Medische instrumenten verhuizen

Gaat u medische instrumenten verhuizen of verplaatsen, dan is een degelijke voorbereiding en zorgvuldige uitvoering van groot belang. Het verhuizen van uw medische instrumenten laat u dan ook over aan de vertrouwde handen van AA Verhuizers. U bent verzekerd van een professionele aanpak en een adequate uitvoering.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring

Medische instrumenten als bijzonder object

Vaak wordt bij het verhuizen van bijzondere objecten gesproken over inventaris die zwaar is of een onhandige omvang heeft. Maar medische instrumenten vallen net zo goed onder de bijzondere objecten voor AA Verhuizers.

Afhankelijk van de medische specialisatie die van toepassing is, werkt u met gevoelige instrumenten die met zorg ingepakt en vervoerd moeten worden. Of het nu gaat om microscopen, bloeddrukmeters of audiometers, bij AA Verhuizers wordt ieder instrument met de benodigde zorg behandeld voor een geslaagde verhuizing.

Voor wie verhuizen wij medische instrumenten?

U kunt bij AA Verhuizers terecht als u als verzorgingstehuis, ziekenhuis of zorginstelling uw medische instrumenten wilt verhuizen. In dat geval gaat het vaak om grote aantallen medische instrumenten, eventueel in combinatie met medische apparatuur. Maar ook als u als tandarts- of huisartsenpraktijk een nieuw pand betrekt, zijn wij u van dienst.

Wat mag u in de praktijk verwachten bij het verhuizen van medische instrumenten?

De medische instrumenten zijn vaak groot van stuk of zwaar. Dat maakt de instrumenten dus ook erg kwetsbaar. Om die reden worden de medische instrumenten tijdens het verhuizen en/of verplaatsen in speciale boxen verpakt. Deze boxen zorgen voor extra bescherming tijdens inladen, transport en uitladen.

Als voorbereiding op de verhuizing stellen we een plan van aanpak op, waarbij een inventarisatie van alle medische instrumenten is inbegrepen. Zo is voor de verhuizers duidelijk om welke soorten medische instrumenten het gaat en of er bepaalde instrumenten een speciale behandeling nodig hebben.

Vakkundig uw medische instrumenten laten verhuizen

Het vakkundige team van AA Verhuizers zorgt ervoor dat uw medische instrumenten volgens de geldende veiligheidsnormen worden verhuisd. Indien er bepaalde gezondheidsmaatregelen gelden, wordt hier tijdens het transport eveneens rekening mee gehouden. De ervaren verhuizers zijn bovendien op de hoogte van de specifieke voorschriften en regels die van toepassing zijn op het verhuizen en verplaatsen van medische instrumenten.

Om u een verantwoorde verhuizing te garanderen, zijn we aangesloten bij de nationale Organisatie voor Erkende Verhuizers en bij de FEDEMAC, de Europese federatie voor internationale verhuizers.

Tijdelijke opslag van uw medische instrumenten

Bij het verplaatsen van uw medische instrumenten hebben we het doel uw volledige verhuizing in een dag te realiseren. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd verliest en dus zo snel mogelijk uw werkzaamheden kunt hervatten. Het is uiteraard altijd mogelijk dat u uw medische instrumenten niet direct op de nieuwe locatie kunt laten afleveren, bijvoorbeeld door vertraging in oplevering van het nieuwe pand. In dat geval bieden de opslagunits van AA Verhuizers uitkomst.

Deze huurt u voor de periode die nodig is. De instrumenten worden vochtvrij opgeslagen in een bewaakte omgeving tot het moment dat u aangeeft dat u de medische instrumenten geleverd wilt hebben.

Uw medische instrumenten verhuizen? Wij helpen u graag

Gaat u met uw zorginstelling of medische praktijk verhuizen en zoekt u een ervaren en bekwame verhuizer voor uw medische instrumenten? Vraag eenvoudig online een offerte aan of stel uw vragen via info@aaverhuizers.nl. Wilt u liever direct een medewerker spreken? Neem dan via telefoonnummer 0252 621 321 contact op met AA Verhuizers voor een persoonlijk adviesgesprek.