Montageservice – AA Home Delivery

Wanneer u gebruikmaakt van AA Home Delivery, dan profiteert u altijd van onze full service: demonteren, inpakken, monteren en opruimen. Onze specialisten zorgen ervoor dat al uw meubels veilig op de juiste plek terecht komen.

AA Home Delivery

De voordelen van onze montageservice

  • AA Home Delivery haalt uw goederen op en monteert ze op locatie.
  • Uw meubels komen veilig op de nieuwe bestemming aan.
  • De specialisten van AA Home Delivery beschikken over VCA-certificaten: ze weten precies wat ze doen.

Wat houdt de montageservice van AA Home Delivery precies in?

Onze montageservice is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden in de meubellogistiek. De specialisten van AA Home Delivery demonteren en monteren de meubels en zijn gespecialiseerd in het volbrengen van zowel simpele als complexe montageprojecten. En al het verpakkingsmateriaal? Dat nemen we na afloop weer mee naar ons warehouse. Daar scheiden we de materialen en laten we ze verwerken via een van onze recyclingpartners.

AA Home Delivery

Laat uw verkooporders bij uw winkel of magazijn ophalen en bij uw klanten afleveren.

Met AA Home Delivery kunt u de volledige meubellogistiek uit handen laten nemen. Verkooporders, via uw webshop of winkel, worden dan door ons systeem automatisch opgepakt. De orders worden binnen 24 uur voorbereid en we leveren ze bij uw klanten af.

FEDEMAC

AA Verhuizers is een betrouwbare partner in de meubellogistiek. We maken duidelijke afspraken, plannen alle werkprocessen goed in en u kunt altijd bij iemand terecht voor vragen. Onze medewerkers zijn opgeleid en hebben ruime ervaring in het vak. We zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen daardoor aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Heeft u een vraag over onze service?

Neem dan contact op met Bart-Jan Buchner. Hij staat u graag te woord bij al uw vragen vragen over AA Home Delivery en de montageservice.

Bart-Jan Buchner
088 42 52 722
info@aahomedelivery.nl