AA Verhuizers houdt zich steeds meer bezig met duurzaamheid en circulariteit, vooral sinds de start van onze CO2-neutrale cityhub, Hubakee. Het speelt een grote rol binnen onze missie en visie, maar wij zien ook dat het lastig is om een verschil te maken als je het alleen moet doen.  

Samenwerking staat daarom hoog in het vaandel en in het kader hiervan hebben we ons als vriend aangesloten bij Circulair West. Wij willen zo namelijk ook andere bedrijven helpen om hun logistieke processen zo duurzaam mogelijk te maken, zodat we zo allemaal samen ons steentje bij kunnen dragen aan een veilige en schone wereld. 

Circulair West 

Stichting Circulair West is een initiatief van 6 toonaangevende bedrijven die op zoek waren naar mogelijkheden om hun circulaire ambities te versnellen. De stichting brengt alle circulaire doeners in Noord- en Zuid-Holland samen die willen versnellen om toekomstbestendig te blijven. Want juist door te verbinden en nauw de samenwerking te zoeken kunnen snel circulaire resultaten geboekt worden. 

Omdat dit zo nauw aansluit bij de missie en visie van AA Verhuizers en onze nieuwe formule Hubakee, zijn we erg blij dat we de mogelijkheid hebben gehad om ons hierbij aan te sluiten. Deze samenwerking kan niet alleen AA Verhuizers en Hubakee vooruithelpen, maar geeft ons ook de mogelijkheid om andere partijen te helpen bij het verduurzamen van hun organisaties.