Schoolverhuizing

Een schoolverhuizing is een project dat anders is dan een normale verhuizing. We begrijpen dat een schoolverhuizing gebonden is aan tijdstippen buiten het lesprogramma. Hier komt een strak schema bij kijken. Dankzij AA Verhuizers kunnen de leerlingen snel weer aan de slag in het nieuwe schoolgebouw, zónder een lesdag te hoeven missen.

Binnen 1 dag verhuisd!

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Binnen 1 dag verhuisd!
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,4

Verhuizen zonder achterstand

Hoe minder de leerlingen worden gestoord tijdens de lessen, hoe beter. Dat begrijpen we bij AA Verhuizers. Dankzij onze ruime ervaring van de afgelopen jaren en een goede voorbereiding zijn we in staat om elke verhuizing efficiënt uit te voeren. Ons team maakt gebruik van moderne verhuismaterialen, waarmee we de verhuizing in goede banen leiden.

AA Verhuizers kan u helpen bij zowel interne als externe verhuizingen.

Kosten schoolverhuizing

De kosten van een schoolverhuizing verschillen op basis van de grootte van de school en de afstand tussen de oude en de nieuwe locatie. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden. Daarvoor komen we graag bij u langs of maken we een afspraak voor een videotaxatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De service van AA Verhuizers

AA Verhuizers is specialist in schoolverhuizingen. We begrijpen de behoeftes van een onderwijsinstelling en staan u van begin tot eind bij. Denk hierbij aan:

  • Een verhuismanager: een centrale persoon die volledig op de hoogte is van alle ontwikkelingen rond de verhuizing. Bij de verhuismanager kunt u al uw verhuisvragen en -problemen, maar ook uw wensen kwijt.
  • Handyman diensten: de mogelijkheid om door ons het meubilair te demonteren en op de nieuwe locatie weer te monteren.
  • Afvoeren van meubilair: we zorgen ervoor dat meubilair dat niet meeverhuist, correct wordt afgevoerd.

Klantervaringen

Luzac maakt al jaren tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van AA verhuizers. Of het nou een grote of kleine klus betreft, het wordt altijd keurig, accuraat en met vol enthousiasme uitgevoerd. Top!

Team huisvesting Luzac

Een grote school verhuizen is niet niets. Gelukkig heeft bedrijf AA verhuizers goed met ons meegedacht. Kast naar de andere kant? Geen probleem. Extra dozen? Ze zijn onderweg. Iets liever in de opslag? Alles is mogelijk. De verhuizers zijn flexibel, snel en vriendelijk. Ze zijn professioneel maar hebben ook plezier met elkaar. Daardoor is de sfeer ontspannen en kan je op een prettige manier verhuizen.

Rietveld, Stichting Primair Onderwijs

Opslag huren

Het is mogelijk om opslag te huren bij AA Verhuizers. We halen de schoolinventaris op en plaatsen het in onze bewaakte opslagunits. De units zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Op het gewenste moment halen we de inventaris uit de opslag en brengen ze naar de nieuwe bestemming. Extra handig: de units passen precies op onze verhuiswagens, zodat we snel en efficiënt kunnen verhuizen.

Onze MVO-initiatieven

Bij AA Verhuizers is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We streven naar duurzame oplossingen die onze impact op het milieu en de samenleving verminderen. Denk hierbij aan elektrische verhuiswagens en duurzame verpakkingsmaterialen.

Ook verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de randstad. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

AA Verhuizers is gespecialiseerd in:

FEDEMAC

AA Verhuizers is ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Kiezen voor AA Verhuizers is kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit.