Schrijf een beoordeling
Naam
Verhuizing van
Verhuizing naar
Beoordeling
Hoe heeft u de verhuizing ervaren?
Referenties

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
AA verhuizers zijn echte professionals. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en komen alle gemaakte afspraken na. AA verhuizers echt een aanrader!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
heel professioneel, op tijd en beleefd

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Super geregeld, professioneel en voor alles een oplossing. Voor dat ik het wist stonden mijn spulletjes weer op zijn plek.

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Voor de tweede keer binnen een half jaar verhuisd en ook deze keer was het weer prima geregeld. Alles in overleg en met een heleboel humor wordt alles geregeld en is niets ze teveel. Harde werkers met het hart op de juiste plek. Super bedankt voor de vlekkeloze verhuizingen. Jullie hebben ons echt ontzorgd.

Roelofarendsveen

★★★★★
5 5 1
De verhuizing had niet beter kunnen verlopen! Ze waren er precies op tijd, hebben alles precies zo gedaan zoals wij het graag wilden en het waren ook nog eens erg behulpzame en vriendelijke heren. Helemaal niets op aan te merken! Dus bij deze mannen, nogmaals hartelijk dank!!!

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Professioneel, afspraak is afspraak, aardige mannen, oog voor je spullen en huis. Compliment en dank!

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Afgelopen donderdag 28 juli hebben jullie ons verhuisd, het was voor ons de eerste keer met een verhuisbedrijf, maar wat ging het allemaal super!! Complimenten aan de mannen die zo hard getild, geschroefd en gesjouwd hebben! Heel veel dank het was voor ons een erg relaxte verhuizing!

Zutphen

★★★★★
5 5 1
Dank u hartelijk voor uw goede zorg. Uw medewerkers hebben fantastisch werk geleverd. Wij waren heel blij met het team dat ons verhuisd heeft en ik zal uw bedrijf zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Maarheeze

★★★★★
5 5 1
Het was een erg prettige verhuizing waarbij de mannen van AA al het werk op een snelle, maar wel rustige manier hebben gedaan. Het zijn kundige, sterke, kalme en vriendelijke mannen. Een echte aanrader voor een zorgeloze verhuizing.

Hillegom

★★★★★
5 5 1
Goede verhuizers, verstand van zaken.

Sassenheim, via opslag

★★★★★
5 5 1
Ik wil heel graag een groot compliment geven aan de verhuizers van AA verhuizers die mijn verhuizing van de Ouderkerkerlaan, Amstelveen en Meidoornlaan, Sassenheim hebben geregeld en verhuisd. Het was voor ons een heel groot, persoonlijk project en we hadden het niet zonder jullie kunnen doen. Alles wat goed, snel, professioneel en georganiseerd geregeld wat ons heel veel stress heeft weggenomen wetend en ook ervaren hoe goed de verhuizing gelopen is. Toen we met de verhuizing regelen begonnen, hadden we niet zelf kunnen inschatten hoeveel spullen er wel niet verhuisd moest worden. Qua werk maar ook vooral qua aantal verhuisdozen. Er is zoveel verhuisd in een korte tijd. Wat ik heel fijn vond is dat er goed en duidelijk overleg was tijdens de verhuizing met de verhuizers. Evt wijzigingen mogelijk was, wat flexibiliteit aangaf die wij zo nodig hadden ivm ons nog niet duidelijke situatie toen wij jullie offerte hadden ontvangen (een paar maanden geleden). GEWELDIG en HEEL ERG BEDANKT. Met vriendelijke groeten, Mevrouw Boshuis Pinter

Nieuwkoop

★★★★★
5 5 1
Alle afspraken zijn nagekomen. De verhuizing ging erg voorspoedig, geen schade en we zijn bijzonder tevreden

Haarlem

★★★★☆
4 5 1
Zeer professioneel en bijzonder vriendelijke en hulpvaardige verhuizers. Aanrader!!!

Bergschenhoek

★★★★★
5 5 1
Vorige week zijn wij met medewerking van uw bedrijf, verhuisd van Hoofddorp naar Bergschenhoek. Onze complimenten wat een top team, beleefd, snel, humor, inzicht ongelooflijk. Wij zijn in ons leven als zo’n 20 x verhuisd, maar dit was ons beste ervaring. Wij kregen deze suggestie van uw bedrijf via onze zoon door, maar s morgens , tijdens de verhuizing, heb ik hem al een berichtje gestuurd, dat dit een bijzonder goed advies was. Wij geven uw bedrijf ook zeker als aanrader door.

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Graag willen wij u bedanken voor de fijne en correcte wijze waarop u onze verhuizing gedaan heeft. Vrolijk en vriendelijke (zelfs op maandagmorgen) mannen die geen moeite te veel was om onze spullen te verhuizen. Nogmaals mijn complimenten Hr. Moerman

kapelle

★★★★★
5 5 1
Heel blij met AA verhuizers! Professioneel, snel en oplossingsgericht. Leuke gasten ook! Een dag met veel stress werd een feestje. Dank daarvoor!

Amsterdam - centrum

★★★★★
5 5 1
Super! Alles is heel vlot, zorgvuldig en soepel verlopen. Ook in de voorbereiding naar de verhuisdag toe heel klantgericht. De verhuizers waren erg vriendelijk, hebben heel hard gewerkt en waren voorzichtig met onze spullen en huis. De omstandigheden waren iets anders dan verwacht en dit is heel flexibel opgelost door hen. Super!

Groningen

★★★★★
5 5 1
De verhuizing verliep vlekkeloos. Alle afspraken werden nagekomen, de verhuizers waren zeer professioneel en vriendelijk, correct en efficiënt. Ik zou AA verhuizers bij iedereen aanbevelen.

Bramerveld Nieuw-Vennep

★★★★★
5 5 1
Prima verlopen, zeer deskundig en efficiënt. De verhuizers zijn een uitstekend visitekaartje voor het bedrijf.

omgeving Huizen

★★★★★
5 5 1
De verhuizing was een prettige ervaring; zeer vriendelijke verhuizers, die het proces soepel lieten verlopen. Haast ongemerkt was binnen zeer korte tijd (veel korter dan ik had ingeschat) alles uit huis in de verhuiswagen. Ik raad iedereen AA aan en kijk uit naar de aflevering van de goederen op het nieuwe nog aan te kopen adres.

Opslag Nieuw Vennep

★★★★★
5 5 1
Professioneel en zeer klantvriendelijk!

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Bedankt!!! En dikke pluim voor de mannen, stuk voor stuk helden! Nogmaals DANK!

Tuinstraat

★★★★★
5 5 1
Service was excellent and the guys really knew what they were doing and made our move very easy for us! Thanks!

Blaricum

★★★★★
5 5 1
Heel erg netjes uitgevoerd. Zorgvuldig met alle spullen, gezellig, vriendelijk en stipt. Erg blij mee!

Azielaan107

★★★★★
5 5 1
Erg plezierig, op tijd, netjes en niks was te weinig. Ze waren erg beleefd, waar kom je dit tegenwoordig nog tegen. Erg aan te bevelen mvg Peter

Culemborg

★★★★☆
4 5 1
De verhuizing verliep helemaal perfect. Precies op tijd kwamen de mannen om 07:30 voorrijden en hadden alles om 11:00 uur ingepakt en wel. Hierna alles weer netjes in elkaar gezet in Culemborg en alles heeft het goed overleefd. Alles is professioneel opgepakt en netjes afgehandeld.

Roerstraat 103

★★★★★
5 5 1
It was smooth and the movers were extremely helpful and understanding. True professionals.

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Onze ervaringen met AA Verhuizers zijn uitstekend. Vakmanschap en prettig in de omgang. Voor ons vanaf nu de vaste keus bij verhuizingen.

Aalsmeer

★★★★★
5 5 1
Dit is onze derde verhuiservaring met AA en het was wederom perfect geregeld. Om te beginnen hadden we snel hulp nodig en dat lukte. De verhuizing zelf verliep weer heel prettig, deskundig en zorgvuldig. AA is een topbedrijf, wat ons betreft een absolute aanrader!

Buitenhof Uithoorn

★★★★★
5 5 1
zeer positief. Goede planning, afspraken nakomen. Uitvoering is conform verwachtingen. Netjes.

Tilburg

★★★★★
5 5 1
Super verhuizing. Alles perfect verzorgt en wat een leuke vakmensen!

Opslag

★★★★★
5 5 1
De verhuizing ging heel vlot. De 3 heren waren buitengewoon vriendelijk en servicegericht. Mijn complimenten

Maarn

★★★★★
5 5 1
Een vriendelijk en professioneel team zorgde ervoor dat mijn verhuizing vlekkeloos verliep. Dag ervoor inpakken en demonteren kasten, dag zelf in iets meer dan een halve dag over. Bij een eventuele volgende verhuizing zal ik AA verhuizers zeker weer gebruiken.

Noorden

★★★★★
5 5 1
Alhoewel het verhuizen op zich snel, vakkundig en super ging was de communicatie rond deze verhuizing dat allerminst. Vijf sterren dus voor het team verhuizers!!

Hillegom

★★★★☆
4 5 1
De heren zijn zeer netjes, behulpzaam en beleefd. De spullen worden met zorg in- en uitgesjouwd. Kortom, wij hebben een prima ervaring gehad. Bij een volgende verhuizing weet ik bij wie ik moet zijn.

opslag

★★★★★
5 5 1
Ik kan dit verhuisbedrijf van harte aanbevelen! Er wordt heel zorgvuldig met je spullen omgegaan en verder was iedereen even vriendelijk! Ook prijs/kwaliteitverhouding is prima!

Amsterdan

★★★★★
5 5 1
Prima! Leuk team, hard gewerkt en heldendaad prima verlopen!!!als ik ooit nog ga verhuizen bell ik jullie zeker weer....

Opslag

★★★★★
5 5 1
Zeer prettig. Alle medewerkers waren vriendelijk en deskundig. Onderling was er goed overleg en de werksfeer was ontspannen . t

Valkenburg a/d Geul

★★★★★
5 5 1
Hartstikke goed, prima service, vriendelijke medewerkers, accuraat, meedenkend, op tijd, snel, Top service.

Voorhout

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst met een verhuisbedrijf de verhuizing geregeld. Wat een topteam! Alles super netjes en zonder schade verhuisd. AA verhuizers , een echte aanrader!

Nieuw vennep

★★★★★
5 5 1
Keurig netjes en snel

Hoofddorp

★★★★☆
4 5 1
Zeer prettig bedrijf om onze huisraad te laten verhuizen. Alles liep gesmeerd en we werden netjes aangesproken wanneer niet duidelijk was waar iets heen moest. Ook werd er voorzichtig omgegaan met alle spullen.

Heemstede

★★★★★
5 5 1
Heel positief. De verhuizers waren bescheiden, correct en wisten van aanpakken. De operatie heeft van begin tot eind ongeveer vijf uur in beslag genomen en, niet onbelangrijk, tegen een scherpe prijs. Natuurlijk hadden wij voor een goede voorbereiding gezorgd. Uiteindelijk is alles zonder de geringste schade op het nieuwe adres aangekomen. Hulde voor AA Verhuizers die ik hier graag aanbeveel!

Amerongen

★★★★★
5 5 1
Heel positief ervaren. De heren hebben fantastisch werk geleverd ondanks de enorme warmte die dag!!!

I4 (WTC)

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastische ervaring met AA verhuizers! Alles is heel soepel verlopen. Het team was professioneel, werkzaam en vooral klantvriendelijk. Petje af!

Elst

★★★★★
5 5 1
uitstekend, afspraken zijn nagekomen, prettige verhuizers, je kunt merken dat zij een goede werkgever hebben, sfeer onderling is mooi om te ervaren al die uren dat zij bezig zijn, secuur in hun werk

Piet Heinstraat 11, Lisse

★★★★★
5 5 1
Wat een klasse, heel tevreden over het personeel en de manier waarop de verhuizing is gedaan. Een aanrader als je gaat verhuizen. Zeer professioneel. Johan en Riet van der Zwet

Voorhout

★★★★★
5 5 1
Uitstekend: vaklui, snel, nauwkeurig en vriendelijk. Toppers!!

Purmerend

★★★★★
5 5 1
De verhuizing was voor ons heel relaxed. We hebben alleen maar toegekeken. Ervaren mannen, die alles goed georganiseerd verzorgen. Wij waren zeer tevreden. Wij hebben ons al twee keer laten verhuizen door AA.

Molenpad, Aalsmeer

★★★★★
5 5 1
Als er 6 sterren als beoordeling bestond, hadden jullie deze gekregen, want wat is alles perfect geregeld en verlopen. Zo'n rust dat de dag voor verhuizing door jullie alles werd ingepakt (echt een aanrader!) en de volgende dag is verhuisd. Namens mijn ouders heel, heel hartelijk dank voor de zeer professionele verhuizing waarbij met veel respect en aandacht aan alles werd (mee)gedacht.

Zutphen

★★★★★
5 5 1
De heren van AA verhuizers zijn punctueel, zeer deskundig en klantgericht. Het is gezellig om z over de vloer te hebben en het resultaat is prima. Een absolute aanrader.

Heemstede

★★★★★
5 5 1
De mannen van AA werken vakkundig en rustig, en toch gaat het razendsnel. Er wordt goed gecommuniceerd en geïmproviseerd als het nodig is. Absolute aanrader.

Bussum

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met AA verhuizers. Dit is de tweede keer dat ze ons verhuisd hebben en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Het zijn altijd vriendelijke mensen met veel ervaring die voorzichtig zijn met je spullen.

Jacob van Lennepstraat, Amsterdam

★★★★☆
4 5 1
Vriendelijke, hulpvaardige verhuizers wat heel geruststellend was. heel fijn!

Opslag

★★★★★
5 5 1
Heel relaxed

Lelystad

★★★★★
5 5 1
Verhuizing is soepel verlopen. De heren waren op tijd en hebben alles netjes gedemonteerd, ingeladen en op het nieuwe adres weer uitgeladen, op zijn plaats gezet en gemonteerd. Super tevreden!

Opslag

★★★★★
5 5 1
Prima, keurige mannen / jongens. En erg voorzichtig met de spullen. Zeer professioneel

Hillegom

★★★★★
5 5 1
Cor, Patrick en Remco hebben een geweldige job geklaard. Wij zijn zeer zeker heel erg tevreden. Ook de communicatie vooraf was zeer plezierig. Wij zullen AA verhuizers zeer zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden.

Hellevoetsluis

★★★★★
5 5 1
Helemaal TOP

Leersum

★★★★★
5 5 1
Excellent service and pure perfection! Thank you so much!

Alphen a/d Rijn

★★★★★
5 5 1
De verhuizing op 15 december is prima verlopen. Uw verhuizers hebben goed werk geleverd en zijn bijzonder vriendelijk. Bedankt! Onze complimenten!

Waskemeer

★★★★★
5 5 1
Een grote pluim voor jullie mannen die ook dit keer behoorlijk hun best hebben gedaan. Als ik de mogelijk heb zal ik ten alle tijden reclame maken voor AA. En... wie weet tot de volgende keer.

Pineto - Italië

★★★★★
5 5 1
Het is geweldig gedaan. Hartelijk dank voor alle zorg en de geweldige hulp van Martin en Bob.

Voorschoten

★★★★★
5 5 1
Vier keer in vijf jaar verhuisd met AA. Ongelooflijk vriendelijk, positief en snel met zorg voor de spullen. Nog nooit iets van schade of problemen. Ze draaien nergens hun hand voor om en lossen alles op met een glimlach en zorgen ervoor dat bij een dergelijk belastend iets het zo aangenaam mogelijk wordt. Chapeau!