Kluis verhuizen

Een groot deel van uw inventaris kunt u eventueel redelijk eenvoudig zelf tillen tijdens een verhuizing. Een aantal zaken zijn echter niet zo eenvoudig te vervoeren, waaronder een kluis. Voor het verhuizen van uw kluis schakelt u dan ook de professionele hulp in van AA Verhuizers. We hebben inmiddels al verschillende kluizen mogen verhuizen, waardoor we precies weten hoe we dit moeten doen. Vraag een offerte aan en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Veel ervaring met kluizen verhuizen

Op maat gemaakt verhuisplan

Compleet ontzorgd verhuizen

Veel ervaring met kluizen verhuizen
Op maat gemaakt verhuisplan
Compleet ontzorgd verhuizen

Het gewicht van een kluis

Het gewicht van de kluis wordt bepaald door de grootte. Een andere belangrijke factor is het feit of de kluis brandwerend is. Een stevige, zware kluis geeft u een betrouwbare opslag voor uw kostbaarheden en belangrijke documenten. Op het moment dat u gaat verhuizen, loopt u tegen deze kenmerkende eigenschappen van de kluis aan. Het is in de meeste gevallen daarom moeilijk de kluis zonder juiste hulpmiddelen te verplaatsen.

Bij AA Verhuizers zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van dit soort bijzondere objecten. We hebben daar niet alleen de mankracht voor, maar ook het benodigde materieel.

Voor wie verhuizen we kluizen?

Bij AA Verhuizers verhuizen we kluizen voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij speelt de locatie waar de kluis staat voor AA Verhuizers geen rol. Het maakt dus niet uit of de verplaatsing vanaf de begane grond van een particuliere woning is of vanaf de vijfde verdieping van een kantoorgebouw. Met de professionele aanpak van AA Verhuizers kunt u erop rekenen dat we de klus succesvol uitvoeren.

Voordat we uw kluis daadwerkelijk verhuizen, stellen we een plan van aanpak met u op. De hele verhuizing verloopt hierdoor soepel en iedereen weet waar hij op kan rekenen.

Hoe werkt een kluis verhuizen in de praktijk?

Afhankelijk van wat u in de kluis bewaart, kunt u ervoor kiezen om AA Verhuizers ook in te schakelen om deze waardevolle spullen veilig te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan kunstobjecten of antieke voorwerpen. We pakken deze voorwerpen vakkundig in, waarbij we de geldende eisen in acht nemen voor het inpakken en vervoeren.

Vervolgens halen we de kluis uit het pand en plaatsen we hem in de verhuiswagen. Indien noodzakelijk maken we daarbij gebruik van een takelservice. Het is namelijk mogelijk dat een lift het gewicht van de kluis niet aankan. Of misschien past de kluis niet door het trappengat. In dat geval takelen we de klus via een van de ramen van het gebouw naar buiten. We vervoeren uw kluis naar de opgegeven locatie en gaan pas weg als de kluis geïnstalleerd en in bedrijf is.

Een professionele aanpak bij het verhuizen van uw kluis

AA Verhuizers heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van inboedels en inventarissen. We zijn daarbij gespecialiseerd in het verhuizen van bijzondere objecten, waaronder dus kluizen. Dit geeft u de garantie dat u de klus aan een professionele en betrouwbare partij overlaat. 

We zijn aangesloten bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers en bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat veilig en verantwoord verhuizen het uitgangspunt is bij de werkzaamheden die we voor u verrichten.

Opslagunit

Ook een complete verhuizing van uw inboedel of inventaris regelt u via AA Verhuizers. Desgewenst huurt u een tijdelijke opslagunit waar u tijdelijk uw kostbaarheden, meubels en andere belangrijke spullen opslaat.

Lees meer over het huren van een opslagunit.

Wat kan AA Verhuizers voor u doen?

Voor iedere verhuizing kunt u als particulier of bedrijf bij AA Verhuizers terecht. Dit loopt uiteen van bijzondere objecten verhuizen tot een complete, internationale verhuizing. Vraag vrijblijvend een offerte op voor een verhuizing op maat. Dit kan eenvoudig online of u neemt persoonlijk contact met ons op via 0252 621 321 of mail naar info@aaverhuizers.nl.