Snel en veilig verhuizen van en naar Haarlem met AA Verhuizers. Ons verhuisbedrijf in Haarlem verhuist binnen één dag uw hele inboedel naar een nieuwe locatie. Of dit nou in Haarlem is of erbuiten, dat maakt niet uit.

  • Zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers
  • Binnen 1 dag al uw spullen verhuisd
  • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur
  • 15% vroegboekkorting
  • Inboedel opslaan in opslagruimte

Neem contact op via 0800-0223855 of vul het contactformulier in. Als u wilt weten hoeveel de verhuizing gaat kosten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Verhuisdiensten in Haarlem

AA Zandvoort

Verhuizen binnen Nederland

Als u van of naar Haarlem verhuist en de verhuizing binnen Nederland blijft, valt dat onder onze nationale verhuizingen. We zorgen ervoor dat we al uw spullen binnen een dag verhuizen van A naar B.

Bedrijfsverhuizingen snel en veilig geregeld met AA verhuizers.

Bedrijfsverhuizingen

Wilt u uw organisatie verhuizen naar een nieuwe locatie? AA Verhuizers pakt dit zorgvuldig aan en zorgt voor een snelle en veilige bedrijfsverhuizing. Onze verhuizers helpen ook met de nazorg.

Ook voor internationale verhuizingen rekent u op AA verhuizers.

Internationale verhuizingen

Verhuizen vanuit Haarlem naar een ander land in Europa of juist vanuit het buitenland naar Haarlem, we regelen het van begin tot eind. Niet alleen binnen Europa, ook buiten Europa regelen we internationale verhuizingen

Kosten verhuisbedrijf Haarlem

De kosten van de diensten zijn afhankelijk van uw situatie. Bereken uw verhuizing of vraag een offerte aan.

Beveiligde opslagruimtes

Heeft u geen ruimte meer om uw spullen op te bergen, door bijvoorbeeld een verbouwing? Dankzij onze beveiligde opslagunits bergt u alles veilig en gemakkelijk op. We halen en brengen uw spullen, maar als u ze liever zelf wilt brengen of halen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Selfstorage

Naast onze beveiligde ruimtes, bieden we selfstorage. Hiermee beheert u zelf de opslagruimte. Dit is ideaal als u geen afstand wilt doen van spullen met bijvoorbeeld emotionele waarde. De opslagruimtes hebben dag en nacht beveiliging en zijn toegankelijk tussen 06:00 en 22:00 uur.

Klantervaringen in Haarlem

“De verhuizing ging vlot en soepel. Zoals beschreven, was onze hele verhuizing binnen 1 dag al klaar! De verhuizers communiceerde ook alles goed en pakte alles netjes voor ons in en uit. Top!”

– Fam. van Mechelen uit Haarlem

“We vonden het nogal spannend om onze eerste verhuizing te plannen, maar AA Verhuizers heeft ons met alles geholpen. We verhuisden vanuit een andere stad naar Haarlem toe, maar dat maakte helemaal niks uit! Alles was tot in de puntjes geregeld en aan ons uitgelegd.” 

– Fam. Kiel uit Haarlem

Verhuizing naar gemeente Haarlem

Als u vanuit een andere stad naar Haarlem verhuist, moet u op tijd uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Haarlem. Regel uw verhuisaangifte via de website van de gemeente. We raden u aan om dit door te geven binnen 4 weken voor en 5 dagen na de verhuizing.

Verhuizing naar andere gemeenten

Ook voor verhuizingen naar een andere locatie verzorgt AA Verhuizers graag uw verhuizing. Zo verzorgen we verhuizingen van en naar onder andere Purmerend, Amsterdam en Hoofddorp. Bij verhuizingen naar het buitenland maakt u gebruik van onze internationale verhuisservice.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over ons verhuisbedrijf in Haarlem belt u naar 0800-0223855. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. We nemen altijd binnen 48 uur contact met u op.