Duurzaam verhuizen

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u daarbij wel zo duurzaam mogelijk aan de slag gaan? Als AA Verhuizers zijn wij ons bewust van de CO2 footprint van ons wagenpark. We zien het dan ook als onze taak om bij te dragen aan een schonere wereld en bieden u daarom de optie om voor een duurzame verhuizing te kiezen. Op deze wijze dragen we met elkaar ons steentje bij aan een schoner klimaat. Wilt u meer weten over de opties van duurzaam verhuizen met AA Verhuizers? Vraag dan direct een offerte aan.

Service van a tot z

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Service van a tot z
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring
Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Hierom wilt u duurzaam verhuizen met AA Verhuizers

Bij AA Verhuizers hechten we veel waarde aan het milieu en daarom vinden we ook dat we er zuinig op moeten zijn. Het is dan ook niet gek dat we gekozen hebben voor elektrische verhuiswagens. Zo verhuist u uw spullen duurzaam en milieuvriendelijk. Naast het milieu vinden we servicegerichtheid erg belangrijk. Met AA Verhuizers verhuist u duurzaam door gebruik te maken van:

  1. Elektrische vrachtwagens
  2. Duurzame verhuisdozen
  3. Duurzaam verpakkingsmateriaal
Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Elektrische vrachtwagens

Zoals gezegd hebben we bij AA Verhuizers geïnvesteerd in elektrische vrachtwagens. Dat betekent dat onze vrachtwagens niet meer door diesel worden aangedreven.

Duurzame verhuisdozen

Naast duurzame vrachtwagens hebben we bij AA Verhuizers duurzame verhuisdozen. Onze herbruikbare verhuisdozen zijn gemaakt van zeer kwalitatief karton, waardoor ze jaren meegaan en dus meerdere keren gebruikt kunnen worden.

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Helaas kunnen we er als verhuisbedrijf niet omheen en zullen ook wij gebruik moeten maken van plastic, het meubilair moet immers goed en zorgvuldig worden verpakt. Bij AA Verhuizers dragen we zorg dat alle verpakkingsmaterialen die we inzetten tijdens de verhuizing of na de verhuizing ook weer worden opgehaald en worden aangeboden aan onze recycle partners.

Milieuvriendelijk verhuizen

Bij AA Verhuizers bieden we u een duurzaam alternatief wanneer het aankomt op het verhuizen van uw spullen. Op deze manier dragen we gezamenlijk bij een schoner milieu.

Keurmerk van Erkende Verhuizers

AA Verhuizers heeft het keurmerk van de Erkende Verhuizers. Dit keurmerk geeft aan dat we voldoen aan verschillende eisen rondom kwaliteit, milieu en veiligheid. Lees hier meer over de Erkende Verhuizers.

Opslagunit huren

Kunnen we uw spullen niet dezelfde dag van A naar B verhuizen? Dan huurt u bij AA Verhuizers een opslagunit waarin uw spullen dag en nacht bewaakt worden. Onze opslagunits passen perfect op onze verhuiswagens, waardoor we onnodig in- en uitpakken voorkomen. Wel zo handig, toch? Lees meer over het huren van een opslagunit.

Samen duurzaam verhuizen met AA Verhuizers

Wilt u uw inboedel van de ene naar de andere locatie verhuizen zonder daarbij het milieu te belasten? Neem dan contact op met AA Verhuizers. We maken samen een op maat gemaakt verhuisplan, zodat u zorgeloos van uw oude woning naar de nieuwe verhuist. Neem contact met ons op via 088 42 52 722 of mail naar info@aaverhuizers.nl. We helpen u graag met uw verhuizing.