Verhuizen naar Frankrijk

Heeft u een vakantiewoning op het oog of bent u van plan om permanent te verhuizen naar Frankrijk? Een internationale verhuizing kan een hoop stress opleveren. Of het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing: dankzij AA Verhuizers verhuist u zorgeloos naar Frankrijk.

Een internationale verhuizing op maat

Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten met een 9,5

Een internationale verhuizing op maat
Erkend verhuisbedrijf met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten met een 9,5

Verhuizen naar Frankrijk

De verhuisspecialisten van AA Verhuizers regelen het transport van uw gehele inboedel, zowel binnen als buiten Europa. Door onze jarenlange ervaring in internationale verhuizingen voeren we gemakkelijk uw verhuisgoederen in Frankrijk in.

Bij AA Verhuizers profiteert u standaard van:

  • Een stressvrije verhuizing naar Frankrijk.
  • De beste inpak- en (de)montageservice van uw inboedel.
  • Een eigen verhuiscoördinator voor al uw vragen tijdens de gehele verhuizing.

Verhuizen naar Frankrijk kosten

De kosten van een internationale verhuizing naar Frankrijk hangen af van de afstand naar uw nieuwe woonplaats, hoe groot uw inboedel is en wanneer de verhuizing plaatsvindt.

Wilt u weten wat de uiteindelijke verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Frankrijk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Naar Frankrijk emigreren

Wilt u naar Frankrijk emigreren? Met een auto en een paar koffers reist u gemakkelijk zelf naar Frankrijk, maar als we het hebben over uw hele inboedel is extra hulp welkom. Laat uw spullen naar uw nieuwe woonplaats in Frankrijk vervoeren door onze specialisten. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

AA Verhuizers verhuist niet alleen vanuit en naar Frankrijk, maar heeft ook ervaring met internationale verhuizingen vanuit en naar:

FEDEMAC: Erkend Verhuizer

AA Verhuizers is een ‘Erkend Verhuizer’ bij de FEDEMAC, de Europese organisatie van verhuizers. Hiermee garanderen we kwaliteit en zorgvuldigheid tijdens de gehele verhuizing. Daarnaast is uw inboedel automatisch verzekerd en zijn al onze verhuizers echte vakmensen.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag huren

Bij AA Verhuizers is het mogelijk om uw inboedel veilig op te slaan in onze droge opslagunits. De units worden 24 uur per dag beveiligd en we spreken altijd af wie er toegang heeft tot uw goederen. Daarnaast passen de opslagunits precies op de verhuiswagens van AA Verhuizers. Zo verhuizen we snel en efficiënt.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Een zorgeloze en milieuvriendelijke verhuizing naar Frankrijk met AA Verhuizers

Bij AA Verhuizers weten we dat een verhuizing naar een ander land, zoals Frankrijk spannend is. We doen er daarom alles aan u compleet te ontzorgen tijdens de verhuizing naar uw nieuwe woning. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om de impact van onze werkzaamheden op het milieu in acht te nemen. We streven er dan ook naar om onze CO2-uitstoot te verminderen door gebruik te maken van bijvoorbeeld elektrische verhuiswagens. Lees meer over onze MVO-initiatieven.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het verhuizen naar Frankrijk. We hebben de meestgestelde vragen verzameld en voor u beantwoord.

Wat moet ik regelen als ik naar Frankrijk wil verhuizen?

Schrijf u uit bij uw gemeente voor uw vertrek naar Frankrijk, laat de belastingdienst weten dat u gaat verhuizen en zeg al uw abonnementen op. Denk hierbij aan de sportschool, televisie- en internetabonnementen, gas, water en licht. Sluit een overbruggingsverzekering af of sluit alvast verzekeringen af voordat u naar Frankrijk vertrekt.

Kan ik een auto meenemen naar Frankrijk?

Ja, u kunt uw auto meenemen naar Frankrijk. Het is dan aan te raden om uw auto in te voeren. Per regio kunnen de stappen die daarvoor nodig zijn verschillen. Zoek dat dus eerst goed uit! Om een auto in te voeren in Frankrijk, heeft u een quitus fiscale nodig. Deze kunt u aanvragen op het Franse belastingkantoor. Daarnaast moet u een Frans kenteken aanvragen. Het aanvragen van een kenteken kan online via het Agence Nationale des Titres Sécurisés.

Wilt u meer weten over een verhuizing naar Frankrijk?

Neem gerust contact op met onze internationaal verhuisspecialist Hans Buchner. Hij denkt graag met u mee over de mogelijkheden om uw inboedel te verhuizen naar Frankrijk. Wilt u meer weten over de verhuiskosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hans Buchner
088 42 52 722
info@aaverhuizers.nl