Koelkast verhuizen

Voordat u gaat verhuizen treft u de nodige voorbereidingen om het verhuizen voor uzelf makkelijker te maken. Wanneer u toe bent aan het verhuizen van uw koelkast voelt dit misschien als een lastige klus. Bij AA Verhuizers draaien we onze hand hier niet voor om en staan we voor u klaar. Vraagt u ons om u te helpen met het verhuizen van uw koelkast of uw volledige inboedel? Dan kunt u rekenen op professionaliteit, duidelijkheid en adequaatheid.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring

Een koelkast, een bijzonder object

Een koelkast verhuizen gaat niet altijd even gemakkelijk. Een koelkast is vaak zwaar en daarom onhandig te verplaatsen. Bij AA Verhuizers zijn we voorzien van jarenlange ervaring en weten we dat het verhuizen van een koelkast extra aandacht vraagt. Ook vervoeren we een koelkast rechtop, zodat er geen vocht in de compressor komt. Daarom valt een koelkast voor ons ook onder de categorie bijzondere objecten.

We zullen er zorg voor dragen dat we de koelkast te allen tijde met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vervoeren.

Wie helpen we met verhuizen?

U vraagt bij ons gemakkelijk een offerte aan voor het verhuizen van een speciaal object, zoals uw koelkast. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld uw gehele inboedel gaat verhuizen. We nemen de offerte in behandeling, waarna we binnen 48 uur contact met u opnemen om deze te bespreken. Ook stellen we, samen met u, een op maat gemaakt verhuisplan op. Of u zakelijk of particulier verhuist, we staan hoe dan ook voor u klaar.

Verhuizen met verhuisbedrijf AAverhuizers

Hoe verhuizen we een koelkast?

Of u nou in het bezit bent van een Amerikaanse koelkast of een tafelmodel, dat maakt voor ons niet uit. Ze vereisen allemaal dezelfde zorg en aandacht, zowel voor, na als tijdens uw verhuizing.

Voordat we een koelkast verhuizen, moet deze leeg en minimaal 24 uur lang uitgeschakeld zijn. De koelkast vervoeren we rechtop, zodat er geen vocht in de compressor terecht komt. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers zorgen dat de koelkast veilig op de nieuwe locatie aankomt. Als de koelkast eenmaal op zijn nieuwe plek staat, wacht dan minimaal 12 uur met aansluiten. Dit zorgt ervoor dat de olie in de compressor zich weer kan verdelen na vervoer. Zo raakt de koelkast niet defect en kunt u op de nieuwe locatie gewoon gebruikmaken van de koelkast. Bij AA Verhuizers voorzien we u graag van nog meer tips om zo de verhuizing soepel te laten verlopen.

Verhuizen met verhuisbedrijf AAverhuizers

Een vakkundige verhuizing voor uw koelkast

AA Verhuizers is een verhuisbedrijf voorzien van een vakkundig team. Dit team bestaat uit specialisten met als doel: ‘’Een zorgeloze verhuizing.’’

We zijn een erkend verhuisbedrijf en aangesloten bij verschillende organisaties, zoals de Organisatie voor Erkende Verhuizers en de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Een vakkundige verhuizing van uw koelkast is bij ons dus gegarandeerd.

Een opslagunit gebruiken voor uw koelkast

Bij ons kunt u ook nog kiezen voor een tijdelijke opslag. Dit is handig als u bijvoorbeeld uw woning gaat renoveren of wanneer er sprake is van een overbruggingsperiode tussen de verkoop van uw huidige woning en het overgaan naar uw nieuwe woning. Onze opslagunits zijn op maat gemaakt en passen exact in onze verhuiswagens. Mocht u tijdelijk geen ruimte hebben voor bijvoorbeeld uw koelkast, dan kan deze bij ons voor een langere of kortere periode worden opgeslagen.

Laat uw koelkast verhuizen door AA Verhuizers; uw verhuizing is onze zorg

Het zware werk van een verhuizing laat u aan ons over. Wanneer u kiest voor AA Verhuizers voor het verhuizen van uw koelkast weet u zeker dat een ervaren en bekwaam bedrijf uw verhuizing uitvoert. U mailt ons via info@aaverhuizers.nl of neemt telefonisch contact op via 0252 621 321.