Internationale verhuizingen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? En wilt u dat uw spullen veilig en op een nauwkeurige manier van A naar B worden gebracht? Als u kiest voor AA Verhuizers, dan is dat geen enkel probleem. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen. Wij brengen uw goederen binnen de afgesproken tijd op de juiste bestemming. Zowel binnen Europa als over de rest van de wereld. Voor onze actuele planning en gunstige combinatie-tarieven kunt u hier kijken.

U ontvangt een offerte
op maat

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,5

U ontvangt een offerte
op maat
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,5

FEDEMAC

Ons lidmaatschap als Erkend Verhuizer bij de FEDEMAC – de Europese organisatie van verhuizers – is uw garantie voor een optimale kwaliteit. Waarheen wij u ook moeten verhuizen, u kunt er zeker van zijn dat wij uw spullen altijd schadevrij en op tijd zullen afleveren.

Uiterste zorg voor uw goederen

Onze verhuisspecialisten gaan professioneel met uw spullen om. Wij verpakken uw zilveren bestek, uw computerapparatuur, uw meubels en al uw andere goederen uiterst professioneel: met zorg, snel en veilig.

Verhuizen binnen Europa

Al ruim 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen naar diverse bestemmingen binnen Europa. Dit doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven. Of het nu gaat om verhuizing van uw kantoorgoederen of inboedel, onze specialisten regelen het voor u.

De voordelen voor u:

 • Gespecialiseerd in diverse bestemmingen binnen Europa.
 • Directe transporten of combinatie mogelijkheden.
 • Combinatie transporten tegen gunstig tarief.
 • Flexibele planning.
 • Wekelijkse ritten binnen Europa.
 • Verzekering wordt voor u geregeld.
 • Frequente levering in: Frankrijk, Spanje, Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Noorwegen, Zweden.

Groupage-verhuizingen

Indien u uw goederen wilt verhuizen naar een populaire bestemming binnen Europa, zonder dat daar al te veel tijdsdruk bij gemoeid is, dan kunt u kiezen voor onze groupage-verhuizingen.

Onze moderne luchtgeveerde verhuisauto’s vertrekken wekelijks voor een vaste rondrit naar diverse populaire bestemmingen binnen Europa zoals Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Noorwegen en Zweden.

Dus als u een (kleine) zending wilt verhuizen, zonder al te veel tijdsdruk, dan kunt u uw goederen – tezamen met die van anderen – uitstekend in één verhuisauto laten transporteren. Dat bespaart u aanzienlijk in kosten, omdat u slechts het deel van de ruimte betaalt dat u daadwerkelijk gebruikt

U ontvangt een offerte
op maat

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,5

U ontvangt een offerte
op maat
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,5

Verhuizen buiten Europa

Natuurlijk verzorgen wij ook verhuizingen buiten de grenzen van Europa. Hierbij behoren Canada, de Verenigde Staten en Australië tot de populairste bestemmingen waar wij veel ervaringen mee hebben.

Omdat de ‘verhuisrichtlijnen’ per land sterk verschillen kunt u zich wellicht voorstellen dat minder populaire bestemmingen een op maat gemaakte aanpak vereisen. Hierbij is uiterst nauwkeurige samenwerking met agenten en verhuispartners een pré. Onze verhuisspecialisten vertellen u hier graag meer over.

Een aantal voordelen voor u op rij:

 • Optimale tijdsplanning door verhuizingen via zee- of luchtvracht.
 • Al uw goederen veilig en zeewaardig verpakt in kistverpakking of containers.
 • Douane-inklaringen en documenten regelen wij.
 • Goede samenwerking met professionele agenten en professionele verhuispartners.
 • Verzekering wordt voor u geregeld

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Duurzaam internationaal verhuizen met AA Verhuizers

Bij AA Verhuizers vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heel erg belangrijk. We streven er daarom ook altijd naar om onze werkzaamheden op een duurzame en verantwoorde manier uit te voeren, zowel lokaal als internationaal. Het maakt dus niet uit of u verhuist naar België, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje of een ander land, wij zetten ons in om uw verhuizing op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier te verzorgen.

Klantervaringen

“Van A tot Z, oftewel van Nederland tot Etna, California USA, was onze ervaring met AA Movers uitstekend. De grote last van een internationale verhuizing was veel lichter gemaakt door hun duidelijkheid, professionaliteit en vriendelijke manier van communiceren en werken. Het voelde alsof ze echt met ons meeleefden echt mee totdat alles was veilig aangekomen, uitgepakt en neergezet. Ik zou ze absoluut aanraden!”

Mr. C. Green

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw inboedel of inventaris voor kortere of langere termijn op te slaan in onze op maat gemaakte en goed geconditioneerd opslagunits. Uw goederen worden dan tevens beveiligd tegen brand en inbraak.

De voordelen van internationaal verhuizen met AA Verhuizers:

 • Modern en efficiënt verhuisproces en nieuwe materialen.
 • Gediplomeerde, zorgvuldige en vriendelijke verhuizers.
 • Professionele hulp bij papierwerk.
 • Aantrekkelijke prijzen.
 • Veilige opslag, tijdelijk of langdurig.
 • Groot prijsvoordeel bij groupage-verhuizingen.
 • Betrouwbare en persoonlijke klantrelaties.
 • Vraag naar onze referenties.
Opslagunit bedrijfsverhuizing

Veelgestelde vragen over internationale verhuizingen

Wat moet ik regelen voordat ik naar het buitenland verhuis?

Een verhuizing naar het buitenland verschilt niet veel van een verhuizing binnen Nederland. U moet zich alleen wel eerst uitschrijven bij uw gemeente in Nederland. Vervolgens moet u zich inschrijving in het land waar u naartoe verhuist. U heeft hiervoor het Nederlandse uitschrijfbewijs nodig. Daarnaast moeten de standaard zaken omgezet of opgezegd worden: uw abonnementen, uw verzekering en uw bankzaken.

Kunnen jullie de verhuizing naar elk land regelen?

Jazeker. AA Verhuizers regelt de verhuizing naar elk land. Voor grotere afstanden of voor een verhuizing naar een eiland maken we gebruik van containerschepen. Verhuizingen binnen Europa regelen we doorgaans met de reguliere verhuiswagen.

Wat kost een internationale verhuizing?

De kosten van uw verhuizing zijn afhankelijk van de afstand van A naar B, het type vervoer dat we moeten gebruiken om de verhuizing te regelen en de grootte van uw inboedel. De kosten voor een internationale verhuizing verschillen dus. We voeren daarom graag een geheel vrijblijvende prijsberekening voor u uit. Vraag een gratis offerte aan en we helpen u graag verder.

Kan ik mijn auto meenemen naar het buitenland?

In veel landen is het als officiële inwoner niet toegestaan om met een Nederlands kenteken te rijden. U moet de auto dus inschrijven in het land van bestemming. De procedure hiervoor verschilt per land.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze internationale verhuismogelijkheden? Bel dan met Hans Buchner: 088 42 52 722. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden die er voor u zijn. Mailen mag ook info@aaverhuizers.nl.