AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf, dat gevestigd is in Nieuw Vennep. Wij helpen u met verhuizingen binnen heel Europa, maar zijn voornamelijk hét verhuisbedrijf van de regio Aalsmeer.

Regio Aalsmeer

AA Verhuizers bestaat al jaren en kent de regio Aalsmeer goed. Zowel zakelijke klanten als particulieren hebben gebruik gemaakt van onze deskundigheid.

Persoonlijk gesprek

Doorgaans verhuizen mensen of bedrijven na enkele jaren. Een verhuizing kan ingrijpend zijn en zorgen voor veel onnodig stress. AA Verhuizers weet maar al goed, waar mensen mee te maken krijgen en komt persoonlijk bij u in Aalsmeer langs voor een oriënterend gesprek. We praten over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf en u kunt rekenen op een persoonlijk advies.

Aantrekkelijke prijs

AA Verhuizers is een middelgroot onafhankelijk verhuisbedrijf zonder bureaucratie. Directe korte lijnen maken, dat we snel en flexibel inspelen op de wensen van onze klanten. Dit bespaart u en ons veel tijd en geld.

Neem contact op met AA Verhuizers

Bespreek uw verhuisplannen met onze specialisten. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur via 0800 0223 855. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. U ontvangt altijd binnen 2 dagen een reactie van ons.