Aquarium verhuizen

Bent u bezig met een renovatie van uw woning of verhuist u naar een nieuwe locatie? Bij AA Verhuizers begrijpen we dat een aquarium verhuizen een hele opgave kan zijn. Als verhuisbedrijf gespecialiseerd in het veilig transporteren van onder andere aquaria, kunt u uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles.

Gratis en vrijblijvende offerte

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wereldwijde ervaring

Gratis en vrijblijvende offerte
Duurzaam verpakkingsmateriaal
Wereldwijde ervaring

Aquaria, van nano-aquarium tot grote zeeaquaria

Bij het verhuizen van een aquarium gaat het om alle soorten en maten, van kleine nano-aquaria tot grote zeeaquaria. We verhuizen alle aquaria met dezelfde zorg en aandacht, geen klus is ons te uitdagend. Voordat we beginnen, stellen we samen met u een op maat gemaakt verhuisplan op. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, eisen en de mogelijkheden. We beschikken over speciaal verhuismateriaal en beschermingsmiddelen, en dankzij onze jarenlange ervaring verhuizen we moeiteloos uw kostbare waterwerelden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan. Binnen 48 uur nemen we contact met u op.

Thuisaquarium of grote aquariuminstallatie? Geen probleem!

Of u nu uw thuisaquarium verplaatst of een nieuw pand heeft gevonden voor een grote aquariuminstallatie, bij AA Verhuizers staan we hoe dan ook voor u klaar. Ook bij een interne verhuizing staan onze vriendelijke, zorgvuldige en gediplomeerde verhuizers paraat. We verzorgen verhuizingen voor zowel particuliere aquaria als grote commerciële installaties, dus u kunt bij ons altijd terecht.

Aquariums verhuizen, een nauwkeurige operatie

We pakken uw aquariums met veel zorg en aandacht in. Zo zijn de aquariums beschermd tijdens transport en komen ze veilig aan op de nieuwe locatie. Staat uw aquarium niet op de begane grond, maar op een hogere etage? Dat is voor ons geen enkel probleem. We beschikken over liftsystemen, waardoor we iedere verdieping gemakkelijk bereiken. Verder kiest u zelf of u het inpakken van uw aquarium volledig, gedeeltelijk of helemaal niet aan ons overlaat. Wilt u gebruik maken van onze montage- en demontagediensten? Neem dan contact met ons op.

Professionaliteit staat voorop

Het zelf verhuizen van een kwetsbaar aquarium raden we niet aan. Dit kan namelijk leiden tot schade aan het glas, tenzij het verhuizen met voldoende hulp en op de juiste manier wordt uitgevoerd. Schakel daarom AA Verhuizers in om deze klus te klaren. We volgen de vereiste richtlijnen en zorgen voor een veilige verhuizing. Onze verhuizers gebruiken uitsluitend passende en hoogwaardige apparatuur voor het laden en lossen van uw aquarium. Zo garanderen we dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt. We zijn aangesloten bij de nationale Organisatie voor Erkende Verhuizers en bij FEDEMAC, de Europese federatie voor internationale verhuizers.

Een opslagunit voor uw aquarium

Soms heeft u tijdelijk geen plek om uw aquarium op te slaan. Idealiter verhuist u natuurlijk direct van A naar B, maar dit is niet altijd mogelijk. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk een opslag huren. Hier kunt u voor langere of kortere tijd uw aquarium of gehele inboedel veilig opslaan. We stemmen samen met u de verhuizing af, zodat uw spullen tijdens de verhuizing of tijdens het klussen veilig staan opgeslagen. Op de aangegeven datum leveren we de spullen weer bij u af. Heeft u nog vragen over onze werkwijze en het huren van een opslag? Neem dan contact met ons op!

Aquarium verhuizen door AA Verhuizers

Aquariums zijn prachtig, maar soms zwaar om te verhuizen. Laat daarom het verhuizen van uw aquarium over aan AA Verhuizers. U weet dan zeker dat een professioneel en ervaren bedrijf uw verhuizing uitvoert. Neem contact met ons op via info@aaverhuizers.nl  of bel ons via 0252 621 321.