Erkende Verhuizers

AA Verhuizers heeft het keurmerk van de Erkende Verhuizers.

Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven periodiek getoetst door een onafhankelijke instelling. Zo heeft u de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid van de medewerkers, uw inboedel en het milieu. De website van de Erkende Verhuizers vindt u hier.

Garantiecertificaat

Als u binnen Nederland verhuist dan is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing. Hierin is een uitgebreide verzekering geregeld, is uw aanbetaling gegarandeerd en wordt uw verhuizing bij een eventueel faillissement gewoon uitgevoerd. Een prettige gedachte en iets wat alleen Erkende Verhuizers u kunnen bieden. Meer informatie hierover kunt u nalezen in de Algemene Voorwaarden (AVVV en AVBV 2006, versie 2015).

Algemene Voorwaarden

Erkende Verhuizers werken volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2006 en de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen 2006 (AVVV en AVBV 2006, versie 2015).

Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond en zorgen ervoor dat u van te voren precies weet wat u mag verwachten als u zich laat verhuizen door de Erkende Verhuizer.

Download de Algemene Voorwaarden hier.

De initiatieven van AA Verhuizers om de CO2-uitstoot te verminderen

Als organisatie zijn we ons bewust van de milieu-impact van onze bedrijfsactiviteiten en daarom hebben we verschillende initiatieven genomen binnen ons MVO-beleid om onze CO2-uitstoot te verminderen. We maken bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van 100% elektrische verhuiswagens en herbruikbare verpakkingsmiddelen tijdens onze verhuizingen.