Kunstverhuizing

Van een groot standbeeld tot een waardevol schilderij: goede voorbereiding en zorgvuldigheid zijn essentieel bij een kunstverhuizing. En dat begrijpen we bij AA Verhuizers. Samen zorgen we ervoor dat uw kunst in goede staat op de nieuwe locatie aankomt.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4

De kunst van het verhuizen

AA Verhuizers heeft veel ervaring in het verhuizen van kunst voor zowel bedrijven als instellingen en particulieren. Kunst is vaak kostbaar of heeft een emotionele waarde. Dit vereist een speciale aanpak: van het vakkundig verpakken van waardevolle voorwerpen tot het vervoeren ervan. Er gelden namelijk verschillende eisen voor verschillende kunstverhuizingen.

Kosten van een kunstverhuizing

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden met u door te nemen. Het is ook mogelijk om middels een videotaxatie de mogelijkheden te bespreken. We stellen dan een plan van aanpak op en maken een vrijblijvende offerte op maat. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw schilderijen, beelden en andere kunststukken op de juiste manier worden vervoerd.

Art Handling

Onze Art Handlers weten precies hoe ze kunststukken en antiek moeten verpakken en vervoeren naar de nieuwe locatie. Dat is de service van AA Verhuizers.

Wat kan AA Verhuizers nog meer voor u betekenen?

  • Hangende kunststukken van de muur halen en op de nieuwe locatie ophangen.
  • Kunstvoorwerpen veilig verpakken voor de verhuizing.
  • De kunststukken aanvullend verzekeren tijdens de verhuizing.

De juiste zorg en aandacht geven om de verhuizing veilig te laten verlopen.

FEDEMAC

AA Verhuizers is als ‘Erkend Verhuizer’ aangesloten bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Dankzij onze ruime ervaring in verhuizen kunt u verwachten dat we uw kunststokken beschermen en veilig overbrengen naar hun nieuwe plek.

Kunst opslaan

Bij AA Verhuizers is het ook mogelijk om de kunstvoorwerpen op te laten halen en te plaatsen in onze opslagunits. We houden rekening met de specifieke condities waaronder kunst opgeslagen moet worden. De opslagunits worden 24 uur per dag bewaakt en zijn vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Op het gewenste moment verhuizen we de kunstvoorwerpen naar hun nieuwe bestemming.

Duurzaam verpakken: wat wij doen om afval te verminderen

Een van onze belangrijkste duurzaamheidsinitiatieven is het verminderen van afval. We hebben ons verpakkingsmateriaal daarom aangepast en gebruiken nu duurzame materialen die herbruikbaar zijn. Ook gebruiken we alleen verpakkingsmateriaal dat strikt noodzakelijk is en recyclen we het afgeschreven materiaal. Lees meer over MVO bij AA Verhuizers.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in:

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing