Bedrijfsverhuizingen

Op een bepaald moment kan bij uw organisatie de behoefte ontstaan aan een professioneel verhuisbedrijf om medewerkers intern of om in z’n geheel te verhuizen naar een nieuwe locatie. Misschien moeten medewerkers verhuizen, die voor uw bedrijf in het buitenland gaan wonen en werken. Bij AA Verhuizers bent u op het juiste adres!

Professioneel, servicegericht en klantvriendelijk

Voor u als verantwoordelijke is van belang, dat u blind kunt vertrouwen op een professioneel verhuisbedrijf met oog voor detail. Een servicegericht verhuisbedrijf dat weet welke diensten voor u van groot belang zijn. Denk hierbij aan flexibele verhuisplanning, handyman of schoonmaakservice. AA Verhuizers is een klantvriendelijk verhuisbedrijf, waar klanten altijd mensen zijn en geen nummers in de wachtrij van een serviceafdeling. Bovendien is een goede prijs-/kwaliteitverhouding gewenst.

Uniek en aantrekkelijk geprijsd

AA Verhuizers is een verhuisbedrijf met een professionele, servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Dankzij de platte interne organisatie, het efficiƫnte moderne verhuisproces en de vakkundige en gemotiveerde medewerkers blijven de prijzen aantrekkelijk.

Snel en veilig verhuisproces

AA Verhuizers maakt uitsluitend gebruik van professionele moderne verhuismaterialen die de snelheid, veiligheid en kwaliteit van het verhuisproces ten goede komen. Geen onnodig lawaai van piepende wielen of geschuif van kasten door de gang. Kwetsbare delen, zoals beeldschermen en hoeken van muren worden met speciale folies en schuimmateriaal extra beschermd.

Voorbereiding en nazorg

Voor een prettige verhuizing is onze stelregel: “Een goede voorbereiding is het halve werk en duidelijke afspraken voorkomen onnodige zorgen of misverstanden”. Onze professionele verhuisbegeleiding denkt graag met u mee, want verhuizen is een vak op zich. Ook nazorg is een belangrijke fase. Hier wordt uw bureau op de juiste hoogte gesteld, schilderijen opgehangen en andere hand- en spandiensten verricht door onze verhuizers of handy-man.

Bedrijfsverhuizingen snel en veilig geregeld met AA verhuizers.