Bibliotheekverhuizing

Een bibliotheekverhuizing is een ingewikkeld project. Daarbij is het verstandig om een professional in te schakelen. AA Verhuizers zorgt ervoor dat de gehele inboedel van de bibliotheek gestructureerd en snel op de nieuwe locatie aankomt, zodat bezoekers gauw weer kunnen genieten van een goed boek.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4
Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Snel en gestructureerd verhuizen

Het is belangrijk dat een bibliotheekverhuizing structuur heeft. Alle boeken moeten zo snel mogelijk weer op dezelfde volgorde en bij het juiste genre op de planken komen te staan. Onze verhuizers beschikken daarvoor over efficiënte hulpmiddelen, zodat u alleen nog hoeft uit te pakken.

  • Snel en efficiënt verhuisd naar de nieuwe bibliotheek
  • Gestructureerde verhuizing van de gehele boekencollectie
  • Zorgvuldig boeken verhuizen zonder schade

U kunt ons ook inschakelen voor kleine verhuizingen, zoals de verhuizing van een boekendisplay naar een andere vestiging of wanneer u een afdeling opnieuw gaat inrichten.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Kosten bibliotheekverhuizing

AA Verhuizers komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en in te schatten wat er nodig is om de verhuizing in goede banen te leiden. Het is ook mogelijk om een belafspraak in te plannen voor een videotaxatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bibliotheekverhuizing service

Bij AA Verhuizers onderscheiden we ons door diverse diensten aan te bieden. Denk hierbij aan:

  • Een eigen verhuiscoördinator: iedere verhuizing krijgt een eigen verhuiscoördinator aan wie u altijd vragen kunt stellen of wensen kunt doorgeven. Hij houdt u op de hoogte van alle stadia van de verhuizing.
  • Demontage en montage: bij AA Verhuizers zorgen we voor een compleet ontzorgde verhuizing. Indien gewenst demonteren we alle boekenkasten en zetten we ze weer zorgvuldig in elkaar op de nieuwe locatie.
  • Speciale meterbakken: alle boeken worden slim en op de juiste manier ingepakt, zodat ze snel en zonder schade weer in de boekenkasten komen te staan.

FEDEMAC

AA Verhuizers is als ‘Erkend Verhuizer’ aangesloten bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. We nemen u graag alle zorg uit handen. Daarom vervoeren we niet alleen van A naar B, maar verhuizen we van a tot z.

Opslag huren

Wilt u alvast gebruik maken van een opslag voor meubels of spullen die achter de schermen staan? Bij AA Verhuizers is het mogelijk om uw spullen op te slaan. We hallen uw inventaris op en verhuizen het op het gewenste moment op de nieuwe bestemming. Onze opslagunits worden 24 uur per dag bewaakt en zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Daarnaast passen ze precies op onze verhuiswagens, zodat we snel kunnen verhuizen.

Onze initiatieven om de CO2-uitstoot te verminderen

We zijn ons bewust van de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu en daarom hebben we verschillende MVO initiatieven genomen om onze CO2-uitstoot te verminderen. Zo maken we gebruik van 100% elektrische verhuiswagens en gebruiken we herbruikbare verpakkingsmiddelen tijdens de verhuizing.

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen en bedrijfsverhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in: