Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizingen of projectverhuizingen zijn grote projecten, waar de nodige expertise bij komt kijken. Of het nu gaat om het verhuizen van interne werkplekken of een verhuizing van het hele bedrijf in het binnen- of buitenland. Dankzij AA Verhuizers kunnen uw medewerkers snel aan de slag op uw nieuwe locatie.

Gratis en vrijblijvende offerte

Bedrijfsverhuizing zonder zorgen

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Bedrijfsverhuizing zonder zorgen
Wereldwijde ervaring

Professioneel, servicegericht en klantvriendelijk

U moet natuurlijk blind kunnen vertrouwen op een professioneel verhuisbedrijf met oog voor detail. Daarom zijn bepaalde diensten van groot belang. Denk aan een flexibele verhuisplanning, een handyman of schoonmaakservice. AA Verhuizers is een klantvriendelijk verhuisbedrijf, waar klanten altijd mensen zijn en geen nummers in de wachtrij van een serviceafdeling. Bovendien is een goede prijs-kwaliteitverhouding bij een bedrijfsverhuizing gewenst.

AA Verhuizers is gespecialiseerd

Een bedrijfsverhuizing is een complex project. AA Verhuizers is gespecialiseerd in onder andere:

Uniek en aantrekkelijk geprijsd

AA Verhuizers is een verhuisbedrijf met een professionele, servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Dankzij de platte interne organisatie, het efficiënte moderne verhuisproces en de vakkundige en gemotiveerde medewerkers blijven onze prijzen voor een bedrijfsverhuizing aantrekkelijk. Een taxateur van AA Verhuizers komt vrijblijvend bij u langs om uw inboedel te taxeren. De taxatie en offerteaanvraag kunnen ook via een videogesprek plaatsvinden als dit uw voorkeur heeft.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Snelle en veilige bedrijfsverhuizing

AA Verhuizers maakt uitsluitend gebruik van professionele, moderne verhuismaterialen die de snelheid, veiligheid en kwaliteit van het verhuisproces ten goede komen. Geen onnodig lawaai van piepende wielen of geschuif van kasten door de gang. Kwetsbare delen, zoals beeldschermen en hoeken van muren, worden met speciale folies en schuimmateriaal extra beschermd.

Voorbereiding en nazorg

Voor een prettige verhuizing is onze stelregel: “een goede voorbereiding is het halve werk en duidelijke afspraken voorkomen onnodige zorgen of misverstanden”. Onze professionele verhuisbegeleiding denkt graag met u mee, want verhuizen is een vak op zich. Ook nazorg is een belangrijke fase. Zo stellen we uw bureaus op de juiste hoogte af, hangen we schilderijen op en verrichten we andere hand-en-spandiensten.

Samenwerking bedrijfsverhuizing

Gratis en vrijblijvende offerte

Bedrijfsverhuizing zonder zorgen

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Bedrijfsverhuizing zonder zorgen
Wereldwijde ervaring
Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag door AA Verhuizers

Wilt u uw bedrijfsinventaris ergens tijdelijk opslaan voor de verhuizing? Bij AA Verhuizers is uw inventaris in goede handen. We halen uw inventaris bij u op en plaatsen het op het gewenste moment op de nieuwe bestemming.  U kiest zelf hoeveel ruimte u gebruikt en uw opslag wordt 24 uur per dag bewaakt. De opslagunits zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij AA Verhuizers geloven we dat het de verantwoordelijkheid van de mens is om te zorgen voor onze natuur en de natuur van de toekomst. Daarom hebben we MVO geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen en doen we ons best onze CO2-uitstoot tot het minimum te beperken.

Ook uw bedrijf verhuizen zonder zorgen?

AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in heel Nederland. Naast nationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Aansluiten pc na bedrijfsverhuizing

Klantervaringen

10 jaar geleden heeft AA Verhuizers bij mijn toenmalige werkgever al eens 2 keer een interne verhuizing verzorgd en dat snel, netjes en voor een goede prijs.

Nu stond er een heel andere klus op het programma. Mijn huidige werkgever moest in zijn geheel verhuisd worden (grachtenpand vol). Dus wederom bij AA Verhuizers een offerte opgevraagd die na een korte schouw snel kwam en wederom perfect bij ons paste. Helaas kwam er een kink in de kabel, in het nieuwe pand kon niet via de ramen verhuisd worden. Snel werd een nieuw plan bedacht (alles dus ook archiefkasten in zijn geheel moest via de trap) en offerte gemaakt welke ook weer netjes was. Op D-Day begon het slecht. Een taxibusje had zich niet aan het parkeerverbod (ook keurig officieel door AA geregeld) gehouden en blokkeerde net het opstellen van de verhuislift. De bestuurder bleek niet thuis te zijn dus wat nu?

Nou, daar weten een tiental sterke mannen wel raad op. Voorzichtig de taxi een paar decimeter met vereende krachten verplaatst. Toen konden de computers en schilderijen ingepakt en de bureaus uit elkaar en met alle dozen, kasten etc. de vrachtwagens in. Om 13.30 uur arriveerde men bij het nieuwe pand en toen gingen de beren letterlijk en figuurlijk echt los. In goed 3 uur stond alles op zijn plek en in elkaar en kon er deels alweer gewerkt worden!!

Wat een kanjers! Kasten in zijn geheel door het trapgat en een heel groot glazen bureaublad wat bijna niet paste en loodzwaar was met 4 man met hangen en wurgen naar boven. En alles zonder stootschade, echt klasse! En ze letten ook op details want van kasten worden de planksteunen en sleutels vastgeplakt met tape. Tape eraf, planken er weer in en inruimen maar.

Kortom, geweldig ontzorgd door AA Verhuizers in een drukke en stressvolle periode voor het bedrijf en de rekening viel ook nog mee! ZEER aan te bevelen en dat doe ik dus bij deze graag.

Arasco Food B.V.

Zeer persoonlijk, korte lijnen en heldere communicatie.

Er is prima meegedacht voor en tijdens verhuizing. Het ter beschikbaar gestelde verpakkingsmateriaal (duurzame meterbakken en hondjes met rubberen wielen) zijn vergezeld gegaan met duidelijke instructies. Met de voormannen van AA verhuizers zijn prima afspraken gemaakt in aanloop naar de verhuizing en deze waren ook flexibel en constant aanspreekbaar tijdens de verhuizing. Er is goed, netjes en zonder schade gewerkt tijdens de verhuizing en ook de nazorg was prima geregeld. Het team van verhuizers wist wat er moest gebeuren en bij vragen was het fijn dat er op beide locaties één vast aanspreekpunt was.

Als ik weer zou moeten verhuizen zou ik AA Verhuizers zeker weer bellen, dat zegt genoeg!

CEO ABI BV

Aansluiten pc na bedrijfsverhuizing

Zoekt u een oplossing voor een bedrijfsverhuizing?

Heeft u een vraag over bedrijfsverhuizingen? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem contact op met Bas voor de mogelijkheden.

Bart-Jan Buchner
+31(0) 88 42 52 722
info@aaverhuizers.nl