Archiefverhuizing

Een archiefverhuizing is op vele punten gecompliceerder dan een ‘standaard’ verhuizing. Dat begrijpen we bij AA Verhuizers. Met onze ruime ervaring helpen we u om het archief zo structureel en strategisch mogelijk te verhuizen, waarbij de veiligheid van het archief gewaarborgd blijft.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Gestructureerd verhuizen

Door de ruime ervaring die we de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan, zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van archieven. Onze archiefverhuizers weten hoe ze het archief veilig naar de nieuwe locatie moeten brengen. Daarvoor beschikken ze over de modernste hulpmiddelen die de verhuizing in goede banen leiden, zoals speciale (verzegelde) meterbakken waarmee we archieven efficiënt naar de nieuwe locatie brengen.

  • Verhuizing van het archief in de juiste volgorde naar de nieuwe locatie.
  • Gevoelige informatie is bij ons veilig en in goede handen, omdat we verhuizen volgens het vierogenprincipe.
  • Het archief is volledig verzekerd tegen ongevallen.

Kosten archiefverhuizing

De verhuizing van een archief is een specialistische verhuizing die we op maat voor u samenstellen. AA Verhuizers komt graag bij u langs om te beoordelen hoe het archief verhuisd moet worden. Het is ook mogelijk om een taxateur een videotaxatie te laten maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Extra diensten archiefverhuizing

Naast het verhuizen zelf biedt AA Verhuizers extra diensten voor een archiefverhuizing:

  • Verhuiscoördinator: een centrale contactpersoon die u op de hoogte houdt van de verhuizing. U kunt bij deze persoon terecht met al uw vragen of opmerkingen. Hij houdt toezicht op het naleven van het draaiboek en de afgesproken regels.
  • Zorgvuldig inpakken: een belangrijk onderdeel van een archiefverhuizing is het inpakken van het gehele archief. We hebben hier speciale hulpmiddelen voor die niet alleen veilig zijn, maar er ook voor zorgen dat het archief in de juiste volgorde wordt ingepakt.
  • Speciaal vervoer: om de kwaliteit van kostbare documenten te waarborgen, zorgen we bij het vervoeren voor een perfect klimaat in de vrachtwagen.
  • Vierogenprincipe: de archieven worden bij het inpakken verzegeld in speciale meterbakken. We werken met het vierogenprincipe, zodat er altijd iemand toezicht houdt op de archieven.
  • Vernietigen van archieven: het is ook mogelijk om archieven op een professionele manier te laten vernietigen door AA Verhuizers volgens de richtlijnen van NAID (National Association for Information Destruction). Na het uitvoeren van de archiefvernietiging krijgt u van ons een officieel vernietigingscertificaat.

FEDEMAC

AA Verhuizers is als ‘Erkend Verhuizer’ aangesloten bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Hiermee garanderen we u dat uw inboedel in goede handen is, waarheen u ook verhuist.

Archief opslag

Bij AA Verhuizers kunt u gebruikmaken van Self-Storage om uw archief op te slaan. De opslag wordt 24 uur per dag bewaakt en is schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Zo zijn uw archieven veilig buiten de deur opgeslagen en toch goed bereikbaar: de ideale situatie.

Hoe AA Verhuizers duurzaamheid en MVO in de praktijk brengt

Bij AA Verhuizers hebben we verschillende maatregelen genomen om duurzaamheid en MVO in onze organisatie te verweven. Zo hebben we verhuiswagens die volledig elektrisch rijden en zetten we ons in voor een circulaire economie door herbruikbare verhuismaterialen te gebruiken.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in:

Samenwerking bedrijfsverhuizing