Verhuizen naar Nederland

Denkt u erover om te verhuizen naar Nederland of remigreren naar Nederland? In welk land ter wereld de verhuizing ook begint, dankzij AA Verhuizers verhuist u zorgeloos naar Nederland.

Een internationale verhuizing op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Een internationale verhuizing op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen Nederland

Waar u zich ook bevindt, AA Verhuizers verzorgt het transport van uw inboedel zowel binnen als buiten Europa. We verzamelen de juiste exportdocumentatie vanuit het land van vertrek en voeren uw verhuisgoederen in Nederland in.

Bij AA Verhuizers profiteert u van:

  • Dezelfde service en kwaliteit als bij een verhuizing binnen Nederland.
  • Zorgvuldig transport per vliegtuig, schip of moderne verhuiswagen.
  • Speciale inpak- en (de)montageservice van uw inboedel.
  • Duidelijke communicatie en een centraal aanspreekpunt tijdens de gehele verhuizing.

Kosten verhuizen naar Nederland

De kosten van een verhuizing naar Nederland zijn afhankelijk van onder andere de afstand en de grootte van de inboedel. Wilt u graag een duidelijker beeld krijgen van de uiteindelijke verhuiskosten voor een internationale verhuizing? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Terug naar Nederland verhuizen

Bent u jaren geleden geëmigreerd en wilt u weer naar Nederland remigreren? Terug naar Nederland verhuizen is niet altijd gemakkelijk. AA Verhuizers ontzorgt u hierbij graag. We helpen u onder andere met douaneformaliteiten en het vervoeren van uw inboedel. U kunt het uzelf zo gemakkelijk maken als u zelf wil: wij nemen al uw verhuiszorgen uit handen.

Naar Nederland immigreren

Waar u ook vandaan komt, AA Verhuizers brengt uw inboedel binnen de afgesproken tijd naar Nederland. Onze verhuiswagens rijden wekelijks vanuit diverse Europese landen terug naar Nederland. AA Verhuizers verzorgt zelfs verhuizingen buiten de grenzen van Europa. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AA Verhuizers heeft veel ervaring met het verhuizen vanuit en naar:

FEDEMAC: Erkende Verhuizer

AA Verhuizers is ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC: de Europese organisatie van verhuizers. AA Verhuizers heeft ruim 20 jaar ervaring in verhuizen van en naar het buitenland, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en zorgvuldigheid. We staan altijd voor u klaar: zowel voor als tijdens en na de verhuizing.

Goederenopslag

Vertrekt u naar Nederland, maar heeft u nog geen geschikte woning gevonden? We kunnen uw inboedel veilig en droog opslaan in onze opslagunits. Ze worden 24 uur per dag bewaakt en u heeft altijd toegang tot uw goederen.

Efficiënt en verantwoord verhuizen naar Nederland met AA Verhuizers

Verhuist u vanuit het buitenland naar Nederland? Ook dan staan we voor u klaar om u te helpen met een gestroomlijnde en efficiënte verhuizing. Als bedrijf werken we voortdurend aan het verminderen van onze CO2-uitstoot en het bevorderen van sociale verantwoordelijkheid. Lees meer over onze MVO-initiatieven.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het verhuizen naar Nederland. We hebben de meestgestelde vragen verzameld en hieronder voor u beantwoord.

Wat moet ik regelen als ik in Nederland kom wonen?

Het is verplicht om u in te schrijven in de gemeente waar u gaat wonen. Dit doet u uiterlijk 5 dagen na aankomst in Nederland. Daarnaast moet u een zorgverzekering afsluiten, een DigiD aanvragen en een bankrekening openen. Lees meer over de verhuizing vanuit het buitenland naar Nederland op Rijksoverheid.nl.

Kan ik een voertuig meenemen naar Nederland?

Verhuist u van het buitenland naar Nederland met een voertuig? Houd er dan rekening mee dat u maar een beperkte tijd met een buitenlands kenteken in Nederland mag rijden. Het is dus van belang dat u op korte termijn een Nederlands kenteken krijgt. Deze kunt u aanvragen bij de RDW.

Verhuizen jullie ook van Nederland naar het buitenland?

AA Verhuizers verhuist zowel binnen Europa als over de rest van de wereld. Bekijk voor meer informatie onze internationale verhuispagina of neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over een verhuizing naar Nederland?

Neem dan contact op met internationaal verhuisspecialist Hans Buchner. Hij denkt graag met u mee over de mogelijkheden om uw inboedel te verhuizen naar Nederland. U kunt ook een offerte aanvragen.

Hans Buchner
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl