Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen of projectverhuizingen zijn grote projecten, waar de nodige expertise bij komt kijken. Of het nu gaat om het verhuizen van interne werkplekken of een verhuizing van het hele bedrijf in het binnen- of buitenland. Dankzij AA Verhuizers kunnen uw medewerkers snel aan de slag op uw nieuwe locatie.

Gratis en vrijblijvende offerte

Bedrijfsverhuizingzonder zorgen

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Bedrijfsverhuizingzonder zorgen
Wereldwijde ervaring

Professioneel, servicegericht en klantvriendelijk

U moet natuurlijk blind kunnen vertrouwen op een professioneel verhuisbedrijf met oog voor detail. Daarom zijn bepaalde diensten van groot belang. Denk aan een flexibele verhuisplanning, een handyman of schoonmaakservice. AA Verhuizers is een klantvriendelijk verhuisbedrijf, waar klanten altijd mensen zijn en geen nummers in de wachtrij van een serviceafdeling. Bovendien is een goede prijs-kwaliteitverhouding bij een bedrijfsverhuizing gewenst.

AA Verhuizers is gespecialiseerd

Een bedrijfsverhuizing is een complex project. AA Verhuizers is gespecialiseerd in onder andere:

Uniek en aantrekkelijk geprijsd

AA Verhuizers is een verhuisbedrijf met een professionele, servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Dankzij de platte interne organisatie, het efficiënte moderne verhuisproces en de vakkundige en gemotiveerde medewerkers blijven onze prijzen voor een bedrijfsverhuizing aantrekkelijk. Een taxateur van AA Verhuizers komt vrijblijvend bij u langs om uw inboedel te taxeren. De taxatie en offerteaanvraag kunnen ook via een videogesprek plaatsvinden als dit uw voorkeur heeft.

Snelle en veilige bedrijfsverhuizing

AA Verhuizers maakt uitsluitend gebruik van professionele, moderne verhuismaterialen die de snelheid, veiligheid en kwaliteit van het verhuisproces ten goede komen. Geen onnodig lawaai van piepende wielen of geschuif van kasten door de gang. Kwetsbare delen, zoals beeldschermen en hoeken van muren, worden met speciale folies en schuimmateriaal extra beschermd.

Voorbereiding en nazorg

Voor een prettige verhuizing is onze stelregel: “een goede voorbereiding is het halve werk en duidelijke afspraken voorkomen onnodige zorgen of misverstanden”. Onze professionele verhuisbegeleiding denkt graag met u mee, want verhuizen is een vak op zich. Ook nazorg is een belangrijke fase. Zo stellen we uw bureaus op de juiste hoogte af, hangen we schilderijen op en verrichten we andere hand-en-spandiensten.

Gratis en vrijblijvende offerte

Bedrijfsverhuizingzonder zorgen

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Bedrijfsverhuizingzonder zorgen
Wereldwijde ervaring

Opslag door AA Verhuizers

Wilt u uw bedrijfsinventaris ergens tijdelijk opslaan voor de verhuizing? Bij AA Verhuizers is uw inventaris in goede handen. We halen uw inventaris bij u op en plaatsen het op het gewenste moment op de nieuwe bestemming.  U kiest zelf hoeveel ruimte u gebruikt en uw opslag wordt 24 uur per dag bewaakt. De opslagunits zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd.

Ook uw bedrijf verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in heel Nederland. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Zoekt u een oplossing voor een bedrijfsverhuizing?

Heeft u een vraag over bedrijfsverhuizingen? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem contact op met Bas voor de mogelijkheden.

Bas van Kesteren
+31(0) 252 621 321
info@aaverhuizers.nl