uw bedrijf tijdelijk ergens anders werken? AA Verhuizers helpt u graag bij deze verhuizing.

Waarom verhuizen met AA Verhuizers?

Er zijn vaak meerdere oorzaken voor een interne verhuizing. Zo is het meestal een gevolg van een reorganisatie of herstructurering van de afdelingen, maar ook als een bedrijf door een verbouwing tijdelijk moet verplaatsen naar een andere locatie is een interne verhuizing nodig. AA Verhuizers neemt graag alle zorgen uit handen. Wanneer u verhuist met AA Verhuizers profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Al meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsverhuizingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Een centraal contactpersoon tijdens de gehele verhuizing
  • Binnen 1 dag weer aan het werk

Montageservice van AA Verhuizers

Onze verhuizers verhuizen niet alleen de kantoorspullen van A naar B, maar helpen ook bij het demonteren en monteren van de gehele werkplek. Ze sluiten het apparatuur aan, hangen de lampen en schilderijen op en nemen het verplaatsen van zwarte voorwerpen uit handen. We zorgen ervoor dat u volledig ontzorgt bent tijdens de interne verhuizing. Onze verhuizers zijn vakkundig en snel, waardoor u vaak binnen een dag weer aan het werk kunt!

Kosten interne verhuizing

Een interne verhuizing kent geen vast prijskaartje. We komen graag eerst bij u langs om de situatie te bekijken. De totale kosten hangen af van de grootte van de verhuizing, de specifieke wensen en eisen die u heeft en hoeveel verhuizers er bij de verhuizing te pas moeten komen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Het belang van MVO in de verhuisbranche

Als verhuisbedrijf zijn we natuurlijk erg veel onderweg. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om onze bedrijfsactiviteiten op een verantwoorde en duurzame manier uit te voeren. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van elektrische voertuigen en recyclen we het verpakkingsmateriaal dat afgeschreven is. Lees meer over MVO bij AA Verhuizers.

Verhuizen met verhuisbedrijf AAverhuizers

Erkend verhuisbedrijf

AA Verhuizers is een Erkende Verhuizer. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat u de verhuizing aan ons over kunt laten. Onze verhuizers zijn opgeleid personeel en uw inboedel is volledig verzekerd tijdens de interne verhuizing. We raden altijd aan om een verhuizing te laten uitvoeren door een Erkend verhuisbedrijf.

Opslag nodig?

Wilt u uw bedrijfsinventaris ergens tijdelijk opslaan voor de verhuizing? Bij AA Verhuizers is het mogelijk om opslag te huren. We halen de inventaris bij u op en leveren de inboedel ook weer bij u af. Kies zelf hoeveel ruimte u nodig heeft. We bewaken uw opslag 24 uur per dag. Onze opslagunits zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd.

Verhuizen met verhuisbedrijf AAverhuizers

Uw interne verhuizing uitbesteden?

AA Verhuizers is een Erkend Verhuizer! Voor alle interne verhuizingen staat AA Verhuizers voor u klaar. Zoekt u hulp bij de interne verhuizing van uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Bas om de mogelijkheden te bespreken.

Bart-Jan Buchner
+31(0) 252 621 321
info@aaverhuizers.nl