Serverkast verhuizen

Een groot deel van uw inventaris kunt u eventueel redelijk eenvoudig zelf tillen tijdens een verhuizing. Een aantal zaken zijn echter niet zo eenvoudig te vervoeren, waaronder een serverkast. Voor de verhuizing van uw serverkast schakelt u dan ook de professionele hulp in van AA Verhuizers. We hebben inmiddels al verschillende serverkasten mogen verhuizen, waardoor we precies weten hoe we dit moeten doen. Vraag een offerte aan en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Veel ervaring met serverkasten verhuizen

Op maat gemaakt verhuisplan

Compleet ontzorgd verhuizen

Veel ervaring met serverkasten verhuizen
Op maat gemaakt verhuisplan
Compleet ontzorgd verhuizen

Het belang van een professionele aanpak

Een serverkast is een essentieel onderdeel van uw bedrijf, waarin belangrijke apparatuur en gegevens worden opgeslagen. Een serverkast verplaatsen vereist dan ook de juiste expertise en zorgvuldigheid. Bij AA Verhuizers zijn we gespecialiseerd in het veilig en efficiënt verhuizen van deze bijzondere objecten. We beschikken niet alleen over de juiste mankracht, maar ook over het benodigde materieel om uw serverkast zonder problemen te kunnen verplaatsen.

Voor wie verhuizen we serverkasten?

Bij AA Verhuizers verzorgen we zowel particuliere als zakelijke verhuizingen van serverkasten. Of uw server zich nu op de begane grond bevindt of op een hogere verdieping, onze professionele aanpak garandeert een succesvolle uitvoering van de klus.

Hoe werkt een serverkast verhuizen in de praktijk?

Om te beginnen pakken we de serverkast vakkundig in volgens de geldende normen voor transport en bescherming.

Daarna halen we de serverkast uit het pand en plaatsen we deze zorgvuldig in onze verhuiswagen. Indien noodzakelijk maken we gebruik van gespecialiseerde hijsapparatuur. Het kan namelijk voorkomen dat een lift niet geschikt is voor het gewicht of de afmetingen van uw serverkast of dat deze niet door trappenhuizen past. In dergelijke gevallen takelen we de kast veilig via bijvoorbeeld het raam naar buiten. Vervolgens vervoeren we uw serverkast naar de aangewezen locatie en blijven we ter plaatse totdat alles correct is geïnstalleerd en operationeel is.

Een professionele aanpak bij het verhuizen van uw serverkast

Bij AA Verhuizers hebben we jarenlange ervaring in het verhuizen van zowel inboedels als technische apparatuur. We zijn gespecialiseerd in het verhuizen van bijzondere objecten, waaronder serverkasten. U kunt er dan ook op vertrouwen dat u de verantwoordelijkheid voor deze klus aan een professionele en betrouwbare partij overlaat.

Als erkend verhuisbedrijf zijn we aangesloten bij FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers, en bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit betekent dat veilig en verantwoord verhuizen altijd ons uitgangspunt is.

Opslagunit huren

Bij AA Verhuizers regelen we niet alleen het verhuizen van uw serverkast, maar ook complete inboedel- of inventarisverhuizingen. Indien gewenst kunt u bij ons ook een tijdelijke opslagunit huren om uw kostbaarheden, meubels en andere belangrijke spullen veilig op te slaan. Lees meer over het huren van een opslagunit.

Wat kan AA Verhuizers voor u doen?

Ook voor andere verhuisdiensten kunt u bij AA Verhuizers terecht. Of het nu gaat om een complete inboedelverhuizing of een internationale verhuizing, wij staan voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website of neem persoonlijk contact met ons op via 0252 621 321. Ook kunt u ons bereiken via e-mail: info@aaverhuizers.nl.