Verhuizen naar een andere gemeente

Zoekt u een verhuisbedrijf dat u kan helpen bij uw verhuizing naar een andere gemeente? Dankzij AA Verhuizers verhuist u zorgeloos naar uw nieuwe woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt een offerte op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

U ontvangt een offerte op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Waarom verhuizen met AA Verhuizers?

Verhuisbedrijf AA Verhuizers heeft al ruim 25 jaar ervaring in zowel grote als kleine verhuizingen. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat uw inboedel zorgvuldig naar de nieuwe bestemming wordt gebracht en helpen u graag bij het uitpakken, verplaatsen en monteren.

Bij AA Verhuizers profiteert u altijd van:

  • Zorgvuldig transport van uw gehele inboedel
  • Hulp bij het inpakken en (de)monteren van uw inboedel
  • Een centraal aanspreekpunt voor al uw eisen, wensen en vragen
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze beveiligde opslagunits

Kosten verhuizing naar een andere gemeente

Er is geen vaste prijs voor een verhuizing naar een andere gemeente. Neem contact met ons op om een (videobel)taxatiegesprek in te plannen. We stellen dan een vrijblijvende offerte op waarin we ook uw wensen, eisen, de afstand en inboedelgrootte hebben meegerekend. Het is ook mogelijk om de kosten te berekenen via de verhuiskosten calculator.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Verhuizen naar elke gemeente

Het maakt niet uit waar u heen wilt verhuizen: AA Verhuizers is de juiste verhuispartner. We verhuizen u graag naar uw nieuwe woning in elke gemeente van Nederland. Woont u momenteel in het buitenland en verhuist u graag (terug) naar Nederland? Neem ook dan contact met ons op.

Gecertificeerd ‘Erkend Verhuizer’ FEDEMAC

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u natuurlijk wel dat dit door een betrouwbaar verhuisbedrijf wordt uitgevoerd. AA Verhuizers is aangesloten als ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC, wat inhoudt dat we voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en het milieu. Hierop worden we periodiek gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u zorgeloos kunt verhuizen.

Huur eenvoudig opslag

Wanneer u bijvoorbeeld de sleutel van uw nieuwe huis nog niet heeft ontvangen, is het handig om gebruik te maken van onze tussentijdse inboedelopslag. Huur eenvoudig opslagunits voor uw inboedel. Deze units worden 24/7 bewaakt en u heeft altijd toegang tot uw inboedel.

Verplaatsing opslagdozen bedrijfsverhuizing

Wat wij doen om afval te verminderen

Een van onze voornaamste duurzaamheidsinitiatieven bij AA Verhuizers is het verminderen van afval. We hebben ons verpakkingsmateriaal aangepast en maken nu gebruik van duurzame materialen die herbruikbaar zijn. Daarnaast gebruiken we uitsluitend verpakkingsmateriaal dat strikt noodzakelijk is en recyclen we het afgeschreven materiaal. Meer informatie over ons MVO-beleid is te vinden op onze website.

Veelgestelde vragen over het verhuizen naar een andere gemeente

We hebben voor u hieronder de meestgestelde vragen verzameld en beantwoord. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat moet ik regelen voor de verhuizing naar een andere gemeente?

Een verhuizing naar een andere gemeente is ingewikkelder dan een verhuizing in dezelfde stad. Allereest moet u zich inschrijven in de nieuwe gemeente. Dit kan vanaf 4 weken voor de verhuizing tot 5 dagen na de verhuizing. Lees hierover meer op Rijksoverheid.nl. Daarnaast moet u de belastingen, energiecontracten en vergunningen controleren. Vergeet ook niet uw nieuwe adres door te geven aan uw huisarts, tandarts en instanties waar u een abonnement heeft.

Hoelang duurt een verhuizing?

AA Verhuizers verhuist u al binnen 1 dag naar uw nieuwe woning in een nieuwe gemeente. Compleet van inpakken tot monteren.

Hoe kan ik mijn verhuizing doorgeven aan de gemeente?

Dit doet u op de website of in het gemeentehuis van uw nieuwe gemeente. Dit is mogelijk vanaf 4 weken voor de verhuizing tot 5 dagen na de verhuizing. Lees hierover meer op Rijksoverheid.nl.

Ik woon momenteel in het buitenland. Kunnen jullie mij naar Nederland verhuizen?

AA Verhuizers voert verhuizingen uit in heel de wereld. We brengen uw inboedel dus graag naar uw nieuwe bestemming in Nederland. Neem hierover contact met ons op door te bellen naar 088 42 52 722.

Heeft u een vraag over een verhuizing?

Neem dan contact op met Bas van Kesteren. Hij staat u graag te woord voor alle vragen over een verhuizing naar een andere gemeente.

Bas van Kesteren
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl