Verhuizen naar het buitenland? Wherever you go AA MOVERS!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Gaat u voor uw werk naar Duitsland verhuizen, betrekt u een nieuwe woning aan de Spaanse Costa of zet u uw toekomst voort buiten Europa.

AA Verhuizers heeft ruim twintig jaar ervaring met de uitvoering van internationale verhuizingen binnen en buiten Europa. Alle zorgen met betrekking tot de verhuizing worden voor u uit handen genomen. AA Verhuizers zorgt voor het vakkundig verpakken van al uw spullen en de afhandeling van de juiste documentatie.

Verhuizing binnen Europa
Verhuizingen met een bestemming binnen de Europa kan AA Verhuizers voor een scherp tarief uitvoeren. Met wekelijks verhuizingen naar diverse bestemmingen binnen Europa, kunt u uw voordeel halen. AA Verhuizers voert groupage verhuizingen uit, meerdere verhuizingen worden uitgevoerd in één rit. Diverse kostenposten komen niet alleen voor uw rekening, maar worden verdeeld over diverse klanten. U krijgt dezelfde service als u zou verwachten van AA Verhuizers, maar voor een scherper tarief.

Verhuizingen buiten Europa
Verhuizingen met een bestemming buiten Europa zullen door middel van containervervoer worden uitgevoerd. Alle goederen zullen dan ook zeewaardig worden verpakt en op de juiste wijze worden geladen in een zeecontainer. Door de jaren heen heeft AA Verhuizers een netwerk opgebouwd met verhuisbedrijven over de gehele wereld. U bent er van verzekerd dat uw inboedel op de juiste wijze wordt geplaatst in de nieuwe woning door professionele verhuizers, waar ook ter wereld.

Verhuizen is een stressvol moment voor mensen, en dan ook nog eens naar het buitenland. AA Verhuizers neemt zoveel mogelijk stress bij u weg, door de verhuizing tot in de puntjes voor te bereiden. Heeft u plannen om te emigreren? Net over de grens of naar een uithoek van de wereld, AA Verhuizers heeft voor u de juiste oplossing!

Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze website.

Tel: 088 42 52 722
www.aaverhuizers.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”563″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]