Meubels verhuizen

Het veilig overbrengen van meubels naar een nieuwe bestemming kan een lastige opgave zijn. Meubels zijn vaak zwaar, te groot of hebben een bijzondere vorm waardoor het lastig is om ze via de trap naar een verdieping te dragen. AA Verhuizers helpt u graag om uw meubels schadevrij naar de nieuwe plaats van bestemming te brengen

Gratis en vrijblijvende offerte

Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring

Beoordeeld door klanten
met een 9,5

Gratis en vrijblijvende offerte
Erkend verhuisbedrijf
met 20+ jaar ervaring
Beoordeeld door klanten
met een 9,5

Van gezinswoning tot een grote bedrijfsverhuizing

AA Verhuizers gaat geen uitdaging uit de weg. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning of een heel kantoor wenst te verhuizen tijdens een bedrijfsverhuizing.

Verhuizen van meubels gezinswoning

Gaat u binnenkort verhuizen? Met AA Verhuizers kiest u een goede verhuispartner die u middels professionele en moderne verhuismiddelen binnen één dag verhuist naar uw nieuwe woning. Voor het verhuizen van uw inboedel werken we met een duidelijke planning en een centraal contactpersoon. Tijdens het eerste gesprek inventariseren we al uw wensen en behoeften en tijdens het gehele verhuisproces staat hij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Zakelijke verhuizing

Voor grote, zakelijke verhuizingen zoals een bedrijfsverhuizing, werken we met een speciale projectverhuizer. Hij is de contactpersoon tijdens de gehele verhuizing. We nemen de tijd om uw bedrijf te leren kennen zodat we het verhuisproces precies kunnen afstemmen op de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf. Op deze manier zijn jullie zo min mogelijk tijd kwijt, en tijd is immers geld. Ook voor een kleine verhuizing binnen het bedrijf helpt AA Verhuizers graag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Zij gingen u voor

Een grote school verhuizen is niet niets. Gelukkig heeft bedrijf AA verhuizers goed met ons meegedacht. Kast naar de andere kant? Geen probleem. Extra dozen? Ze zijn onderweg. Iets liever in de opslag? Alles is mogelijk. De verhuizers zijn flexibel, snel en vriendelijk. Ze zijn professioneel maar hebben ook plezier met elkaar. Daardoor is de sfeer ontspannen en kan je op een prettige manier verhuizen.

Rietveld, Stichting Primair Onderwijs

“Niets is teveel gevraagd bij deze toppers. Er was een verhuislift nodig omdat ons nieuwe huis een erg smal trapgat heeft. We waren verbaasd hoe soepel alles verliep en hoe snel onze spullen verhuisd zijn. Echt een aanrader, AA Verhuizers!”

Fam. Blaauw uit Amsterdam-Zuid

Luzac maakt al jaren tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van AA verhuizers. Of het nou een grote of kleine klus betreft, het wordt altijd keurig, accuraat en met vol enthousiasme uitgevoerd. Top!

Team huisvesting Luzac

“We kijken enorm op tegen het gedoe van verhuizen, maar AA Verhuizers zorgde er echt voor dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Alle meubels zijn netjes vervoerd en niks is beschadigd. Alle spullen waren snel in Amsterdam, zodat we ons nieuwe huis konden gaan inrichten.”

Fam. Zoet uit Amsterdam

Erkende verhuizer

AA Verhuizers is een aangesloten partij bij de ‘Erkende Verhuizers’. Hierdoor kiest u met AA Verhuizers een betrouwbare partner tijdens uw verhuizing. We voldoen namelijk aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Opslag van uw meubels

Wilt u uw meubels tijdelijk ergens opslaan voor de verhuizing? Bij AA Verhuizers is uw inventaris in goede handen. U hoeft uw inventaris niet naar ons te brengen, wij halen het bij u op. Op de uiteindelijke verhuisdag brengen we uw inboedel naar de nieuwe bestemming.  U kiest zelf hoeveel ruimte u gebruikt en uw opslag wordt 24 uur per dag bewaakt. De opslagunits zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd.

Opslagunit bedrijfsverhuizing

Heeft u een verhuisbedrijf nodig?

Onze verhuizers helpen u graag. AA Verhuizers zorgt ervoor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Neem telefonisch contact op via 088 42 52 722. We staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.